VeChain
Rank #51

VeChain (VET) verwachting

$0,04 USD

+1,36% 24h

24h Low
$0,03

24h High
$0,04

De hoogste VeChain koers ooit gemeten is $0,28. De grote vraag is natuurlijk of dit bedrag ooit nog overtreft gaat worden. Gaat de VeChain koers stijgen of dalen? Wat zijn de verwachtingen en voorspellingen van de VeChain prijs? Vandaag duiken wij met jou verder in de ontwikkelingen en het laatste VeChain nieuws.

Wil je direct VeChain kopen? Dat kan bij Bitvavo of Crypto.com. Ben je helemaal nieuw met crypto? Dan raden wij je de volgende in prijs verlaagde crypto cursus aan.

VeChain kopen

Groot aanbod + Lage kosten

Marketcap

$2.606.986.846

Vol (24U)

$50.046.611

VET koers (24U)

$0,03 – $0,04

Circulerend aanbod

72.714.516.834

Totale aanbod

85.985.041.177

VeChain koers verwachting 2024

Om op korte termijn de VeChain koers voorspellen is erg lastig. Een VeChain verwachting hangt namelijk af van meerdere factoren. Er kan geconcludeerd worden dat de VeChain koers onder andere gelinkt is aan het nieuws en aan de ontwikkelingen van de gehele crypto markt.

Een voorbeeld van het nieuws dat invloed kan hebben op de koers van een cryptocurrency zagen we met een tweet van Elon Musk. Hij plaatste een tweet over een crypto coin met als direct gevolg een koersverandering van de betreffende cryptocurrency. Zo’n soort ontwikkeling valt praktisch gezien niet te voorspellen. Wel zijn er andere manieren hoe je zelf een voorspelling en verwachting kunt schetsen over de VeChain prijs.

Wie op korte termijn winst wil maken wordt ook wel een daytrader genoemd. Deze investeerders houden hun cryptocurrency vast totdat de zogenaamde koersdoelen worden behaald. Hiervoor is het aflezen van technische analyses erg belangrijk. Denk altijd goed na voordat je een trade doet, je kunt namelijk ook geld verliezen. Houd daarom altijd de technische analyses en laatste nieuwsberichten over VeChain goed in de gaten om je kans op winst te vergroten.

VeChain verwachting lange termijn 2025-2030

Langetermijn-uitspraken doen over de VeChain verwachting is erg lastig en komt met een groot risico. Wie had 5 jaar geleden kunnen voorspellen wat de VeChain koers van vandaag zou doen? Behaalde resultaten uit het verleden zeggen namelijk niet veel over wat de VeChain koers in de toekomst zal gaan doen. Toch gaan we kijken naar cijfers die in het verleden behaald zijn en wat de actuele cijfers zijn.

VeChain verwachting 2025

De voorspelling van de koers van VeChain in 2025 werpt een interessante blik op wat de toekomst zou kunnen brengen. Aangezien de markt voortdurend verandert, spelen technologische ontwikkeling, adoptiegraad en regulering een belangrijke rol bij de potentiële waarde van VeChain. 

Het is belangrijk om te onthouden dat investeren in VeChain, net als bij elke andere cryptocurrency, grondig onderzoek vereist. Let op de VeChain analyses, ontvang live updates over VeChain nieuws en houd de VeChain nieuws verwachting in de gaten om weloverwogen beslissingen te nemen. 

VeChain verwachting 2030

In de blik op VeChain 2030, vragen veel mensen zich af of VeChain toekomst heeft. Langdurige VeChain voorspellingen zijn ingewikkeld, gezien de volatiliteit van de markt. Niettemin kunnen factoren zoals innovatie binnen de VeChain community, het potentieel voor grootschalige adoptie en de algemene groei van de cryptomarkt wijzen op een veelbelovende toekomst. 

Het volgen van nieuws over VeChain, anticiperen op VET verwachtingen en het lezen van VeChain analyses kunnen waardevolle inzichten opleveren. Onthoud dat investeringen altijd moeten worden onderbouwd door persoonlijk onderzoek en begrip van marktdynamiek.

Statistieken

VeChain prijs$0,04
Market cap rank51
Circulerend aanbod72.714.516.834
Market cap$2.606.986.846
Handeslvolume 24u$50.046.611
Market cap dominantie0,10%
All Time High (ATH)$0,28
Sinds All Time Highdaling van 87,24%
24u prijs rangestijging van 1,36%
52wk prijs rangestijging van 85,53%
VET/BTC ratio$0,04(VET)/$69.107,00(BTC)

Oprichting

Opgericht2017-08-15
AfkortingVET
Soort coinsmart contract platform
Prijs tijdens ICO1,000

VET koers veranderingen

Koers afgelopen 24 uurstijging van 1,36%
Koers afgelopen 7 dagenstijging van 5,14%
Koers afgelopen 30 dagendaling van 6,29%
Koers afgelopen 365 dagenstijging van 85,53%

Wat is VeChain?

VeChain Thor (VET) is het native token voor de VeChain-blockchain. Het is een uniek cryptocurrency-activum gemaakt om een ondernemingsgericht systeem te ondersteunen voor het stroomlijnen van bedrijfsprocesoplossingen, supply chain-management en traceerbaarheid. Hierbij gaat het tegelijk om het verlagen van de kosten en om individuele gebruikers meer controle in handen te geven.

Het platform van VeChain zelf maakt gebruik van twee verschillende tokens: VeChain Thor (VET) en VeChain Thor Energy (VTHO). VET draagt waarde over het netwerk over terwijl VTHO werkt als gas voor transactiekosten, vergelijkbaar met NEO’s Gas-token of Ethereum’s gas. VeChain begon als een ERC-20-token onder de VEN-ticker. Echter, de leveringstoewijzing, de naam en de ticker veranderden na de verhuizing naar zijn eigen mainnet.

Sunny Lu en Jay Zhang zijn VeChain gestart in 2015 en het platform gelanceerd in juni 2016. Lu is een IT-manager die vroeger CIO was van Louis Vuitton China. Zhang leidt de wereldwijde bedrijfsstructuur, het bestuur en het financieel management van VeChain. Hij werkte eerder voor zowel Deloitte als PriceWaterhouseCoopers op het gebied van financiën en risicobeheer. VeChain is voor supply chain een van de eerste toegewijde blockchain-platforms op de markt.

VeChain is veelbelovend door zijn potentie om een gap te vullen en de brede toepassing ervan in verschillende industrieën. Zo is de markt voor luxegoederen onder andere miljarden waard, maar vervalsingen breken winstmarges. VeChain draagt bij aan authenticiteit door de oorsprong van het product te kunnen traceren tot aan de deur van de consument bij levering.

VeChain begon met handelen als VEN en daarom is er heel weinig geschiedenis over de prijsactie voor het nieuwe token, VET. Eind 2018 begon VET zijn prijsgeschiedenis tijdens de piek van de bear markt. Hierdoor was de prijsactie overwegend bearish, wats geen goed teken is voor token. Echter, de VeChain-prijs steeg naar $ 0,015 per VET-token door de eerste mainnet-hype en opwindend VeChain-nieuws.

Later, in maart 2020, daalde de prijs van de VET-coins tot $ 0,0002 op Black Thursday. Toch stuiterde het hard terug naar $ 0,02 per token. Intussen is de VET koers gestegen naar een nieuwe ATH op 15 april 2021 bereikt van $ 0,1795. De kans is groot dat Bitcoin nog niet klaar is met de beren op hol te slaan. Dit betekent voor altcoins in 2021 meer bull runs. Mocht je besluiten te kopen, dan is dit de aangewezen exchange. Laagste fees & beste voorwaarden.

Voor zakelijke activiteiten in de echte wereld zal VeChain zich richten op bedrijfsapplicaties en dApps. Ook is de Vechain Foundation van plan om SDK’s, ontwikkelaarsdocumentatie, tools en slimme contractsjablonen te bieden, samen met kant-en-klare pakketsjablonen. Deze kunnen worden gericht op de uitgifte van getokeniseerde activa, wallets voor digitaal activabeheer en gegevensopslag.

Bovendien zal VeChain werken aan de uitbreiding van zijn partnernetwerk en hen helpen experts te worden in VeChain-technologie.

VeChain is actief sinds 2017-08-15. In deze relatief korte tijd, zijn er al enorm veel ontwikkelingen gebeurd. De prijs wordt bepaald door het vraag en aanbod. Echter, is er wel een maximaal aanbod beschikbaar. Voor VeChain is dat 85.985.041.177, en is er momenteel slechts een circulerend aanbod van 72.714.516.834. 

Als we kijken naar de totale markt van cryptocurrency dan staat deze op 51 in de totale markt. De all time high staat op $0,28, sinds deze enorme mijlpaal is er een daling van 87,24% gerealiseerd.

Actuele VeChain koers

De VeChain koers heeft de afgelopen 24 uur een verandering ondergaan. Bekijk hieronder de laatste koersupdates en VeChain koers!

Actuele prijs op dit moment: $0,04

Laagste prijs afgelopen 24u: $0,03

Hoogste prijs afgelopen 24u: $0,04

Percentueel verschil in 24u: stijging van 1,36%

De prijzen van VeChain koers op onze website worden verzameld via verschillende databronnen. Prijzen kunnen per exchange verschillen. Dit komt mede door het vraag en aanbod en de valuta waarin gehandeld wordt.

Wij raden je aan om eerst een account te openen bij een exchange. Voorbeelden hiervan zijn Bitvavo en Crypto.com. Beide exchanges bieden goede prijzen aan van de VeChain koers. Op deze manier kom jij procentueel net iets goedkoper uit. Daarnaast zijn en ook goede exchanges om op te handelen in VeChain.

Zoals je kunt zien zit er een verschil tussen de laagste VeChain koers en de hoogste VeChain koers in de afgelopen 24 uur. Dat geeft maar weer eens aan hoe fluctuerend de VeChain koers is. De VeChain koers staan in principe nooit stil. 

VeChain nieuws vandaag

Wij houden continu het laatste VeChain nieuws en de ontwikkelingen in de gaten. De resultaten van dit onderzoek delen wij exclusief in onze dagelijks nieuwsbrief die in samenwerking met een aantal andere professionele crypto platformen wordt uitgebracht. Als je zelf graag meer onderzoek wilt doen naar VET kun je eens kijken naar de Reddit van deze coin. Deze is te vinden op: https://www.reddit.com/r/Vechain.

Een andere waardevolle tip die we je willen meegeven is om de Github in de gaten te houden. De Github heeft momenteel 139 volgers en de officiële website is te vinden op: https://www.vechain.org. Het VET nieuws over cryptocurrency geeft altijd antwoord op de vraag waarom een coin stijgt of waarom een coin daalt.

De toekomst kan nooit voorspelt worden, maar sommige mensen kunnen wel een eigen VeChain prognose stellen. Deze blijft echter subjectief en onzeker. Ben je volledig nieuw met crypto? Lees je dan goed in via onze kanalen, zodat je voorbereid de crypto wereld betreedt. Wil je echt gaan handelen in cryptocurrency? Meld je dan aan bij betrouwbare en veilige exchanges zoals Bitvavo en Crypto.com om te profiteren van lage trading fees.

VeChain verwachting vandaag

De actuele verwachting van VeChain kan snel veranderen door wereldwijde gebeurtenissen, regelgevingsnieuws en technologische ontwikkelingen. Voordat je beslist wanneer je VeChain gaat kopen of niet, is het essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste VeChain koers en live nieuws updates van VeChain. Houd er rekening mee dat timing in de cryptomarkt onvoorspelbaar is en het belangrijk is om niet alleen te focussen op korte termijn prijsbewegingen, maar ook op het VeChain langetermijnpotentieel.

Andere cryptomunten

Bekijk hieronder andere cryptomunten!

#NaamPrijs24h %7d %Market CapVolume (24h)Aantal in omloop
1 Bitcoin Logo Bitcoin BTC$69.107,000,07%+3,91%$1.357.899.137.393 $14.683.696.671
212.478 BTC
19.704.137 BTC (94%)
2 Ethereum Logo Ethereum ETH$3.858,89+2,76%+25,37%$463.213.411.041 $12.181.370.876
3.156.703 ETH
120.134.874 ETH
3 Tether Logo Tether USDT$1,00+0,13%+0,10%$111.744.878.230 $82.055.795.957
81.973.822.135 USDT
111.897.037.587 USDT
4 BNB Logo BNB BNB$601,93+0,07%+4,91%$92.538.502.221 $472.281.833
784.613 BNB
153.856.150 BNB (77%)
5 Solana Logo Solana SOL$165,600,74%2,90%$74.634.764.144 $2.464.104.505
14.879.858 SOL
449.400.988 SOL
6 Lido Staked Ether Logo Lido Stak… STETH$3.802,36+1,22%+22,33%$35.351.362.229 $59.612.978
15.678 STETH
9.295.824 STETH
7 USDC Logo USDC USDC$1,000,07%0,12%$32.631.525.243 $4.703.649.912
4.706.742.242 USDC
32.643.923.212 USDC
8 XRP Logo XRP XRP$0,531,73%+4,12%$29.489.228.204 $453.136.811
852.413.051 XRP
55.430.475.754 XRP (55%)
9 Dogecoin Logo Dogecoin DOGE$0,172,26%+11,96%$24.176.104.269 $1.005.534.205
5.999.392.653 DOGE
144.454.426.384 DOGE
10 Toncoin Logo Toncoin TON$6,311,57%1,64%$21.922.592.454 $134.397.871
21.299.187 TON
3.474.689.148 TON
11 Cardano Logo Cardano ADA$0,46+0,03%1,14%$16.294.896.028 $205.623.488
445.169.806 ADA
35.366.380.619 ADA (79%)
12 Avalanche Logo Avalanche AVAX$37,172,60%+4,28%$14.571.633.520 $244.176.693
6.569.187 AVAX
392.907.052 AVAX (55%)
13 Shiba Inu Logo Shiba Inu SHIB$0,000021,41%0,68%$14.447.759.906 $342.893.054
14.001.349.693.753 SHIB
589.262.960.409.547 SHIB
14 Wrapped Bitcoin Logo Wrapped B… WBTC$68.825,000,64%+3,60%$10.688.921.276 $261.284.292
3.796 WBTC
155.285 WBTC (100%)
15 Polkadot Logo Polkadot DOT$7,53+0,45%+8,72%$10.309.756.179 $157.847.422
20.962.473 DOT
1.368.828.328 DOT
17 TRON Logo TRON TRX$0,110,80%6,88%$9.869.823.829 $205.480.541
1.820.828.897 TRX
87.406.000.780 TRX
18 Bitcoin Cash Logo Bitcoin Cash BCH$487,861,09%+0,59%$9.616.219.945 $191.455.384
392.439 BCH
19.711.175 BCH (94%)
19 NEAR Protocol Logo NEAR Prot… NEAR$7,924,70%+0,22%$8.553.200.826 $365.222.618
46.113.967 NEAR
1.079.720.748 NEAR
20 Uniswap Logo Uniswap UNI$11,161,37%+45,61%$8.410.823.458 $489.010.921
43.818.183 UNI
753.766.667 UNI (75%)
21 Polygon Logo Polygon MATIC$0,720,95%+4,37%$6.683.042.078 $177.146.504
246.242.697 MATIC
9.282.943.566 MATIC (93%)
22 Pepe Logo Pepe PEPE$0,000022,46%+62,24%$6.370.438.047 $1.028.581.229
67.982.896.827.495 PEPE
420.690.000.000.000 PEPE (100%)
23 Litecoin Logo Litecoin LTC$84,430,69%+2,16%$6.296.772.533 $212.608.884
2.518.168 LTC
74.574.696 LTC (89%)
24 Fetch.ai Logo Fetch.ai FET$2,322,94%3,80%$5.858.976.907 $164.601.669
70.948.995 FET
2.521.012.371 FET (96%)
25 Internet Computer Logo Internet … ICP$12,251,08%7,35%$5.691.669.082 $56.263.306
4.592.923 ICP
464.299.284 ICP
26 LEO Token Logo LEO Token LEO$5,990,14%+1,64%$5.552.023.462 $1.175.764
196.288 LEO
926.330.621 LEO
27 Dai Logo Dai DAI$1,000,09%+0,05%$5.285.052.349 $165.974.315
166.102.214 DAI
5.289.124.670 DAI
28 Ethereum Classic Logo Ethereum … ETC$31,79+0,21%+10,21%$4.669.945.147 $176.275.984
5.545.014 ETC
147.238.153 ETC (70%)
29 Wrapped eETH Logo Wrapped eETH WEETH$3.988,13+2,36%+24,76%$4.776.599.259 $36.965.459
9.269 WEETH
1.197.705 WEETH
30 Aptos Logo Aptos APT$9,000,64%+10,29%$3.923.364.270 $127.050.124
14.116.680 APT
435.897.588 APT
31 Render Logo Render RNDR$9,891,88%3,17%$3.842.684.239 $108.696.912
10.990.588 RNDR
388.643.224 RNDR (73%)
32 Hedera Logo Hedera HBAR$0,111,48%5,00%$3.826.912.865 $33.177.873
309.821.668 HBAR
35.749.981.467 HBAR (71%)
33 Renzo Restaked ETH Logo Renzo Res… EZETH$3.793,42+3,10%+24,69%$3.785.336.144 $59.434.018
15.668 EZETH
996.928 EZETH
34 Immutable Logo Immutable IMX$2,383,89%+5,19%$3.521.229.013 $41.985.348
17.640.903 IMX
1.482.345.419 IMX (74%)
35 Mantle Logo Mantle MNT$1,03+0,94%+7,33%$3.342.801.506 $42.384.686
41.350.913 MNT
3.264.441.708 MNT (52%)
36 Kaspa Logo Kaspa KAS$0,14+4,58%+12,89%$3.321.959.455 $30.493.649
218.462.485 KAS
23.737.592.374 KAS (83%)
37 Cosmos Hub Logo Cosmos Hub ATOM$8,480,11%+3,46%$3.306.141.486 $94.311.909
11.121.687 ATOM
390.688.370 ATOM
38 Filecoin Logo Filecoin FIL$5,86+0,57%+2,73%$3.258.817.458 $116.949.677
19.957.283 FIL
556.475.487 FIL (28%)
39 Cronos Logo Cronos CRO$0,120,99%2,05%$3.196.217.317 $8.896.553
74.424.476 CRO
26.760.825.439 CRO
40 Arbitrum Logo Arbitrum ARB$1,21+0,99%+24,25%$3.215.769.520 $438.395.644
362.310.450 ARB
2.653.939.384 ARB (27%)
41 Stellar Logo Stellar XLM$0,111,63%+3,30%$3.166.074.014 $35.624.264
326.193.678 XLM
28.976.035.232 XLM (58%)
42 First Digital USD Logo First Dig… FDUSD$1,00+0,23%+0,27%$3.144.913.305 $3.644.955.147
3.637.679.787 FDUSD
3.139.760.553 FDUSD
43 Bittensor Logo Bittensor TAO$437,32+1,75%+19,66%$2.985.949.834 $24.395.307
55.784 TAO
6.832.919 TAO (33%)
44 The Graph Logo The Graph GRT$0,322,42%+5,54%$3.034.317.170 $67.652.054
212.130.598 GRT
9.509.149.014 GRT (88%)
45 dogwifhat Logo dogwifhat WIF$2,961,85%+17,37%$2.960.474.012 $509.234.017
172.038.519 WIF
998.926.392 WIF (100%)
46 OKB Logo OKB OKB$48,500,31%1,61%$2.910.214.166 $3.911.860
80.657 OKB
60.000.000 OKB (20%)
47 Stacks Logo Stacks STX$1,99+0,51%1,37%$2.902.503.149 $36.883.011
18.534.176 STX
1.461.459.369 STX (80%)
48 Ethena USDe Logo Ethena USDe USDE$1,000,07%0,06%$2.786.778.146 $83.870.758
83.786.971 USDE
2.784.883.811 USDE
49 Optimism Logo Optimism OP$2,56+0,35%+3,68%$2.779.259.254 $233.743.301
91.305.977 OP
1.086.889.963 OP (25%)
50 Maker Logo Maker MKR$2.823,16+1,03%+1,92%$2.619.482.737 $70.613.516
25.012 MKR
927.636 MKR (92%)
51 VeChain Logo VeChain VET$0,04+1,36%+5,14%$2.606.986.846 $50.046.611
1.396.533.600 VET
72.714.516.834 VET (84%)
52 Monero Logo Monero XMR$141,56+0,15%+5,24%$2.570.652.569 $47.805.477
337.705 XMR
18.147.820 XMR
53 Arweave Logo Arweave AR$39,003,05%18,92%$2.552.583.873 $68.407.344
1.754.034 AR
65.454.186 AR (99%)
54 Sui Logo Sui SUI$1,041,87%+1,67%$2.438.654.257 $109.366.138
104.756.837 SUI
2.339.196.966 SUI (23%)
55 Injective Logo Injective INJ$25,302,61%+0,96%$2.382.290.252 $52.314.166
2.067.754 INJ
94.152.222 INJ
56 Lido DAO Logo Lido DAO LDO$2,62+7,40%+51,54%$2.337.511.622 $190.889.140
72.858.450 LDO
892.323.861 LDO (89%)
57 Fantom Logo Fantom FTM$0,83+0,57%2,54%$2.320.510.421 $126.319.693
152.484.694 FTM
2.803.634.836 FTM (88%)
58 Bonk Logo Bonk BONK$0,000032,57%+34,99%$2.309.491.781 $386.041.585
11.080.412.887.486 BONK
66.295.523.592.415 BONK (71%)
59 Theta Network Logo Theta Net… THETA$2,282,78%+5,58%$2.280.080.812 $16.085.704
7.055.133 THETA
1.000.000.000 THETA (100%)
60 THORChain Logo THORChain RUNE$6,74+8,11%1,32%$2.255.126.982 $282.657.167
41.937.265 RUNE
334.565.714 RUNE (67%)
61 BitTorrent Logo BitTorrent BTT$0,003+0,04%+2,23%$2.424.745.657 $1.011.738
380.166.836 BTT
932.497.500.000 BTT
62 FLOKI Logo FLOKI FLOKI$0,0002+0,60%+17,06%$2.192.968.306 $198.507.341
878.195.633.516 FLOKI
9.694.481.087.141 FLOKI (97%)
63 Rocket Pool ETH Logo Rocket Po… RETH$4.258,64+2,72%+25,30%$2.163.538.138 $16.695.168
3.920 RETH
507.803 RETH
64 Core Logo Core CORE$2,109,51%+17,08%$1.859.433.261 $137.168.429
65.318.300 CORE
889.882.923 CORE (42%)
65 Ondo Logo Ondo ONDO$1,27+4,30%+39,91%$1.834.293.463 $255.537.007
201.210.242 ONDO
1.443.764.728 ONDO (14%)
66 Mantle Staked Ether Logo Mantle St… METH$3.977,88+3,32%+25,56%$1.825.549.382 $15.305.204
3.848 METH
458.898 METH
67 Celestia Logo Celestia TIA$9,13+2,03%1,16%$1.665.695.722 $61.092.516
6.691.404 TIA
182.249.007 TIA
68 Aave Logo Aave AAVE$111,64+6,19%+31,44%$1.653.400.408 $163.059.351
1.460.582 AAVE
14.818.964 AAVE (93%)
69 Pyth Network Logo Pyth Network PYTH$0,441,70%+15,24%$1.587.773.641 $52.160.564
118.970.705 PYTH
3.624.988.974 PYTH (36%)
70 Sei Logo Sei SEI$0,54+2,48%1,21%$1.572.663.189 $47.311.303
88.048.877 SEI
2.925.000.000 SEI
71 Bitget Token Logo Bitget Token BGB$1,13+0,30%+3,25%$1.575.154.084 $30.653.053
27.126.596 BGB
1.400.001.000 BGB (70%)
72 Algorand Logo Algorand ALGO$0,191,31%+9,38%$1.560.949.092 $35.167.126
183.888.089 ALGO
8.165.432.566 ALGO (82%)
73 GALA Logo GALA GALA$0,041,96%2,30%$1.523.312.651 $94.017.330
2.165.201.357 GALA
35.131.385.160 GALA
74 Jupiter Logo Jupiter JUP$1,122,34%6,48%$1.510.301.842 $95.241.783
85.037.306 JUP
1.350.000.000 JUP (14%)
75 WhiteBIT Coin Logo WhiteBIT … WBT$9,880,43%+0,22%$1.465.395.833 $7.648.448
774.134 WBT
144.118.517 WBT (36%)
76 Beam Logo Beam BEAM$0,03+3,32%+16,43%$1.458.617.474 $23.055.435
777.162.767 BEAM
49.466.004.168 BEAM (79%)
77 Starknet Logo Starknet STRK$1,26+1,03%+11,99%$1.426.981.630 $79.241.722
62.890.256 STRK
1.140.483.200 STRK (11%)
78 Flow Logo Flow FLOW$0,931,00%+4,27%$1.398.313.019 $15.894.718
17.144.038 FLOW
1.508.945.933 FLOW
79 Ethena Logo Ethena ENA$0,920,57%+29,92%$1.361.183.684 $275.586.076
300.027.191 ENA
1.479.139.274 ENA (10%)
80 Quant Logo Quant QNT$91,582,59%3,36%$1.331.577.159 $16.079.921
175.583 QNT
14.544.176 QNT (100%)
81 Bitcoin SV Logo Bitcoin SV BSV$63,73+0,23%1,53%$1.256.237.873 $10.989.594
172.440 BSV
19.706.934 BSV (94%)
82 SingularityNET Logo Singulari… AGIX$0,941,64%+2,34%$1.205.366.798 $71.641.680
76.177.761 AGIX
1.283.425.719 AGIX (64%)
83 Akash Network Logo Akash Net… AKT$5,30+1,27%10,37%$1.239.945.611 $7.653.985
1.444.148 AKT
234.090.487 AKT (60%)
84 Chiliz Logo Chiliz CHZ$0,13+12,39%+12,71%$1.186.362.400 $349.470.342
2.618.422.235 CHZ
8.888.888.888 CHZ (100%)
85 Cheelee Logo Cheelee CHEEL$20,37+1,02%+6,23%$1.156.107.033 $4.784.281
234.869 CHEEL
56.788.675 CHEEL (6%)
86 dYdX Logo dYdX DYDX$2,042,47%+5,22%$1.144.509.533 $21.447.768
10.513.612 DYDX
558.480.505 DYDX (56%)
87 BitTorrent Logo BitTorrent BTT$0,0000011,69%+0,02%$1.146.337.498 $19.912.219
16.874.761.864.407 BTT
968.246.428.571.000 BTT (98%)
88 Tokenize Xchange Logo Tokenize … TKX$14,061,13%+11,23%$1.125.438.384 $23.954.135
1.703.708 TKX
79.996.000 TKX (80%)
89 Axie Infinity Logo Axie Infi… AXS$7,772,31%+10,02%$1.126.828.542 $32.417.185
4.172.096 AXS
145.185.511 AXS (54%)
90 Flare Logo Flare FLR$0,03+0,72%0,82%$1.121.208.242 $6.589.609
239.624.411 FLR
40.784.196.562 FLR
91 Bitcoin Cash ABC Logo Bitcoin C… BCHA$87,79+0,38%13,89%$1.649.845.612 $1.670
19 BCHA
18.794.058 BCHA
92 NEO Logo NEO NEO$15,380,88%+4,48%$1.085.106.738 $24.443.200
1.589.285 NEO
70.530.000 NEO
93 JasmyCoin Logo JasmyCoin JASMY$0,02+4,44%+5,12%$1.058.278.636 $45.699.800
2.091.904.113 JASMY
48.419.999.999 JASMY (97%)
94 Pendle Logo Pendle PENDLE$6,87+1,15%+43,95%$1.063.291.503 $75.633.810
11.009.288 PENDLE
153.979.428 PENDLE (60%)
95 MultiversX Logo MultiversX EGLD$39,300,57%+3,71%$1.060.156.730 $22.214.340
565.250 EGLD
26.987.231 EGLD (86%)
96 Gate Logo Gate GT$7,940,09%+0,40%$1.037.809.521 $2.898.254
365.019 GT
130.359.278 GT
97 Ronin Logo Ronin RON$3,182,73%+17,66%$1.033.579.098 $15.846.292
4.983.111 RON
324.835.905 RON (32%)
98 Wormhole Logo Wormhole W$0,561,94%+5,88%$1.013.646.444 $73.812.119
131.058.915 W
1.800.000.000 W (18%)
99 Worldcoin Logo Worldcoin WLD$4,603,03%5,72%$1.024.737.920 $180.900.818
39.326.265 WLD
222.628.188 WLD (2%)
100 Synthetix Network Logo Synthetix… SNX$3,09+6,05%+20,62%$1.007.119.285 $29.570.053
9.569.596 SNX
327.769.196 SNX (100%)