Air Products & Chemicals Inc. (APD)

Air Products & Chemicals Inc.

Air Products & Chemicals is een bekend bedrijf dat genoteerd staat op de New York Stock Exchange Inc. Seifollah Ghasemi is momenteel de CEO van het bedrijf. Marketupdate.nl geeft jou een kijkje in de financiële cijfers van Air Products & Chemicals . Voordat je in het Air Products & Chemicals  aandeel wilt investeren, is het van belang om op de hoogte te zijn van de gezondheid van het bedrijf. Wij geven je niet alleen de actuele Air Products & Chemicals koers. Ook geven wij je koersdoelen, verwachtingen en achtergrondinformatie over Air Products & Chemicals. Wil je direct het Air Products & Chemicals aandeel kopen? Dan verwijzen we je door naar deze broker of deze broker.

Koop APD aandelen

Dit aandeel kopen? Dat kan bij deze broker.

Air Products & Chemicals aandelen

 

Air Products & Chemicals aandelen kopen? Voor je deze beslissing wilt maken, wil je eerst meer over dit aandeel te weten komen. Marketupdate.nl heeft daarom verschillende data bronnen gecombineerd om jou op weg te helpen. 

Of je wel of niet dit aandeel moet kopen, blijft een lastig vraagstuk. Daarom hebben wij op deze pagina zoveel mogelijk data verzamelt zodat jij de keuze makkelijker kunt maken.

Andere aandelen

Naam Beurs Laatste slotkoers Datum Verschil vorige slotkoers Volume Open Hoogste Laagste