gelf verdienen met nfts

NFT Flippen

We leven in een steeds digitaler wordende wereld. Daarom is het geen verrassing dat er steeds meer mensen geld verdienen met NFT, en handel in andere digitale valuta. De handel in NFT’s (non-fungible tokens) groeit met de dag, en vroeg instappen in deze groeiende markt kan van belang zijn voor het handelen in deze digitale tokens.

In dit artikel gaan we het hebben over hoe je het beste NFT’s kunt flippen, waar je kunt zoeken, en hoe je op zoek kunt gaan naar een goed project.

Wil je gelijk beginnen met het flippen van NFT neem dan een kijkje bij deze platforms: Dmarket en Opensea

Wat is het flippen van een NFT?

Het flippen van NFT’s is een economische term voor het kopen van NFT’s voor een lage prijs, om deze daarna snel weer door te verkopen voor een betere prijs. Het flippen van eigendommen wordt al jaren over de hele wereld gedaan.

Je kunt het vergelijken met het ruilen van verzamelkaarten of knikkers in je kindertijd. De NFT handel heeft hier weer nieuw leven in gebracht, en investeerders worden razend enthousiast van het handelen in deze digitale items.

Hoe flip ik een NFT?

Zoals met vormen van investeren, is er geen garantie voor winst wanneer je gaat handelen in NFT’s. Toch zijn er mensen zijn die hier veel geld mee verdienen. Het flippen van NFT’s is een snelle, en relatief simpele manier om geld te verdienen in deze markt. Het is belangrijk dat de NFT’s waar je in wilt investeren voldoen aan de volgende eisen:

  1. De NFT is momenteel ondergewaardeerd.
  2. Je verwacht dat de prijs van de NFT zal gaan stijgen.

Misschien denk je dat het een goed idee is om de gehele NFT markt af te zoeken naar pareltjes, maar met NFT’s is het beter om op zoek te gaan naar een niche om echt inzicht te krijgen in een bepaalde markt. Hoe meer je te weten komt over een bepaalde NFT-scene, hoe beter je investeringen uiteindelijk uit zullen pakken.

Het is van belang om voor jezelf op zoek te gaan naar één of twee NFT-niches en daar goed onderzoek naar te doen. Het is handig om hiervoor op zoek te gaan naar forums of via Discord kanalen. Dit kan tijd kosten, maar het kan uiteindelijk een belangrijke factor zijn voor het verdienen van geld met NFT’s.

Neem als voorbeeld een NFT game zoals Decentraland en haar interessante real-estate markt. Een trader genaamd Matty heeft meer dan $83.000 winst binnen een jaar gemaakt, dit alleen door middel van het flippen van digitale stukken land van het spel. Naast geluk, heeft kennis hier ook een grote rol gespeeld omdat hij goed wist hoe de markt werkt.

Waar kan ik de beste NFT’s vinden om te flippen?

In de wereld van NFT heb je een aantal opties wanneer het aankomt op platformen waar je NFT kunt kopen. Wat belangrijk is voor het kiezen van het juiste platform is om te weten wat je budget is om te investeren. En welk project je interessant lijkt.

Hieronder bespreken we enkele populaire marketplaces waar je eens een kijkje op zou kunnen nemen. Misschien staat hier wel een project tussen waar je graag meer over wilt leren, en uiteindelijk in kunt investeren.

Dmarket

Dmarket is een marketplace waar je kunt handelen met NFT. Ook biedt het platform technologieën voor het creëren van metaverses. Het is op het moment van schrijven van dit artikel één van de meest gebruikte platforms die de handel in NFT’s aanbieden.

DMarket zorgt er voor dat de digitale wereld en de echte wereld een stuk dichter bij elkaar komen te liggen door het maken van een cross-chain platform dat verschillende metaverses voor merken, video games, en influencers ondersteunt.

bybit logo

Bybit

Bybit is één van werelds snelst groeiende cryptoexchanges, en sinds kort hebben ze het platform ook uitgebreid naar de NFT-wereld. Bybit NFT-marketplace is een one-stop shop dat creators en verzamelaren samen brengt op het platform.

Gebruikers van Bybit NFT hoeven niet hun persoonlijke wallet toe te voegen aan het platform. In plaats daarvan, kunnen de gebruikers NFT kopen en verkopen op de Ethereum blockchain door middel van hun Bybit spot accounts. Dit maakt het makkelijk voor gebruikers met zowel veel als weinig kennis over de cryptomarkt om te handelen in NFT’s.

OpenSea

opensea logo

OpenSea is misschien wel het grootste en bekendste platform voor het kopen en verkopen van NFT’s. In augustus 2021 alleen al hebben ze het handelsvolume van het platform zien stijgen met maar liefst 12.000%. Voor zowel makers van NFT’s, en handelaren is OpenSea de populairste NFT-marketplace van dit moment.

Ook voor beginners is het een goed platform om meer te weten te komen over wat NFT’s precies inhouden. Op de website kun je veel leren over deze tokens, en hoe je precies te werk kunt gaan op het platform. Lees hier onze volledige review over OpenSea.

Tot slot…

Wanneer je goed onderzoek doet, en een NFT hebt gevonden waarvan je enthousiast wordt. Kun je als je hier het budget voor hebt in investeren.

Let wel op dat de handel in NFT niet altijd winstgevend is, daarom is het belangrijk dat je rekening moet houden met een mogelijk verlies. Geef nooit meer geld uit dan dat je kunt verliezen.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo