Het financiële systeem van deze wereld loopt op zijn laatste benen

Bron: Roland Baader

Must read. Dit boek van Roland Baader werd negen jaar geleden geschreven. Desondanks is het niet verouderd, daar de problemen, waarmee onze wereld in 2010 te kampen had, niet wezenlijk verschillen van die, waarmee wij in 2020 kampen. In de tussentijd zijn de problemen geenszins opgelost, integendeel, zij zijn nog zeer verergerd en zullen nog verder verergeren zoals u kunt lezen in dit boek.
Dat in het boek voornamelijk verwezen wordt naar Amerikaanse aangelegenheden, en in mindere mate naar Duitse, doet aan de waarde van het boek voor Nederlandstalige lezers niets af. De toestand in alle andere landen van de ontwikkelde wereld is niet wezenlijk verschillend van die in beide genoemde landen. Overal is sprake van hetzelfde probleem, namelijk het corrupte geldsysteem. Bovendien zal de neergang van Amerika hoe dan ook zware repercussies hebben voor de gehele wereld. De heer Duitse Baader was in die tijd al een stuk verder als de meeste analytici. Hij overleed in augustus 2012, maar zijn kijk op het “corrupte” geldsysteem bleek een hele juiste, zeker ook voor de komende jaren, dus dit boek is heel interessant om te lezen en wellicht kunt u er uw voordeel mee doen. Het boek is overigens in het Nederlands vertaald.

Uw vermogen staat op het spel. Het financiële systeem van deze wereld loopt op zijn laatste benen. Koop hier het boek “geldsocialisme”, lees het en u zult begrijpen waarom. Klik op deze link om het boek te kopen. U wordt er zeker niet dommer van. Echt een aanrader.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders