Over ons

Marketupdate is ervan overtuigd dat goud een belangrijke rol zal blijven spelen in deze financiële crisis en heeft als doelstelling deze rol in de juiste context te plaatsen. We schrijven vanuit een brede visie over de financiële crisis, maar snijden ook de onderwerpen aan die van belang zijn voor uw eigen vermogen. De artikelen van Marketupdate zetten aan tot nadenken en de lezer te helpen de rode draad te vinden in de overvloed aan financieel nieuws.

Marketupdate behoort tot de opkomende gespecialiseerde uitgevers op het gebied van financiën en beleggen. Sinds 2009 waarderen onze klanten de hoge kwaliteit en onafhankelijke informatie van onze experts, die hun sporen met name hebben verdiend op het gebied van edelmetalen en grondstoffen. Marketupdate geeft met uitvoerige analyses, gastcolumns en een zorgvuldige selectie van het dagelijkse nieuws duiding aan de financiële crisis.

Disclaimer

Wij van marketupdate.nl doen ons uiterste best om de data zo goed mogelijk te vertonen. Hier kunnen echter nooit rechten aan worden ontleent. De getoonde data wordt samengesteld op basis van het gemiddelde over de grootste crypto exchanges. Door verschillende bronnen te combineren kan er soms een vertraging voorkomen in onze data. Controleer altijd zelf de meest actuele prijs via de exchange waar je cryptocurrency wilt kopen.

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders