Tron verwachting

TRON

TRX Koers

$0,13

Market cap

$9.022.511.153

Volume 24 uur

$177.774.066

Circulerend aanbod

71.660.220.128

Tron verwachtingDe hoogste TRON koers ooit gemeten staat op $0,23. De grote vraag is natuurlijk, gaat deze prijs daar ooit nog overheen?  Wat zijn de verwachtingen voor de TRON  prijs?  Vandaag duiken wij met jou verder in de ontwikkelingen van TRON. Wil je direct deze coin kopen? Dat kan bij Binance & Bitvavo.

Wat is TRON?

Voordat we onze persoonlijke verwachtingen met je zullen delen, is het belangrijk dat je de basis van deze currency begrijpt. TRON is actief sinds 2017-08-28. In deze relatief korte tijd, zijn er al enorm veel ontwikkelingen gebeurd.  De prijs wordt bepaald door vraag en aanbod.  Echter is er een maximale aanbod beschikbaar.

Voor deze coin is dat en is er momenteel slechts een circulerend aanbod van 71.660.220.128.  Als we kijken naar de totale markt van cryptocurrency dan staat deze op 21 in de totale markt.  De all time high staat op $0,23, sinds deze enorme mijlpaal is er een daling van 45,65% gerealiseerd.

Tron is de cryptocurrency die ontworpen is om het entertainment, gaming en mediaindustrie verder te helpen. Het is opgericht door Justin Sun in het jaar 2017 en is erg geschikt voor: 

 • Het gemakkelijker verkopen van contents in ontwikkeling 
 • Goedkoper gebruiksmogelijkheden van contents in ontwikkeling 
 • Peer tot peer technologie 
 • Het terugbrengen van fees aan tussenpersonen 
 • Bouwen van decentrale applicaties 
 • Opslaan van data 
 • Het gebruiken als betaalmiddel voor entertainment diensten 

Tron is dus een blockchain die gebruik maakt van drie verschillende lagen. Deze lagen zijn de storage, core en application layers. Tron gebruikt hierbij de Google protobuf protocol waarmee er indirect met verschillende programmeertaal kan worden gewerkt. Het team van tron bestaat uit adviseurs, investeerders en ervaren ontwikkelaars. Het doel van tron is dat allerlei diensten gebruik maken van tron waardoor iedereen aankopen mee kunnen doen, doordat ze allemaal erover beschikken.

Actuele TRON (TRX) crypto koers

De koers TRON heeft de afgelopen 24 uur een flinke verandering ondergaan. In onderstaande grafiek kun jij de TRON  koers Bitavo aflezen.

 

 • Actuele prijs op dit moment: $0,13
 • Laagste prijs afgelopen 24 uur: $0,12
 • Hoogste prijs afgelopen 24 uur: $0,13
 • Procentueel verschil in 24 uur: stijging van 2,35%

De prijzen van onze website worden opgehaald uit verschillende databronnen. Prijzen kunnen altijd per Exchange verschillen. Dit komt mede door het vraag en aanbod, maar ook door de valuta waar in gehandeld wordt. Om deze reden raden wij aan om zowel een account bij Binance te hebben als bij Bitvavo, maar ook okex & Kucoin bieden goede prijzen aan. Op deze manier kun jij procentueel net iets goedkoper uit zijn.

TRON Verwachting 2021

TRX verwachting op korte termijn is erg lastig te voorspellen. Er kan geconcludeerd worden dat de koers van deze currency gelinkt is aan het nieuws en aan de ontwikkelingen. Hoe vaak is het wel niet voor gekomen dat Elon Musk een Tweet heeft geplaatst en de hele cryptocurrency markt een beweging vertoonde.  Dit is een ontwikkeling die eigenlijk niet te voorspellen valt. Wel zijn er gelukkig andere manieren hoe je zelf voorspellingen en verwachtingen kunt schetsen over de TRON  prijs.

Wie op korte termijn winst wilt pakken, wordt ook wel een day trader genoemd. Deze houden currency voor een bepaalde periode vast tot dat de zogenaamde koersdoelen worden behaald. Het aflezen van technische analyses hiervoor van belang. Recent kwamen wij een interessante Telegram groep tegen waarin veel technische analyses worden gedeeld.  Denk echter zelf altijd na voordat je een trade doet, je kunt namelijk ook geld verliezen.

TRON verwachting lange termijn tot 2025

Over de lange termijn uitspraken doen is erg riskant. Wie had 5 jaar geleden kunnen voorspellen wat de koers van vandaag zou doen? Behaalde resultaten uit het verleden, zeggen niet echt wat over de toekomst. Toch willen we kijken naar wat cijfers die in het verleden behaald zijn.

TRON Nieuws vandaag

Dagelijks houden wij het laatste nieuws over TRON  in de gaten. Dit resultaten van dit onderzoek delen wij exclusief in onze Telegram kanaal of in onze dagelijks nieuwsbrief die in samenwerking met een aantal andere crypto platformen wordt samengesteld.

Als je zelf onderzoek wilt doen over TRX kijk dan eens naar de Reddit van deze coin. Deze is te vinden op: https://www.reddit.com/r/Tronix . Een andere unieke tip die we je willen mee geven is door de Github in de gaten te houden.  De github heeft momenteel 320 volgers. De officiële website is te vinden op: https://tron.network.  Het nieuws over cryptocurrency geeft altijd antwoord op de vraag waarom een coin stijgt of waarom een coin daalt. De toekomst kan nooit voorspelt worden, maar sommige mensen kunnen wel aanvullen wat het wordt.

Ben je volledig nieuw met crypto?  Lees je dan extra goed in via onze kanalen en meld je aan bij Binance & Bitvavo om te profiteren van lage trading fees.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.