Shiba Inu en Chiliz springen 33% en 26% op Coinbase Pro-noteringen

Na de aankondiging van de notering van de tokens Shiba Inu (SHIB) en Chiliz (CHZ) op Coinbase Pro sprongen de prijzen respectievelijk 33% en 26% omhoog op woensdag. Op dinsdag werden, naast het Keep Network, inkomende transfers voor Shiba Inu en Chiliz aangekondigd. De handel is ingesteld om te beginnen op donderdag, ervan uitgaande dat aan de liquiditeits voorwaarden wordt voldaan. De handelsparen zullen in drie fasen worden gelanceerd: post-only, limit-only en volledige handel.

De afbeelding van het token Shiba Inu toont een meme-versie van het Shiba Inu hondenras, vergelijkbaar met Dogecoin. De dollarwaardering van het token, hoewel nog steeds ruim in het sub-cent bereik, steeg met meer dan 2.000.000% in de aanloop naar zijn recente piek in begin mei, toen het werd genoteerd voor verhandeling op Binance en andere beurzen. Vlak na de Coinbase aankondiging klom de SHIB waardering van $ 0,000007002 naar $ 0,000009331 en had het grootste deel van zijn winsten een dag later behouden, staande als de top gainer onder de marktkapitalisatie top 100 op woensdag.

Chiliz volgde op de voet nadat de muntprijs steeg van $0,2773 naar $0,3495 in de aanloop naar woensdagochtend, na een aanhoudende stijging van 26%. Chiliz is de token achter het Socios.com fan token platform dat de aankoop van tokens geassocieerd met grote sportclubs en organisaties mogelijk maakt. Chiliz heeft onlangs de lancering van fan tokens mogelijk gemaakt in samenwerking met FC Barcelona, Manchester City en een groot aantal grote Europese voetbalclubs.

Keep Network

Het andere token dat klaarstond voor verhandeling op Coinbase, Keep Network, kende een korte stijging van 26% toen de waardering klom van $ 0,49 naar $ 0,62 in navolging van de aankondiging van de beurs. 

Keep Network richt zich op het bieden van opslag voor privégegevens op publieke blockchains. Het Keep Network-platform bestaat uit off-chain containers voor privégegevens, die alleen toegankelijk zijn via het op Ethereum gebaseerde KEEP-token. Het project voegde onlangs compatibiliteit toe voor Bitcoin (BTC) gebruikers met tBTC – een volledig ondersteunde ERC-20 versie van Bitcoin.