Holo koers verwachting

Holo is een peer-to-peer gedistribueerd platform voor het hosten van gedecentraliseerde applicaties die met Holochain zijn gebouwd. Holochain is een raamwerk voor het ontwikkelen van DApps waarvoor geen blockchain-technologie nodig is. Holo is gemaakt met als doel om als een brug te dienen tussen het bredere internet en apps die zijn gebouwd met Holochain.

Er wordt een ecosysteem en een marktplaats aangeboden waarin DApps gemakkelijk toegankelijk zijn, omdat deze op het internet worden gehost door Holo-netwerkdeelnemers. Arthur Brock en Eric Harris-Braun, beiden ervaren contractcodeerders, hebben Holo opgericht. In december 2016 begonnen de twee voor het eerst aan het project werken als onderdeel van het MetaCurrency Project.

Holo was deels gemaakt volgens Ceptr, een coöperatief P2P-raamwerk voor DApps waaraan de twee eerder aan hadden gewerkt. Het Holochain-platform is absoluut uniek omdat dit het DHT-algoritme (Distributed Hash Table) gebruikt. In plaats van de gebruikelijke PoS- en PoW-technologieën. Door het DHT-algoritme te gebruiken, kun je het Holochain-netwerk meer schaalbaar maken.

Holo verwachting 2021

In 2021 begon Holochain zijn reis met een handelsprijs van $ 0,0006. Over de technologie kun je stellen dat de teamleden en ontwikkelaars hooggekwalificeerd zijn. Zij passen snel de nieuwste technologieën toe, zoals het BUIDL-idee. Het is zo duidelijk dat HOLO een opvallende aanhang zou kunnen krijgen door op de hoogte te blijven van de trends en technologie.

Holchain zou aan het einde van 2021 kunnen handelen tegen $ 0.70 en binnenkort $ 3.00 kunnen bereiken.

Koers Holo

Tussen maart en april in 2018 vond het ICO-proces plaats dat Holochain op de markt bracht. Met deze campagne werd meer dan $ 20 miljoen opgehaald en daarom werd het als een behoorlijk succes beschouwd. Het succes van de Holo HOT-lancering vertaalt zich in verschillende prijsvariaties.

Cryptocurrencies hebben in het midden van januari 2020 een groei op een ander niveau ervaren. De laatste tijd hebben deze geen enkele daling doorgemaakt. De Holo-coin bereikte op $ 0.0021 zijn hoogtepunt, terwijl de marktkapitalisatie bijna $ 300 miljoen bereikte. Opnieuw daalde de wisselkoers tot $ 0.0007, terwijl de marktkapitalisatie met meer dan $ 100 miljoen daalde.

Holo keerde terug naar een gestage bullish beweging die tot augustus 2020 ongeveer $ 0.0008 bereikte. Na van ongeveer $ 0.0006 in maart 2020 gedaald te zijn naar $ 0.0002. Holo heeft sinds dat punt een gestage bearish daling doorgemaakt. Tegen het midden van november 2020 daalde de prijs naar $ 0.0004. De prijs begon later gestaag te stijgen door de uitbreiding van de prijsstijging van Bitcoin.

Holochain handelde eind 2020 op $ 0.0005.

Verwachting Holo

Korte termijn prognose Holo

Nu is de markt nog steeds bullish. Dit maakt het moeilijk te zeggen hoelang de prijs zal blijven stijgen. De Holo verwachting is dat de coin zal blijven stijgen in waarde. Volgens experts is er een 85% kans dat Holo in de zomermaanden nabij 4 cent wordt. Veder is de kans klein dat de cryptorally dit jaar zal eindigen. Experts zijn van mening dat er een 15% kans is dat de cryptomarkt deze zomer daalt.

De prijs zou hierbij kunnen dalen tot ongeveer $ 0.001.

Holo koers verwachting 2021

Cryptocurrencies hebben in januari 2020 een groei op een ander niveau gekend. Verder hebben deze de laatste tijd geen enkele daling doorgemaakt. De Holo coin bereikte een hoogtepunt van $ 0.0021 terwijl de marktkapitalisatie bijna $ 300 miljoen bereikte. De wisselkoers kelderde opnieuw tot $ 0.0007 terwijl de marketkapitalisatie met meer dan $ 100 miljoen daalde.

Holo keerde terug naar een gestage bullish beweging die tot augustus rond $ 0.0008 bereikte. Na gedaald te zijn van ongeveer $ 0.0006 in maart 2020 naar $ 0.0002. Holo heeft vanaf dat punt een gestage bearish daling doorgemaakt waarbij de prijs midden november daalde naar $ 0.0004. Toch begon de prijs later gestaag te stijgen door de uitbreiding van de prijsstijging van Bitcoin. Holochain handelde eind 2020 op $ 0.0005.

Holochain handelde begin januari 2021 met een lichte prijsstijging op $ 0.0006. De prijs begon op een bullish toon te stijgen en verbrak meerdere keren ATH’s in de maand maart. Op 5 april 2021 bereikte de prijs een nieuwe ATH op $ 0,03157. Volgens deze trend kunnen de prijzen $ 0.70 bedragen aan het einde van het jaar 2021.

Holo verwachting lange termijn

Holo koers verwachting 2025

Wat gaat Holo doen over vier jaren? Het ligt in de verwachting dat Holochain tegen begin januari 2022 op $ 1 zou kunnen zitten. Door bepaalde prijsveranderingen en de invloed van experts zou Holo $ 0.038 kunnen bereiken. Het is mogelijk dat het project zich richt op nieuwe partnerschappen en dat HOT tegen het einde van 2022 zou kunnen handelen op $ 2.00.

De voorspelling, Holo over vier jaren beschouwd, is dat het project in termen van acceptatiegraad, partnerschappen en ontwikkelingen verder kan groeien. Holo heeft toch wel een brede reikwijdte zodat het zou kunnen slagen in het communicatie-ecosysteem. Bovendien is Holo een coin voor de gewone internetgebruiker. Dit vergroot de kans dat het groeit, in vergelijking met de andere cryptocurrencies, veel meer.

De Holo dollar koers zou volgens experts binnen 5 jaar zou $ 5.00 kunnen bereiken.

Er zijn uiteindelijk verschillende situaties die ertoe zouden kunnen leiden dat de Holo-prijs stijgt tot het punt dat je het een goede investering kunt noemen. Experts geven aan dat meer ontwikkelaars zich zouden moeten aansluiten. Of een groot bedrijf dat het netwerk wenst te gebruiken. Zo zou de prijs in de komende jaren de $ 1-markering voorbij kunnen streven.

Het lastige is dat het maar een hypothese blijft terwijl het normaal is dat de prijs in een dergelijk geval stijgt. Echter, de garantie hiervoor is er niet. Experts bevelen over het algemeen aan om niet te zwaar te investeren in de Holo-coin. Echter, aanbevolen wordt om het project niet te vergeten en dus op de voet te volgen. Het is zeker goed de trends ervan te volen en te kijken of Holochain betrokken raakt bij een groot project.

In dat geval is het niet alleen een goede investering op korte termijn, maar ook op lange termijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.