Binance Review [2024]

Binance heeft in juni 2023 aangekondigd dat het Nederland verlaat, omdat het geen licentie heeft kunnen verkrijgen bij de DNB. Wij raden daarom aan om een account te maken bij Bitvavo of bij Finst, deze partijen hebben een vergunning in Nederland om te opereren en bieden tientallen cryptocurrencies aan.


In 2017 werd de cryptocurrency-exchange Binance een van de meest spraakmakende nieuwigheden. In korte tijd, slechts een paar maanden, is het een van de belangrijkste platforms geworden voor het uitwisselen van cryptocurrencies en is het bekroond met de titel van de beste cryptocurrency-exchange voor handel.

Het is Binance die in dit artikel wordt besproken. Maar is Binance veilig om te gebruiken? We zullen het hebben over hoe je zich kunt registreren en daar kunt gaan werken, hoe je een cryptocurrency kunt kopen en hoe je verificatie kunt doorlopen.  We zullen andere aspecten van interactie met dit project in detail bekijken. Laten we deze Binance recensies lezen en ontdekken hoe veilig de Binance-exchange is!

Ja, die kun je bovenstaand in het artikel lezen!

Over de Binance exchange

Binance is een Chinese beurs voor het verhandelen van cryptocurrency Bitcoin en andere digitale activa. Het begon zijn werk begin 2017. In de 2 jaar van zijn bestaan is het enorm populair geworden onder gebruikers. Nu staat Binance in de TOP 3 beurzen in dagelijks handelsvolume.

Bij Binance Nederland kun je ongeveer 600 cryptocurrencies kopen, waaronder de belangrijkste activa. Het handelsvolume is ook behoorlijk indrukwekkend, het gemiddelde dagelijkse volume op Binance is meestal ongeveer 750.000 USD of 100 BTC.

Binance Exchange heeft zijn officiële website met een domeinnaam www.binance.com. Het domein is op 1 april 2017 geregistreerd. De Binance-site is zeer vooruitstrevend maar tegelijkertijd een eenvoudige site. Het is beschikbaar in 16 talen. De interface van de site is duidelijk, alles is hetzelfde met andere cryptocurrency-platforms. Dat is precies waar ontwikkelaars om kunnen worden geprezen, zoals het is voor een blok met actueel nieuws, distributie van gratis cryptocurrencies en trekkingen.

Hoe werkt Binance?

Zodra je Binance crypto storting is bijgeschreven – wat meestal niet meer dan 10-20 minuten duurt, bent je klaar om te beginnen met handelen. Plaats de muisaanwijzer op de ‘Exchange’-knop bovenaan het scherm en selecteer of je het ‘Basic’ of ‘Advanced’ handelsplatform wilt. Als je net begint, ga dan met de eerste.

Je hebt nu toegang tot meer dan 540 individuele handelsparen. Als de munt die je wilt kopen niet direct gerelateerd is aan de crypto Binance waarmee je geld heeft gestort, moet je een extra transactie doen. Wanneer je klaar bent met handelen, is je recent gekochte munt beschikbaar in je mijn Binance account. Je kunt het op je Binance account laten staan of het Binance opnemen in een externe portemonnee.

Binance biedt ook een API waarmee je je account kunt verbinden met verschillende Crypto Trading-robots en hen in staat stelt namens je te handelen, je strategie te automatiseren en te hopen te profiteren van bottransacties. Wat betreft de minimale bedragen voor een transactie, je kunt hier de volledige lijst met Binance minimale handelsbedragen voor elk crypto-activum vinden.

Inloggen Binance

Om bij Binance te registreren, moet je naar de site gaan. Klik vervolgens op de knop “Registreren”, waarna je naar de gewenste pagina wordt geleid. Onmiddellijk na het invoeren van je e-mailadres en het genereren van een wachtwoord om toegang te krijgen tot de exchange, moet je een captcha doorlopen.

Er wordt een e-mail verzonden om je e-mailadres te bevestigen. Het bevat een code om je e-mailadres te bevestigen, die moet worden ingevoerd in het verificatieveld. Door het wachtwoord in te voeren, activeert je je account.

Vervolgens krijgt je de instellingen voor tweefactorauthenticatie aangeboden. Je kunt Google-verificatie of sms-verificatie kiezen. Twee-factor-autorisatie op Binance is een extra maatstaf voor je veiligheid, in feite toegang tot de exchangeswebsite voor twee of meer factoren. Bijvoorbeeld bevestiging via Google Auth en gevolgd door e-mail.

Geld opnemen bij Binance

Geld opnemen op dezelfde pagina als de invoer. Het enige verschil is dat je “Opnemen” moet kiezen. Daar moet je gegevens over het overboekingsbedrag en adres invullen. Vervolgens hoeft je alleen de intrekking te bevestigen. Je kunt ook van Binance uitbetalen naar bank, waardoor je je geld dus direct van Binance naar bankrekening ontvangt.

Om dit te doen, moet je ook het activum kiezen dat je wilt opnemen en het adres van de ontvanger van de gekozen valuta invoeren. Nadat alle informatie dubbel is gecontroleerd, drukt je op “Verzenden”.

Geld storten

De volgende stap na registratie en verificatie van het account is om het saldo bij Binance aan te vullen. Voorheen werkte de iDeal Binance exchange alleen met cryptocurrency, fiat werd niet ondersteund. Gebruikers konden de rekening niet aanvullen met de kaart in dollars, euro’s, betaalkaarten of op andere manieren met traditionele valuta’s. Nu worden operaties voor het Binance storten en opnemen van geld naar Binance zowel met digitaal contant geld als met fiat uitgevoerd.

Ga naar je account en klik op de knop “Storten”. Op de stortingspagina moet je de gewenste valuta kiezen. Om dit te doen, moet je op het “BTC” -logo klikken om de volledige lijst met ondersteunde valuta’s te zien. Zodra je de activa hebt gevonden die je wilt kopen, klikt je erop om storten Binance.

Kopieer het unieke portemonnee-adres dat aan je is verstrekt en gebruik dat om het geld van je privé-portemonnee over te maken.

Kosten

De commissie voor handelen op Binance is 0,1%. Dit wordt in rekening gebracht elke keer dat je een munt koopt en verkoopt. Het zijn dus Binance fee en Binance withdrawal fee. Er zijn echter kortingen voorzien voor houders van BNB-tokens. Het systeem gaat ervan uit dat de korting op de provisie gedurende vijf jaar elk jaar naar evenredigheid wordt gehalveerd.

 1. 50% in het eerste jaar
 2. 25% in het tweede jaar
 3. 12% in het derde jaar
 4. 6,5% in de vierde
 5. 0% in de vijfde

Binance recensies

Elk exchangesplatform heeft zijn eigen unieke kenmerken die het onderscheiden van concurrenten. De ene biedt een enorme keuze aan handelsparen, de tweede – lage Binance kosten voor wisseltransacties of zelfs hun afwezigheid, een sterk voordeel van de derde – het meest doordachte accountbeveiligingssysteem. In deze Binance review zullen we zien wat voor functies deze exchange heeft.

Hoewel Binance een vrij jong exchangesplatform is, begon het project onmiddellijk wereldwijd aan populariteit te winnen en nam het de eerste posities in op de ranglijst van exchangessites. En in januari 2018 werd Binance de wereldleider in handelsvolume. De crypto-gemeenschap accepteerde de nieuwe speler enthousiast met zijn chique handelsvoorwaarden: een loyaal commissiebeleid en een indrukwekkende set tools om te handelen. Een competente reclamecampagne, een genereus verwijzingssysteem en een aantal bekwame teamacties hielpen ook om snel succes te behalen.

Het belangrijkste voordeel van de beurs is de mogelijkheid om tot 1,4 miljoen transacties per seconde te verwerken: dit betekent dat je veilig kunt handelen, ondanks de drukke site. Bovendien biedt Binance concurrerende markttarieven voor zijn Binance transactiekosten (commissies): 0,1% aan elke kant van de transactie of 0,075% als je je Binance-tokens (BNB) gebruikt.

In deze review Binance zullen we het meer hebben over vergoedingen.

 1. Binance moedigt zijn gebruikers ook aan om hun cryptocurrencies op de Binance-exchange op te slaan, waardoor het mogelijk wordt om regelmatig airdrops te ontvangen. Dit is een groot voordeel voor degenen die regelmatig hun munten willen verhandelen en tegelijkertijd financiële beloningen (GAS) willen ontvangen voor hun bezit.
 2. Binance ondersteunt ook de apps voor pc – macOS, Windows en mobiele apparaten – Android, IOS, waardoor het handelsproces eenvoudiger en sneller wordt.
 3. Binance biedt gebruikers de mogelijkheid om Bitcoin of andere cryptocurrencies te kopen of verkopen via Simplex, Koinal, TrustToken en Paxos.
 4. Binance is er trots op dat ze een exchange voor iedereen zijn (het is niet verwonderlijk wanneer hun slogan “Exchange the world” is), bewerend dat het een handige en intuïtieve interface biedt voor mobiele en webplatforms voor beginners, en met een druk op de knop maakt een complexe gebruikersinterface voor ervaren handelaren.

Is Binance betrouwbaar?

BinanceBinance neemt beveiliging zeer serieus, het platform biedt een aantal beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je geld beschermd blijft tegen de dreiging van externe wanpraktijken. Helemaal aan het begin wordt klanten gevraagd om tweefactorauthenticatie (2FA) in te stellen bij het registreren van een account. 2FA is een extra beveiligingsniveau dat elke keer dat je geld wilt invoeren, wisselen of Binance uitbetalen, een speciale code naar je mobiele telefoon stuurt.

Als je bovendien probeert in te loggen vanaf een apparaat of IP-adres dat nog niet eerder op Binance is gebruikt, moet je dit bevestigen via je geregistreerde e-mailaccount. Je kunt er ook voor kiezen om e-mailmeldingen te ontvangen wanneer belangrijke accountfuncties worden uitgevoerd, zoals opnames. Maar is Binance veilig om ons spaargeld toe te vertrouwen?

De Binance-website gebruikt ook de CryptoCurrency Security Standard (CCSS) om accounts te beschermen, de industriestandaard voor grote beurzen.

Binance storingen

Zelfs de grootste crypto exchanges hebben helaas wel eens te maken met een technische storting, waarbij je als gebruiker tegen problemen aan kan lopen. Wat doe je als belegger wanneer de Binance login niet meer werkt, of er een grotere Binance storing gaande is? Net zoals bij alle websites kan het gebeuren dat de Binance server problemen ondervindt. Gelukkig zijn de meeste problemen waar je als gebruiker tegen aan kunt lopen makkelijk op te lossen.

Uitbetaling werkt niet

Zo kan het gebeuren dat Binance ineens besluit om alle crypto uitbetalingen stop te zetten voor een kortere periode, of dat een crypto uitbetaling niet werkt om andere redenen. Wanneer je een uitbetaling aanvraagt komt het wel eens voor dat je het volgende bericht ontvangt: “There was a problem processing this payment.”

Dit is geen Binance storing, vaak is het een van de volgende redenen:

 1. Transactie geweigerd:
  De kaart kan niet worden gebruikt voor dit type transactie. Neem contact op met jouw bank of probeer het opnieuw met een andere kaart.
 2. Onvoldoende middelen:
  Er is onvoldoende saldo op de kaartsaldo. Gelieve het saldo op te waarderen of een andere kaart te gebruiken.
 3. 3D Secure-systeemstoring: Er is iets mis met het beveiligingssysteem van de kaartuitgever. Probeer het later opnieuw of met een andere kaart.
 4. Transactie geweigerd door de kaartuitgever: De frauderegels van de bank (die rekening houden met verschillende factoren die niet openbaar worden gemaakt) zijn geactiveerd.
 5. Mogelijk heeft de bank de kaart van de klant tijdelijk geblokkeerd.

Login werkt niet

Wanneer je tegen problemen aanloopt met een Binance login is het vaak een kwestie van het verkeerde wachtwoord. Mocht je hier niet uit komen en het idee hebben dat jouw account is geblokkeerd is het het beste om contact op te nemen met de klantenservice van Binance.

Wie kan je contacteren bij een Binance storing?

Binance heeft een uitgebreide FAQ sectie waar alle voorkomende vragen en problemen van Binance stortingen tussen staan. In het geval dat je meer assistentie nodig hebt, kun je dit via de live chat doen of een ticket. Over het algemeen werkt de klantenservice van Binance zeer snel, en kan je gauw een antwoord verwachten omtrent de Binance storing waar jij mee te maken hebt.

Contact en klantenservice

Binance Exchange klanten reageren positief op het werk van de technische ondersteuningsspecialisten van Exchange. Support werkt volgens hen snel en biedt competente hulp en advies. Om gebruikers technische ondersteuning te bieden, hebben de ontwikkelaars ook een apart dashboard geïdentificeerd. Daarop kunt je het antwoord vinden op een van de veelgestelde vragen (FAQ) of een verzoek indienen bij een specialist als er iets niet werkt zoals het hoort.

Beoordelingen van technische ondersteuning zijn anders. Onder hen zijn beschrijvingen van positieve werk Binance ervaringen en ontevredenheid. Bij Trustpilot kunnen we het volledige beeld zien van de beoordelingen van de klant en de problemen die ze hadden kunnen ervaren.

Je kunt ook op de hoogte blijven van al het nieuws en aankondigingen via Facebook, Twitter of Telegram. Het meest voorkomende probleem waarmee Binance contact opnemen met het ondersteuningscentrum is de 2FA-fout die ze konden zien. Binance bellen heeft de oplossing voor een dergelijk probleem echter al beschreven in hun FAQ. In deze FAQ kan je overigens de meeste Binance storing al oplossen.

Als voordelen van het platform merken gebruikers meestal een handige meertalige interface, lage Binance fees, een groot aantal transacties, een grote selectie van munten, waaronder zeldzame, een hoogwaardige ondersteuningsservice en verschillende kanalen voor communicatie met specialisten, hoge en ononderbroken werking snelheid en snelle orderuitvoering, handige opnamevaluta’s, de beschikbaarheid van mobiele handel, valuta-sweepstake.

Handelaren die met de beurs werken, merken op dat het winstgevend is om hier te handelen, transacties worden zeer snel uitgevoerd en je kunt munten opslaan in Binance wallet. Binance wordt terecht beschouwd als een van de beste en meest stabiele platforms voor het verhandelen van cryptocurrency, zowel voor beginners met kleine handelsvolumes als voor vurige cryptohaaien die dagelijks grote transacties uitvoeren. Objectieve nadelen van het platform zijn de moeilijkheid om het account te verifiëren en beperkingen bij afwezigheid, frequente accountblokkering.

Binance wallet

binance walletOmdat Binance een zeer prominente naam is in de crypto-scene, gaan we er ook eigenlijk vanuit dat de Binance wallet zeer goed is. Maar is dit ook zo? Een van de eerste dingen die u waarschijnlijk zult zien in meerdere beoordelingen van Binance wallet door gebruikers, is het feit dat deze specifieke wallet buitengewoon handig is om te gebruiken. Sta me toe het nader toe te lichten.

Of je nu de Binance crypto app of de webbrowserversie van de wallet gebruikt, de volledige functionaliteit van het platform is erin geïntegreerd. Deze functionaliteit omvat onder meer die van een crypto uitwisseling. Als je de munten in deze specifieke wallet bewaart, kunt je ze op elk moment en onmiddellijk inwisselen en verhandelen. Dit is in feite geweldig nieuws voor zowel holders op de lange termijn als voor daytraders.

Eigenlijk is het zo dat het gebruik van een Binance wallet waarschijnlijk een veel voordeligere ervaring zal zijn voor veel crypto beleggers over de hele wereld. Dat komt omdat deze specifieke wallet meer functies heeft, handiger is om te gebruiken en is gewoon meer bekend en vertrouwd in het algemeen.

Binance NFT

Binance NFTDe Binance NFT marktplaats is een platform dat mede mogelijk is gemaakt door de Binance blockchain infrastructuur en community. Het is een platform van hoge kwaliteit waar gebruikers van Binance NFT’s kunnen aanschaffen en traden. Het platform brengt verschillende mensen samen, zo kun je er artiesten vinden, creators en mensen die enthousiast zijn over crypto. Ze zitten op het platform om hier hun NFT’s te maken en te traden.

Een NFT staat voor een non-fungible token, oftewel een niet-vervangbaar en uniek token. Dit is een digitale token die uniek is van zichzelf. Je kunt een NFT niet inwisselen voor een andere NFT. Op Binance NFT kun je NFT’s vinden van hoge kwaliteit en een groot aanbod aan NFT’s die je kunt aanschaffen tegen een betaalbare prijs.

De NFT marktplaats

Het platform biedt drie verschillende functies:

De marktplaats: mint, verkoop, bied en koop NFT’s van verschillende creators over de hele wereld.

Evenementen: koop premium en exclusieve NFT’s die gemaakt zijn door wereldwijde artiesten en door de meest invloedrijke namen en merken. Tijdens de evenementen worden er exclusieve deals aangeboden van zowel digitale artiesten en muzikanten als atleten en bekende personen.

Mystery Boxen: elke Mystery Box bevat een andere NFT. Je kunt deze box openen om te kijken of je een normale (N), zeldzame (R), superzeldzame (SR) of super super zeldzame (SSR) hebt gewonnen. Houd er rekening mee dat je de aanschaf van een Mystery Box niet ongedaan kunt maken, maar je kunt de NFT wel traden, zowel ongeopend als geopend.

NFT plaatsen

Je kunt een NFT op de marktplaats zetten door een file up te loaden, bijvoorbeeld een JPG of een PNG. Als je dit eenmaal gedaan hebt, kun je de NFT niet meer veranderen. Je kunt deze stap elke keer herhalen om een nieuwe NFT op de Binance Marktplaats te plaatsen.

Vragen over de exchange

Dit ligt uiteindelijk helemaal aan je eigen voorkeur. Bitvavo vs Binance is niet een heel groot verschil. Het grootste verschil is dat Bitvavo gericht is op Nederland en Europa, waar Binance gericht is op de hele wereld. Daarom is de keuze tussen Binance of Bitvavo een persoonlijke keuze.

Ja, zowel Binance als Bitvavo kunnen je hiermee helpen. Overigens is het niet zo dat je alleen tussen deze twee kunt wisselen je kunt bijvoorbeeld ook van Litebit naar Binance gaan zonder al te veel problemen.

Dit doe je simpelweg door naar de website te gaan. Daar op de Binance inlog knop te drukken en vervolgens je gegevens in te voeren die je bij de registratie hebt gebruikt.