Moosty NFT Cursus 2022

Moosty NFT Cursus 2022 Review

Tegenwoordig zijn NFT’s de meest besproken investeringen in de cryptomarkt. In de eerste maanden leek het om een hype te gaan. Maar het ziet er naar uit dat NFT’s niet langer meer een hype zijn, maar spelen nu een grote rol in de crypto wereld. Als je het internet rondzoekt naar informatie over NFT’s kun je uitkomen bij verschillende aanbieders van NFT-cursussen.

Sommige van deze cursussen kunnen erg duur zijn, of ze geven je niet alle informatie om een goed begin te maken in de handel van NFT. Moosty bied je een volledige NFT cursus aan tegen een uitstekende prijs. In dit artikel gaan we bespreken wie Moosty is, en hoe de NFT cursus in elkaar zit.

De beste NFT cursus van 2022

Maarten “Moosty” Oostland is de oprichter van Moosty. Hij claimt de beste NFT cursus van Nederland gemaakt te hebben. Zijn interesse in NFT’s begon vroeg dit jaar toen hij ontdekte dat er een hype ontstond en wilde daar graag meer over weten. Op dat moment was hij nog druk bezig met het ontwikkelen van de Complete Crypto Cursus van Cryptocommunity samen met zijn compagnons. Nadat die ontwikkeling van die cursus was afgerond heeft hij zich volledig gericht op de nog steeds groeiende NFT-markt.

Hij begon met het kopen van een aantal NFT. In het begin waren deze niet allemaal winstgevend, maar uiteindelijk wist hij leuke winsten te maken met het flippen van NFT.

Sinds december 2021/januari 2022 begon de cursus echt vorm te krijgen en de cursus is ondertussen volledig gelanceerd.

Review van de cursus

De NFT cursus van Moosty is praktisch, de video’s zijn relatief kort zonder, maar hij geeft wel een uitstekende uitleg over hoe de alles werkt. Ook ligt de focus hier niet op het snel verdienen van geld, maar wordt er ook uitgebreid uitgelegd hoe de markt eromheen precies werkt. Zijn cursus bespreekt alle aspecten over de NFT-markt, en is geschikt voor iedereen die interesse heeft om meer over deze markt te leren.

Zijn manier van lesgeven is: kort, praktisch en met een humoristische draai. Tijdens de cursus video’s worden er regelmatig grapjes gemaakt, dit maakt het de cursus een stuk leuker om te volgen.

Na het volgen van deze cursus zal je over kennis beschikken over de kennis om veilig NFT’s te kopen en op te slaan. Ook zul je leren hoe je oplichters kunt herkennen, want die zijn in groten getale actief in de NFT-wereld. Je zult leren hoe je goed zelf je onderzoek kunt doen naar NFT’s en welke tools je hiervoor kunt gebruiken. Tot slot leert Moosty je hoe je NFT’s kunt verkopen voor winst, en hoe je zelf een NFT kunt minten en een NFT kunt maken.

Is dit de beste NFT cursus van Nederland?

Waarom is de cursus van Moosty beter dan die van andere? Veel van de NFT-cursussen maken gebruik van een marketing strategie genaamd FOMO. “Fear Of Missing Out” dit geeft mensen het gevoel dat ze iets mislopen wanneer je geen actie onderneemt. Met deze marketingstrategie op zich is niks mis, maar veel mensen hekelen deze methode.

Maarten “Moosty” Oostland heeft er bewust voor gekozen om geen gebruik te maken van deze strategie, maar wilt puur zijn kennis over NFT’s met mensen delen.

Conclusie: aanrader of niet?

De cursus van Moosty is zeker aan te raden. De cursus is voor iedereen die een begin wil maken op de NFT markt een goede eerste stap om te kunnen beschikken over alle belangrijke kennis die hier bij nodig is.

In de cursus wordt niet alleen besproken hoe je zo snel mogelijk geld kunt verdienen, maar ook hoe deze wereld precies in elkaar zit. Dit is anders bij veel andere NFT-cursussen. De cursus is niet saai en langdradig, en er worden regelmatig grapjes gemaakt in de video wat het een stuk leuker maakt om deze te volgen.

Wil je graag deze NFT cursus zelf volgen dan kun je op deze link drukken om de website van Moosty te bezoeken.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders