American Water Works Co. Inc. (AWK)

American Water Works Co. Inc.

American Water Works is een bekend bedrijf dat genoteerd staat op de New York Stock Exchange Inc. Jeffry Sterba is momenteel de CEO van het bedrijf. Marketupdate.nl geeft jou een kijkje in de financiële cijfers van American Water Works . Voordat je in het American Water Works  aandeel wilt investeren, is het van belang om op de hoogte te zijn van de gezondheid van het bedrijf. Wij geven je niet alleen de actuele American Water Works koers. Ook geven wij je koersdoelen, verwachtingen en achtergrondinformatie over American Water Works. Wil je direct het American Water Works aandeel kopen? Dan verwijzen we je door naar deze broker of deze broker.

Koop AWK aandelen

Dit aandeel kopen? Dat kan bij deze broker.

American Water Works aandelen

 

American Water Works aandelen kopen? Voor je deze beslissing wilt maken, wil je eerst meer over dit aandeel te weten komen. Marketupdate.nl heeft daarom verschillende data bronnen gecombineerd om jou op weg te helpen. 

Of je wel of niet dit aandeel moet kopen, blijft een lastig vraagstuk. Daarom hebben wij op deze pagina zoveel mogelijk data verzamelt zodat jij de keuze makkelijker kunt maken.

Andere aandelen

Naam Beurs Laatste slotkoers Datum Verschil vorige slotkoers Volume Open Hoogste Laagste