Beleggers zijn altijd op zoek naar aandelen die klaar zijn om te verslaan tijdens het winstseizoen en Apple Inc. AAPL is mogelijk zo’n bedrijf. Het bedrijf heeft binnenkort winstcijfers en de gebeurtenissen voor hun rapport zien er goed uit.

Dat komt omdat Apple de laatste tijd gunstige winstramingen ziet, wat over het algemeen een voorbode is van een winstverbetering. Analisten die vlak voor de winst hun ramingen verhogen – met de meest recente informatie die mogelijk is – is immers een vrij goede indicator van enkele gunstige trends onder de oppervlakte voor AAPL in dit rapport.

De meest nauwkeurige raming voor het huidige kwartaal staat momenteel op $1,03 per Apple aandeel voor AAPL, vergeleken met een bredere Zacks Consensus Estimate van 99 cent per aandeel. Dit suggereert dat analisten zeer recent hun ramingen voor AAPL hebben opgetrokken, waardoor het aandeel een Zacks Earnings ESP van +3,73% krijgt op weg naar het winstseizoen.

Waarom is dit belangrijk?

Een positieve waarde voor de Zacks Earnings ESP heeft bewezen zeer krachtig te zijn in het produceren van zowel positieve verrassingen, als het outperformen van de markt. Onze recente 10-jarige backtest toont aan dat aandelen met een positieve Earnings ESP en een Zacks Rank #3 (Hold) of beter bijna 70% van de tijd een positieve verrassing laten zien, en een gemiddeld jaarlijks rendement van meer dan 28% hebben opgeleverd (bekijk hier meer Top Earnings ESP aandelen).

Aangezien AAPL een Zacks Rank #3 heeft en een ESP in de positieve zone, zouden beleggers dit aandeel kunnen overwegen in de aanloop naar de winstcijfers. U kunt de volledige lijst van de Zacks #1 Rank (Sterk Kopen) aandelen van vandaag hier bekijken.

Recente herzieningen van de winstramingen suggereren duidelijk dat er goede dingen in het verschiet liggen voor de Apple koers verwachting, en dat een beat in de kaarten zou kunnen liggen voor het komende rapport.

Tijd om te investeren in legale marihuana

Als u op zoek bent naar grote winsten, kan er geen beter moment zijn om in te stappen in een jonge industrie die klaar is om omhoog te schieten van $ 17,7 miljard in 2019 naar een verwachte $ 73,6 miljard in 2027.

Na een schone lei van 6 verkiezingsreferenda in 5 staten, is wiet nu legaal in 36 staten plus D.C. Federale legalisatie wordt binnenkort verwacht en dat zou een nog grotere bonanza kunnen betekenen voor investeerders. Zelfs voor de laatste golf van legalisatie, heeft Zacks Investment Research wietaandelen aanbevolen die tot +285,9% zijn gestegen.