ADA Koers Verwachting Na Stijging – Waarom Stijgt Cardano en Is ADA Klaar Voor 70% Rally?

De Cardano koers steeg over de afgelopen week met 1,3% en meerdere crypto analisten voorspellen nu een stijging van mogelijk 70% vanwege een piek in een bullish koers patroon. Waarom stijgt Cardano en hoeveel kan de Cardano koers waard worden?

De Cardano koers is over de afgelopen week met 1,33% gestegen. Ondanks deze magere stijging zijn crypto analisten nog altijd positief over de nummer tien van de crypto markt.

Cardano koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Met een market cap van $ 13,82 miljard bevindt Cardano zich nog altijd overtuigend boven TRON, de nummer 11 van de crypto markt.

Crypto analisten positief over toekomstige koersactie Cardano

Crypto analisten zoals Faibik en XForceGlobal voorspellen nu op basis van de recente koers actie een aanzienlijke stijging voor ADA.

Faibik gaf bijvoorbeeld aan dat de uitbraak op de ‘Falling Wedge’ eindelijk bevestigd is na een lange periode van consolidatie. Deze uitbraak stelt Cardano in staat om 70% te stijgen in de aankomende dagen.

https://twitter.com/CryptoFaibik/status/1807976961911959566?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1807976961911959566%7Ctwgr%5E51cb498228d6efdd9c26878cdfc545f69b0e58e8%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FCryptoFaibik%2Fstatus%2F1807976961911959566

Het Falling Wedge patroon wordt afgebeeld door twee trendlijnen die zich naar elkaar toe bewegen en daardoor een ‘wedge’ ofwel een wig vormen. Op het moment dat de koers in staat is om boven dit zakkende wig patroon uit te komen vindt er normaal gesproken vaak een aanzienlijke rally plaats. Dit is dan ook precies wat er nu gebeurd is op de ADA grafiek.

Ook XForceGlobal is optimistisch over de toekomst van de Cardano koers. Deze crypto analist voorspelt voor de aankomende maand een grote verschuiving van meme coins naar “high-cap dino altcoins”. Dit kan volgens XForceGlobal leiden tot grote volatiliteit voor de ADA koers en een eventuele koers stijging richting de $ 3 voor het einde van 2025.

Most Important Cardano (ADA) Price Predictions to Watch in 2024

Cardano koers verwachting – technische indicatoren ondersteunen optimistisch vooruitzicht niet

De technische indicatoren van de Cardano koers ondersteunen de positieve vooruitzichten van deze crypto analisten echter niet. De RSI van Cardano bevindt zich met 42 op neutraal terrein. Het slechte nieuws is dat deze indicator zich een aantal dagen geleden nog boven de 60 bevond, wat betekent dat de RSI is begonnen aan een daling. Een daling van de RSI wijst er normaal gesproken op dat er sprake is van verkoopdruk.

De huidige Cardano koers is op dit moment ook minder waard dan al zijn EMA’s, van zowel de korte als lange termijn. Dit is nogmaals een teken dat de koers van ADA zowel op de lange als korte termijn te maken kan krijgen met consolidatie.

Het MACD-histogram is echter een van de technische indicatoren die wel positief is. Deze indicator geeft met een waarde van -0,008 op dit moment nog altijd een koopsignaal af.

De vooruitzichten van de Cardano koers zijn op dit moment dus gemixt. Waar er op de koers grafiek positieve koers patronen in beeld komen spreken de technische indicatoren juist van een negatief vooruitzicht.

Dit vormt daarom een onzeker moment om in te stappen in de Cardano koers nu het niet zeker is of de koers daadwerkelijk in staat is om binnenkort een stijging door te maken.

Alternatieve crypto’s om te overwegen

Het is dan ook niet gek dat veel investeerders ervoor kiezen om hun portfolio naast Cardano te diversifiëren met veelbelovende cryptomunten. Op deze manier kunnen ze het risico spreiden en mogelijk grote winsten realiseren met opkomende altcoins.

Met name presale tokens brengen veel potentieel met zich mee. Ondanks dat deze investeringen soms meer risico’s met zich meebrengen staan ze vaak ook garant voor grote winsten. 

Presale projecten bieden hun native tokens vaak aan tegen aanzienlijke kortingen zodat ze de financiering voor hun ontwikkeling rond kunnen krijgen. Zodra een presale project tractie wint en vervolgens gelist worden op exchanges kan deze vervolgens grote winsten realiseren.

Omdat het moeilijk kan zijn voor investeerders om het juiste presale project te identificeren bespreken we hieronder twee van de beste presale tokens van de crypto markt. Allebei deze presale projecten zijn in staat om grote winsten door te maken vanwege hun unieke utility en waardepropositie.

Base Dawgz (DAWGZ) – nieuwe meme coin geïnspireerd door de vrijheid van base jumping

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen op de blockchain. De inspiratie voor deze wereld komt voort uit de vrijheid van base jumping. Base Dawgz gelooft dat het deze vrijheid kan vertalen naar de blockchain door gebruikers in staat te stellen om hun tokens te verplaatsen over meerdere blockchains.

Om deze gedecentraliseerde wereld met multi-chain functionaliteit te realiseren, zal de native DAWGZ naast de originele Base blockchain ook beschikbaar zijn op de Ethereum, BNB, Solana en Avalanche blockchains. Dit stelt gebruikers dus in staat om hun tokens te verplaatsen over hun favoriete blockchains.

https://x.com/BaseDawgz/status/1798020060893913476

Het feit dat de Base blockchain nog altijd het thuis vormt voor dit project brengt veel potentieel met zich mee. De Base blockchain is namelijk een opkomende blockchain die steeds dichter in de buurt komt van Solana. Base heeft ondertussen al een derde van de Total Value Locked van Solana en was recentelijk ook al verantwoordelijk voor de lancering van een erg succesvolle meme coin met BRETT. Brett wist binnen korte tijd een market cap van bijna $ 2 miljard te realiseren. Base Dawgz maakt zich nu op voor een soortgelijke stijging.

De presale van Base Dawgz wist binnen korte tijd al meer dan $ 2 miljoen op te halen. De teller bevindt zich nu op $ 2,35 miljoen en deze presale gaat op maandag zijn volgende fase in. Op dat moment zal de huidige prijs van $ 0,00581 per token verder gaan stijgen. Tokens zijn op dit moment te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

99Bitcoins (99BTC) – marktleider op het gebied van crypto educatie lanceert eigen crypto token

99Bitcoins is een van de marktleiders als het aankomt op crypto educatie. Dit educatieplatform, dat in 2010 al een website startte voor crypto informatie, heeft inmiddels al meer dan 2 miljoen gebruikers voor zijn crypto cursussen en meer dan 700.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal. De lancering van de 99BTC token vormt nu een nieuwe stap voor dit project om zich verder te ontwikkelen binnen de crypto markt.

De 99BTC token drijft namelijk een nieuwe en uniek Learn 2 Earn systeem aan. Binnen dit systeem zullen gebruikers in staat zijn om opgeleid te worden over de crypto markt terwijl ze crypto tokens verdienen. Voor dit systeem staat er voor bijna 80 uur aan lesmateriaal klaar. De 99BTC token zal met name als beloning dienen binnen dit systeem.

https://x.com/99BitcoinsHQ/status/1802644880918737115

Buiten dit leersysteem is de 99BTC token echter veel meer dan alleen een beloning. Het vasthouden van deze token stelt gebruikers namelijk in staat om voordelen te behalen zoals trading signalen en online webinars. Ook kan de 99BTC token in de toekomst gestaked worden. 14% van de totale token voorraad is namelijk apart gezet voor deze staking beloningen.

De presale van 99Bitcoins heeft inmiddels $ 2,3 miljoen opgehaald en komt daarmee snel in de buurt van zijn volgende doel van $ 3,1 miljoen. Op het moment dat dit doel behaald wordt zal de huidige prijs van $ 0,00112 per token verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek 99Bitcoins Presale

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *