Vechain verwachting Mei; VeChain wint aan populariteit als een dubbele oplossing voor crypto en logistiek blockchain

VeChain wint aan populariteit als een dubbele oplossing voor crypto en logistiek blockchain

VeChain (CCC:VET-USD) cryptocurrency en blockchain is naam aan het maken als een “enterprise-focused supply chain and logistics blockchain solution.” En nu is het behoorlijk populair aan het worden.

Waarom is de Vechain verwachting zo positief?

Maar de belangrijkste aantrekkingskracht die VeChain lijkt te hebben, is het gebruik ervan als een supply en logistieke blockchain. Een aantal grote ondernemingen gebruikt het nu om ervoor te zorgen dat inventaris van begin tot verkoop kan worden verantwoord. De VeChain Foundation heeft “samengewerkt” met een aantal grote ondernemingen.

Een van de meer vooruitstrevende grote bedrijven die VeChain gebruikt is een Noors bedrijf genaamd DNV. Het is ’s werelds grootste classificatiebureau, dat diensten levert voor 13.175 schepen en mobiele offshore-eenheden (MOU’s). Volgens Seeking Alpha is het een early adopter geweest van blockchain logistiek en gebruikte VeChain hiervoor.

7 Geweldige pensioenaandelen voor Gen Z
Vechaininsider.com houdt een actuele lijst bij van de bestaande VeChain-partnerschappen en grote bedrijven over de hele wereld die VeChain als blockchain-oplossing gebruiken. Er zijn vijf bedrijven die “strategische” partnerschappen hebben: DNV, PriceWaterhouseCoopers, National Research Consulting Center (China), Yida China Holdings en BitOcean, een crypto exchange. Andere grote bedrijven die kijken naar het gebruik van VeChain zijn BMW (OTCMKTS:BMWYY), LVMH (OTCMKTS:LVMHF), en BYD (China).

Wat is van invloed op de Vechain koers verwachting?

VeChain en een dividend
Een van de aantrekkelijke kenmerken van VET is dat het een soort dividend creëert. Volgens een recent artikel in Seeking Alpha, wordt een “uitloper munt” genaamd THOR, of VeThor (CCC:VTHO-USD) token betaald aan elke houder van VET tokens. De marktprijs voor VTHO lag op 21 april net onder de 2 cent (1,91 cent).

Echter, de VTHO die elke VET token houder ontvangt en volgens welk schema is een beetje ingewikkeld. Hier is de beste beschrijving die ik tot nu toe heb gevonden:

“VTHO wordt gegenereerd door het houden van het VET-token. Er is een vast aantal van 87 miljard VET-tokens die dagelijks VTHO genereren tegen een tarief van 0,000432 per VET-token. Dit resulteert in een vast aantal van 37.584.000 VTHO-tokens die dagelijks worden gegenereerd.”

Daarom, als u vandaag 10.000 VET tokens houdt (die $0,2281 kosten, of $2.281), zou u 4,32 VTHO tokens ontvangen die elk 1,91 cent waard zijn, of 8,25 cent.

Maar dat is een dagelijkse koers. Het totale ontvangen dividend op jaarbasis is $0,0825 x 365, of $30,1125 per jaar. Dat komt neer op een dividendrendement op jaarbasis van 1,32% (bijv. $30,11 / $2.281). En vergeet niet dat als de koers van VTHO sneller stijgt dan de koers van VET, het dividendrendement ook zal stijgen.

Bewijs van autoriteit


Bovendien werkt de blockchain zelf op een proof of authority systeem. Dat is anders dan bij Bitcoin (CCC:BTC-USD) en zijn proof-of-work systeem (dat in feite bitcoin mining beloont). En dat is ook anders dan het proof-of-stake systeem dat Cardano (CCC:ADA-USD) en binnenkort Etherium (CCC:ETH-USD) zullen gaan gebruiken.

Hier is de eenvoudigste beschrijving van hoe het proof-of-authority systeem werkt:

“Wanneer VTHO wordt gebruikt, wordt 70% ervan vernietigd / verbrand en de andere 30% wordt vastgehouden door Authority Masternodes. Deze nodes zijn de enige volledige nodes op de VeChainThor blockchain die geautoriseerd zijn om blokken te valideren en te produceren.”

De voordelen van het Dual Token systeem


Het VeChain-systeem is dus een dual token-systeem met inflatoire en deflatoire krachten. Een recent artikel beschreef het als volgt:

“Het VeChainThor netwerk maakt gebruik van een primair token genaamd VET. VET heeft een vaste voorraad. Het houden van VET genereert het secundaire token genaamd VTHO. VTHO heeft een gecontroleerd inflatiepercentage, evenals een deflatiepercentage (VTHO verbrandt tijdens transactie).”

Het monetaire beleid van het systeem wordt beheerd door een stuurgroep, maar er wordt over gestemd door degenen die VET-tokens bezitten. Volgens het artikel eindigt dit beheerde en deflatoire beleid met een licht inflatoir aanbod van de VTHO-tokens, die worden gebruikt in transacties.

Het komt erop neer dat de VeChain aan bekendheid en gebruik wint als een dubbele cryptocurrency die logistieke blockchain-oplossingen levert aan grote bedrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.