VeChain koers verwachting

VeChain Thor (VET) is het native token voor de VeChain-blockchain. Het is een uniek cryptocurrency-activum gemaakt om een ondernemingsgericht systeem te ondersteunen voor het stroomlijnen van bedrijfsprocesoplossingen, supply chain-management en traceerbaarheid. Hierbij gaat het tegelijk om het verlagen van de kosten en om individuele gebruikers meer controle in handen te geven.

Het platform van VeChain zelf maakt gebruik van twee verschillende tokens: VeChain Thor (VET) en VeChain Thor Energy (VTHO). VET draagt waarde over het netwerk over terwijl VTHO werkt als gas voor transactiekosten, vergelijkbaar met NEO’s Gas-token of Ethereum’s gas. VeChain begon als een ERC-20-token onder de VEN-ticker. Echter, de leveringstoewijzing, de naam en de ticker veranderden na de verhuizing naar zijn eigen mainnet.

Sunny Lu en Jay Zhang zijn VeChain gestart in 2015 en het platform gelanceerd in juni 2016. Lu is een IT-manager die vroeger CIO was van Louis Vuitton China. Zhang leidt de wereldwijde bedrijfsstructuur, het bestuur en het financieel management van VeChain. Hij werkte eerder voor zowel Deloitte als PriceWaterhouseCoopers op het gebied van financiën en risicobeheer. VeChain is voor supply chain een van de eerste toegewijde blockchain-platforms op de markt.

VeChain is veelbelovend door zijn potentie om een gap te vullen en de brede toepassing ervan in verschillende industrieën. Zo is de markt voor luxegoederen onder andere miljarden waard, maar vervalsingen breken winstmarges. VeChain draagt bij aan authenticiteit door de oorsprong van het product te kunnen traceren tot aan de deur van de consument bij levering.

Koers VeChain

VeChain begon met handelen als VEN en daarom is er heel weinig geschiedenis over de prijsactie voor het nieuwe token, VET. Eind 2018 begon VET zijn prijsgeschiedenis tijdens de piek van de bear markt. Hierdoor was de prijsactie overwegend bearish, wats geen goed teken is voor token. Echter, de VeChain-prijs steeg naar $ 0,015 per VET-token door de eerste mainnet-hype en opwindend VeChain-nieuws.

Later, in maart 2020, daalde de prijs van de VET-coins tot $ 0,0002 op Black Thursday. Toch stuiterde het hard terug naar $ 0,02 per token. Intussen is de VET koers gestegen naar een nieuwe ATH op 15 april 2021 bereikt van $ 0,1795. De kans is groot dat Bitcoin nog niet klaar is met de beren op hol te slaan. Dit betekent voor altcoins in 2021 meer bull runs. Mocht je besluiten te kopen, dan is dit de aangewezen exchange. Laagste fees & beste voorwaarden.

 

VeChain verwachting 2021

Voor zakelijke activiteiten in de echte wereld zal VeChain zich richten op bedrijfsapplicaties en dApps. Ook is de Vechain Foundation van plan om SDK’s, ontwikkelaarsdocumentatie, tools en slimme contractsjablonen te bieden, samen met kant-en-klare pakketsjablonen. Deze kunnen worden gericht op de uitgifte van getokeniseerde activa, wallets voor digitaal activabeheer en gegevensopslag.

Bovendien zal VeChain werken aan de uitbreiding van zijn partnernetwerk en hen helpen experts te worden in VeChain-technologie.

Verwachting VeChain

Korte termijn prognose VeChain

De laatste paar maanden van 2020 en het begin van 2021 moeten de meeste crypto-fans superblij hebben gemaakt. Niet alleen verbrak Bitcoin alle weerstandsniveaus en bleef nieuwe recordhoogtes neerzetten, maar ook de meeste altcoins volgden zijn voorbeeld. Bovendien schoot hun waarde in dollars omhoog en waren er een paar korte maar zeer winstgevende altcoins-stierseizoenen.

Nieuwe en oude altcoins schoten door oude recordhoogtes heen en vestigden nieuwe mijlpalen. VeChain was een van die altcoins die veel aandacht trok, waarbij het veel beter presteerde dan Bitcoin en de rest van de markt. De vraag die elke huidige en potentiële houder van VET nu stelt, is als die groei duurzaam is en als VeChain nieuwe recordhoogtes kan bereiken in 2021.

VeChain koers verwachting 2021

VeChain zal zeker slagen, vooral als we de fundamenten van VeChain beschouwen. Op technologisch front heeft het project enorme verbeteringen gezien. De groei van de gemeenschap was explosief, de liquiditeit is overvloedig en de acceptatie in de echte wereld is stijgende. Bovendien waren er geen grote tegenslagen, ook geen gebreken in de code en exploitaties, het ontwerp bleek goed tot nu toe.

Belangrijk, ook geen teamconflicten of verdeeldheid. Het wachten zit alleen in wanneer VeChain volledig zal schitteren. Het is niet duidelijk als dit in 2021 nog zal plaatsvinden. In ieder geval, het eerste deel van 2021 was geweldig voor houders en bood ons een kijkje in het vermogen van VeChain. VET kan binnenkort $ 0,40 komen volgens de VeChain verwachting.

VeChain verwachting lange termijn

VeChain koers verwachting 2025

De voorspelling, VeChain 2025, volgens experts is zeer speculatief. Het blijft dus lastig om met zekerheid aan te geven hoe een cryptocurrency zal groeien. En ook om exacte bedragen uit te rekenen.

Toch is de verwachting dat in de komende 4 jaar DeFi flink zal groeien. Bovendien zullen de eerste stappen naar het maken van een virtuele realiteit, versterkt en ondersteund worden door gedecentraliseerde projecten. Voor VeChain is dit aandachtsgebied heel belangrijk en zal het project blijven werken als basis voor voorraadbeheer van luxeartikelen.

VeChain boekt steeds meer successen om een blockchain-gebaseerd platform te bouwen dat zich niet alleen beperkt tot de digitale wereld. Het is trouwens eentje dat ook kan integreren met de daadwerkelijke zakelijke ecosystemen. Dit betekent voor ondernemingen dat deze met de VeChain blockchain verschillende functies zelf kunnen aansturen.

 

Het succesvol volledig samenvoegen van het blockchain-gebaseerde platform van VeChain met de feitelijke zakenwereld, maakt het gemakkelijker voor bedrijven om blockchain toe te passen. Naar verwachting zal de totale marktkapitalisatie van de crypto-industrie tegen 2025 die van goud hebben voorbijgestreefd. Nu zit het op ongeveer 10 biljoen, wat zou betekenen dat de hele markt vanaf nu bijna 10x zou kunnen bedragen.

Hierbij zit waarschijnlijk ongeveer de helft van deze waarde vast in Bitcoin en Ethereum. Het resterend deel zal zeker worden verspreid over fundamenteel sterke DeFi-gerelateerde projecten, zoals VET. Als dit de ontwikkeling zal zijn over 4 jaar, is het niet onredelijk om voor te spellen dat de VET dollar koers voor het einde van 2025 een prijs van $ 10 bereikt.

Tip: Dagelijks het gratis cryptonieuws in jouw mailbox via Cryptonieuwsbrief.nl

Eén gedachte over “VeChain koers verwachting

  • 18 april 2021 om 04:51
    Permalink

    Bedankt voor de tips Mark.. Zelf zit ik al in VEchain sinds 2017, maar nog steeds niks verkocht hoor. Cryptonieuwsbrief.nl kende ik nog niet, heb me direct even voor aangemeld. Keep up the good work!!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.