Bitcoin era logoDe naam geeft al aan dat het met Bitcoin te maken heeft en dat je het hiervoor kunt gebruiken. Wat het precies is? Een intuïtief systeem dat mensen in staat stelt, handmatig of geautomatiseerd, cryptocurrencies met winst te verhandelen. Wil je handmatig verhandelen, dan bepaal je als handelaar welke activa je verhandelt met het systeem. Dit doe je met de handelssignalen gegenereerd door de software.

Je kunt ook geautomatiseerd handelen waarbij je jezelf moeite bespaart als handelaar door een geavanceerd algoritme te gebruiken. Het algoritme gebruik je om namens jou te handelen, als er winstgevende opties beschikbaar zijn. Bitcoin Era is een handige software voor elk browser op elke internetverbinding. Echter, hoe maak je er gebruik van? Volg deze drie tips.

Gratis handelsaccount openen

De eerste stap is het openen van een handelsaccount. Dit is gratis te doen vanuit het comfort van de homepage waarop je bovenaan de page een kort aanmeldingsformulier aantreft. Als je de vereiste gegevens hebt ingevuld, dien je je aanvraag in. Jouw registratie wordt direct geaccepteerd met gratis toegang tot deze machtige handelssoftware.

Stort geld en beleg

De tweede stap is overmaken van geld naar je account. Er is minimale eis hieraan verbonden, een bedrag van $ 250. Pas dan kun je deelnemen aan het handelen in cryptocurrencies. Het voordeel echter is dat je het geld op elk gewenst moment samen met je winst zonder gedoe en oponthoud kunt opnemen.

Kies autohandel

Bij de derde stap kun je al beginnen met handelen door bij de instellingen te kiezen voor “Auto Trade”. Met de nauwkeurige algoritme van het systeem gaat de software voor je handelen door de markten te analyseren. En winst te pakken waar de mogelijkheden er hiervoor liggen.

Zoals eerder aangegeven kun je ook zelf handelen met handmatig verhandelen. Het doel van het systeem is al met al gericht op mensen zonder kennis van cryptohandel, die toch willen handelen