Polkadot

DOT Koers

$18,08

Market cap

$18.135.030.165

Volume 24 uur

$-1.917.999.816

Circulerend aanbod

1.003.605.798

De hoogste Polkadot koers ooit gemeten staat op $49,35. De grote vraag is natuurlijk, gaat deze prijs daar ooit nog overheen?  Wat zijn de verwachtingen voor de Polkadot  prijs?  Vandaag duiken wij met jou verder in de ontwikkelingen van Polkadot. Wil je direct deze coin kopen? Dat kan bij Binance & Bitvavo.

Wat is Polkadot?

Polkadot staat voor het creëren van een gebruiksvriendelijke en gedecentraliseerd internet van de toekomst. Het is ontworpen door Dr. Gavin Wood, de co-founder van Ethereum en de uitvinder van Solidity samen met Robert Habermeier en Peter Czaban. Polkadot is opgericht door de Web3 Foundation in het jaar 2017 en is geschikt voor:

  • Interoperabiliteit
  • Het versturen van data tussen verschillende afhankelijke blockchains
  • Het verspreiden van transacties over meerdere parallelle blockchains
  • Upgraden en fixen zonder hard forks

Polkadot is dus een schaalbaar en aanpasbaar netwerk van Blockchains. Er is samenwerking tussen de netwerken en ze communiceren in een veilig ecosysteem. Het team van polkadot is gefocust op het vervangen van de gecentraliseerde met gedecentraliseerde versies. 

Voordat we onze persoonlijke verwachtingen met je zullen delen, is het belangrijk dat je de basis van deze currency begrijpt. Polkadot is actief sinds . In deze relatief korte tijd, zijn er al enorm veel ontwikkelingen gebeurd.  De prijs wordt bepaald door vraag en aanbod.  Echter is er een maximale aanbod beschikbaar.

Voor deze coin is dat en is er momenteel slechts een circulerend aanbod van 1.003.605.798.  Als we kijken naar de totale markt van cryptocurrency dan staat deze op 9 in de totale markt.  De all time high staat op $49,35, sinds deze enorme mijlpaal is er een daling van 63,18% gerealiseerd.

Actuele Polkadot (DOT) crypto koers

De koers Polkadot heeft de afgelopen 24 uur een flinke verandering ondergaan. In onderstaande grafiek kun jij de Polkadot  koers Bitavo aflezen.

  • Actuele prijs op dit moment: $18,08
  • Laagste prijs afgelopen 24 uur: $18,08
  • Hoogste prijs afgelopen 24 uur: $21,00
  • Procentueel verschil in 24 uur: daling van 9,95%

De prijzen van onze website worden opgehaald uit verschillende databronnen. Prijzen kunnen altijd per Exchange verschillen. Dit komt mede door het vraag en aanbod, maar ook door de valuta waar in gehandeld wordt. Om deze reden raden wij aan om zowel een account bij Binance te hebben als bij Bitvavo, maar ook okex & Kucoin bieden goede prijzen aan. Op deze manier kun jij procentueel net iets goedkoper uit zijn.

Polkadot Verwachting 2021

DOT verwachting op korte termijn is erg lastig te voorspellen. Er kan geconcludeerd worden dat de koers van deze currency gelinkt is aan het nieuws en aan de ontwikkelingen. Hoe vaak is het wel niet voor gekomen dat Elon Musk een Tweet heeft geplaatst en de hele cryptocurrency markt een beweging vertoonde.  Dit is een ontwikkeling die eigenlijk niet te voorspellen valt. Wel zijn er gelukkig andere manieren hoe je zelf voorspellingen en verwachtingen kunt schetsen over de Polkadot  prijs.

Wie op korte termijn winst wilt pakken, wordt ook wel een day trader genoemd. Deze houden currency voor een bepaalde periode vast tot dat de zogenaamde koersdoelen worden behaald. Het aflezen van technische analyses hiervoor van belang. Recent kwamen wij een interessante Telegram groep tegen waarin veel technische analyses worden gedeeld.  Denk echter zelf altijd na voordat je een trade doet, je kunt namelijk ook geld verliezen.

Polkadot verwachting lange termijn tot 2025

Over de lange termijn uitspraken doen is erg riskant. Wie had 5 jaar geleden kunnen voorspellen wat de koers van vandaag zou doen? Behaalde resultaten uit het verleden, zeggen niet echt wat over de toekomst. Toch willen we kijken naar wat cijfers die in het verleden behaald zijn.

Polkadot Nieuws vandaag

Dagelijks houden wij het laatste nieuws over Polkadot  in de gaten. Dit resultaten van dit onderzoek delen wij exclusief in onze Telegram kanaal of in onze dagelijks nieuwsbrief die in samenwerking met een aantal andere crypto platformen wordt samengesteld.

Als je zelf onderzoek wilt doen over DOT kijk dan eens naar de Reddit van deze coin. Deze is te vinden op: https://www.reddit.com . Een andere unieke tip die we je willen mee geven is door de Github in de gaten te houden.  De github heeft momenteel volgers. De officiële website is te vinden op: https://polkadot.network/.  Het nieuws over cryptocurrency geeft altijd antwoord op de vraag waarom een coin stijgt of waarom een coin daalt. De toekomst kan nooit voorspelt worden, maar sommige mensen kunnen wel aanvullen wat het wordt.

Ben je volledig nieuw met crypto?  Lees je dan extra goed in via onze kanalen en meld je aan bij Binance & Bitvavo om te profiteren van lage trading fees.