Bitcoin Cash

BCH Koers

$478,08

Market cap

$8.987.857.447

Volume 24 uur

$-987.428.422

Circulerend aanbod

18.769.506

De hoogste Bitcoin Cash koers ooit gemeten staat op $3.785,82. De grote vraag is natuurlijk, gaat deze prijs daar ooit nog overheen?  Wat zijn de verwachtingen voor de Bitcoin Cash  prijs?  Vandaag duiken wij met jou verder in de ontwikkelingen van Bitcoin Cash. Wil je direct deze coin kopen? Dat kan bij Binance & Bitvavo.

Wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin cash is te vergelijken met bitcoin, omdat het eigenlijk een afsplitsing is van bitcoin. Bitcoin cash is ontworpen door Craigh Wright die geschuild gaat onder het pseudoniem Satoshi Nakamoto. Bitcoin cash is ontstaan op 1 augustus 2017 en is geschikt voor:

·       Transacties kunnen gemaakt worden van persoon tot persoon

·       Er komt geen tussenpersoon erbij

·       Het kan gebruikt worden als betaalmiddel

·       Mogelijkheid tot investeren

Dus bitcoincash is een cryptocurrency netals bitcoin. Hoewel bitcoin cash dezelfde geschiedenis heeft als bitcoin zijn ze niet hetzelfde. Bij bitcoin cash zijn er andere oplossingen voor grotere transactieblokken, terwijl het bij bitcoin niet zo is. Om aan bitcoin cash te komen is het van belang dat die gekocht worden bij een cryptocurrency broker. Het is ook mogelijk om bitcoincash te verdienen of minen, maar het gemakkelijkst is om het te kopen bij een cryptocurrency broker.

Voordat we onze persoonlijke verwachtingen met je zullen delen, is het belangrijk dat je de basis van deze currency begrijpt. Bitcoin Cash is actief sinds . In deze relatief korte tijd, zijn er al enorm veel ontwikkelingen gebeurd.  De prijs wordt bepaald door vraag en aanbod.  Echter is er een maximale aanbod beschikbaar.

Voor deze coin is dat en is er momenteel slechts een circulerend aanbod van 18.769.506.  Als we kijken naar de totale markt van cryptocurrency dan staat deze op 11 in de totale markt.  De all time high staat op $3.785,82, sinds deze enorme mijlpaal is er een daling van 87,25% gerealiseerd.

Actuele Bitcoin Cash (BCH) crypto koers

De koers Bitcoin Cash heeft de afgelopen 24 uur een flinke verandering ondergaan. In onderstaande grafiek kun jij de Bitcoin Cash  koers Bitavo aflezen.

  • Actuele prijs op dit moment: $478,08
  • Laagste prijs afgelopen 24 uur: $478,76
  • Hoogste prijs afgelopen 24 uur: $559,98
  • Procentueel verschil in 24 uur: daling van 9,86%

De prijzen van onze website worden opgehaald uit verschillende databronnen. Prijzen kunnen altijd per Exchange verschillen. Dit komt mede door het vraag en aanbod, maar ook door de valuta waar in gehandeld wordt. Om deze reden raden wij aan om zowel een account bij Binance te hebben als bij Bitvavo, maar ook okex & Kucoin bieden goede prijzen aan. Op deze manier kun jij procentueel net iets goedkoper uit zijn.

Bitcoin Cash Verwachting 2021

BCH verwachting op korte termijn is erg lastig te voorspellen. Er kan geconcludeerd worden dat de koers van deze currency gelinkt is aan het nieuws en aan de ontwikkelingen. Hoe vaak is het wel niet voor gekomen dat Elon Musk een Tweet heeft geplaatst en de hele cryptocurrency markt een beweging vertoonde.  Dit is een ontwikkeling die eigenlijk niet te voorspellen valt. Wel zijn er gelukkig andere manieren hoe je zelf voorspellingen en verwachtingen kunt schetsen over de Bitcoin Cash  prijs.

Wie op korte termijn winst wilt pakken, wordt ook wel een day trader genoemd. Deze houden currency voor een bepaalde periode vast tot dat de zogenaamde koersdoelen worden behaald. Het aflezen van technische analyses hiervoor van belang. Recent kwamen wij een interessante Telegram groep tegen waarin veel technische analyses worden gedeeld.  Denk echter zelf altijd na voordat je een trade doet, je kunt namelijk ook geld verliezen.

Bitcoin Cash verwachting lange termijn tot 2025

Over de lange termijn uitspraken doen is erg riskant. Wie had 5 jaar geleden kunnen voorspellen wat de koers van vandaag zou doen? Behaalde resultaten uit het verleden, zeggen niet echt wat over de toekomst. Toch willen we kijken naar wat cijfers die in het verleden behaald zijn.

Bitcoin Cash Nieuws vandaag

Dagelijks houden wij het laatste nieuws over Bitcoin Cash  in de gaten. Dit resultaten van dit onderzoek delen wij exclusief in onze Telegram kanaal of in onze dagelijks nieuwsbrief die in samenwerking met een aantal andere crypto platformen wordt samengesteld.

Als je zelf onderzoek wilt doen over BCH kijk dan eens naar de Reddit van deze coin. Deze is te vinden op: https://www.reddit.com/r/btc . Een andere unieke tip die we je willen mee geven is door de Github in de gaten te houden.  De github heeft momenteel volgers. De officiële website is te vinden op: https://bch.info/.  Het nieuws over cryptocurrency geeft altijd antwoord op de vraag waarom een coin stijgt of waarom een coin daalt. De toekomst kan nooit voorspelt worden, maar sommige mensen kunnen wel aanvullen wat het wordt.

Ben je volledig nieuw met crypto?  Lees je dan extra goed in via onze kanalen en meld je aan bij Binance & Bitvavo om te profiteren van lage trading fees.