Bitcoin Dogs doorbreekt grenzen en wordt daarmee de populairste cryptovaluta van 2024

Investeerders zijn vaak behoorlijk opgewonden over crypto projecten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. Bitcoin Dogs is daarop geen uitzondering. Het project gaat de geschiedenis in als de eerste presale op de Bitcoin blockchain ooit. Het is geen verrassing dat het project een vliegende start maakt, aangezien het al een bedrag van $6,8m in slechts 3 weken heeft opgehaald tijdens de opwindende, 30 dagen durende presale, die op 15 maart zal eindigen.

Nu het einde van de presale sneller nadert dan een hongerige terriër, storten tienduizenden investeerders zich op het 0DOG token van Bitcoin Dogs om koningen te worden in de bull run van dit jaar. Maar wat maakt Bitcoin Dogs uniek, en waarom zou het een van de populairste crypto’s van 2024 kunnen zijn? Laten we erin duiken.

Het epische groeiverhaal van Bitcoin Dogs

Het is het gesprek van de dag als de allereerste Bitcoin presale, waarbij gebruik wordt gemaakt van het Bitcoin netwerk om het op BRC-20 gebaseerde 0DOG token te debuteren. Bekijk ook deze mooie kleurrijke video waarin de zaken verder worden uitgelegd.

Maar dat is slechts een kant van de medaille. Andere traktaties zijn onder meer de lancering van een exclusieve NFT collectie in het tweede kwartaal van dit jaar. Deze NFT’s bestaan uit 10.000 virtuele pupperino’s die in de Bitcoin blockchain zijn geëtst via de niet eerder geziene magie van Ordinals vóór 2023 – een markt die alleen al in december 2023 een overweldigend handelsvolume van $850 miljoen zag. Wow.

Het is een spectaculaire en kleurrijke viering van de grootsheid van Bitcoin, die voorop loopt in de bloeiende sector van Bitcoin Ordinals. Gezien de positie als de eerste presale ooit op de OG blockchain, noemen velen Bitcoin Dogs een mijlpaal in de crypto geschiedenis. Er gaan geruchten dat de beweging een golf van Bitcoin presales op gang zou kunnen brengen, waardoor degenen die in de 0DOG presale investeren mogelijk op de eerste plaats komen voor explosieve winsten in 2024.

Waarom Bitcoin Dogs?

Nu Bitcoin de grens van $50.000 heeft weggevaagd en een marktkapitalisatie van $1 biljoen heeft bereikt, zijn BRC-20 tokens en Bitcoin Ordinals de nieuwelingen in de keten. Dit zijn niet zomaar uitgespeelde ERC-20 tokens; het is een nieuwe sector die gebruik maakt van de veiligheid, betrouwbaarheid en erkenning van het Bitcoin netwerk om ongelooflijke dingen te doen: gaming, NFT’s en zelfs DeFi.

Te midden van de hype ontketent Bitcoin Dogs 900 miljoen 0DOG tokens – die het aantal doggo’s op planeet Aarde vertegenwoordigen – en fungeert als een gouden ticket voor een exclusieve verzameling NFT’s en een nostalgische maar toch baanbrekende play-to-earn game. Stel je voor dat Tamagotchi Axie Infinity ontmoet, waar je je digitale pups kunt koesteren, in niveau kunt verhogen en een boost kunt geven voor PVP glorie en een aantal heerlijke 0DOG tokens kunt verdienen.

Er is een even verrukkelijk precedent voor al dit plezier. Heb je de Bitcoin Cats waanzin gemist, waarbij het 1CAT-token naar maar liefst 1.900% winst ten opzichte van de presale prijs katapulteerde? Nou, Bitcoin Dogs is jouw kans op verlossing, dankzij de allereerste Bitcoin presale golf. De geschiedenis is in de maak, en er is potentieel voor een aantal goede rendementen nu investeerders overstromen naar BRC-20 tokens zoals 0DOG.

Wat je in 2024 van Bitcoin Dogs kunt verwachten

Bitcoin Dogs doorloopt de presale van 10 fasen, nu in fase 8 en met een prijs die al 128,67% is gestegen van $0,015 naar $0,0343. Er is echter nog 17,78% ruimte om te groeien voordat de uiteindelijke prijs van $0,0404 wordt bereikt.

Omdat degenen die in crypto investeren als een gek 0DOG tokens stacken, zou de presale vóór de sluiting midden maart al uitverkocht kunnen zijn. De FOMO groeit snel; De buzz van Bitcoin is torenhoog, en nu NFT’s door CoinDesk zijn getipt voor een enorme comeback in 2024, zouden Bitcoin native NFT’s wel eens volgende rijzende ster kunnen zijn.

Deze opwinding wordt weerspiegeld in de bloeiende sociale aanwezigheid van Bitcoin Dogs: er zijn al 100.000 volgers op X/Twitter en 18.000 Telegram leden, wat na slechts een paar weken aangeeft dat de community klaar is voor de lancering.

Zou 0DOG, gezien de 19x stijging van Bitcoin Cats na de presale, een winst van 50x kunnen behalen? Gezien de huidige marktdynamiek, de bullish run van Bitcoin en de uitstekende respons op de presale, zouden deze winsten voor beleggers in de presale ruim binnen bereik kunnen liggen.

Bitcoin Dogs zou een van de populairste crypto’s van 2024 kunnen zijn

De klok tikt richting de finale van de presale van Bitcoin Dogs, en als eerste Bitcoin presale biedt Bitcoin Dogs investeerders de mogelijkheid om hun stempel te drukken op de geschiedenis van crypto.

Miljoenen zijn geïnvesteerd, in afwachting van een explosie zodra 0DOG op de open markt komt. Talloze influencers zoals @MrX_Crypto, @BscSuperAltcoin en @BscGemsX1000 zingen al de lof van Bitcoin Dogs.

Wanneer de markt wind krijgt, kunnen die winsten in Bitcoin Cats-stijl aan de conservatieve kant zijn van wat mogelijk is. FOMO gaat nu in overdrive nu Bitcoin Dogs de laatste fase van de presale ingaat. De prijzen stijgen elke 72 uur totdat de presale eindigt op 15 maart, waarna 0DOG op de exchanges zal worden gelanceerd.

Klik door om de website van Bitcoin Dogs te bezoeken en 0DOG te kopen.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *