Bitcoin’s record van $20.000 per maand stimuleert Bitbot’s presale van $1,3m

2024 wordt een mijlpaaljaar voor beleggers die investeren in crypto, omdat de markt opnieuw opwarmt. De prijs van Bitcoin gooit olie op het vuur met de eerste maandelijkse candle van $20.000. Nu alle activaprijzen lijken te stijgen is de zoektocht naar ondergewaardeerde activa die op weg zijn naar aanzienlijke groei geïntensiveerd onder slimme beleggers.

Hierbij vallen presales op als gouden kansen voor vroege investeerders om substantiële rendementen veilig te stellen, vergeleken met investeerders die in latere stadia de markt betreden. Bitbot heeft bewezen een opvallende investering te zijn, al geprezen als een van de meest veelbelovende crypto ICO’s van 2024, nadat het een aanzienlijke investering van $1,3m heeft aangetrokken in de presale.

Intensieve crypto presale activiteit voor Bitbot

De buzz rond de nieuwe trading bot op Telegram, Bitbot, nam toe na de aankondiging van een product demo, een zeldzame gebeurtenis in de crypto presale fase. Deze stap, gericht op het demonstreren van de superieure eigenschappen van Bitbot in vergelijking met rivalen als Unibot en Banana Gun, heeft met succes de aandacht getrokken van veeleisende investeerders die hun winst willen maximaliseren.

Bitbot, een juweeltje (om redenen die we later zullen bespreken) in de booming maar nog steeds ondergewaardeerde sector van trading bots op Telegram, heeft het potentieel om parabolisch te worden. In een markt die snakt naar betrouwbare beveiligingsoplossingen is de intrede van Bitbot perfect getimed. De sector voor trading bots op Telegram is weliswaar boordevol potentieel, maar wordt gehinderd door bestaande projecten.

De inzet van Bitbot op het gebied van veiligheid, zoals blijkt uit zijn ‘not your keys, not your crypto’ beleid, helpt investeerders te beschermen tegen hacks, zoals degene die Maestro trof voor een bedrag van bijna $500 miljoen. Deze bescherming werkt door gebruikers de volledige controle over hun geld te geven en deze pas over te dragen wanneer de transactie is voltooid. Deze functie verzekert gebruikers van de veiligheid van hun investeringen. En het gaat gepaard met geavanceerde bescherming tegen MEV bots en anti rug pull mechanismen – dit laatste is iets dat Banana Gun nodig had om zichzelf te beschermen tegen een aanval die 90% van de waarde van het token in enkele uren tijd vernietigde.

Bitbot belooft niet alleen een aandeel van 50% van de handelsvergoedingswinsten, maar ook een aanzienlijk tokenwaarderingspotentieel. Deze dubbele voordelenstructuur maakt Bitbot een aantrekkelijk voorstel voor de lange en korte termijn voor investeerders. In een markt met een totale limiet van meer dan $1 miljard zijn de kansen voor Bitbot enorm. Bovendien kunnen beleggers die vandaag inkopen een 56,25% stijging van hun tokenprijs zien voordat de presale eindigt. Als Bitbot net zo goed presteert als zijn concurrenten, zouden degenen die investeren in de presale gemakkelijk +100x winst op hun investeringen kunnen zien.

Waarom Bitbot het totaalplaatje is voor op winst gerichte investeerders

Bitbot gaat niet alleen over geavanceerde beveiliging; het biedt een reeks functies die handelen toegankelijk en lonend maken.

Het platform stelt gebruikers in staat om de strategieën van succesvolle handelaren te repliceren, wat een zegen is voor nieuwkomers die door de complexiteit van de handel proberen te navigeren. Tijdens de presale zal een demoversie van de tool worden uitgebracht, en technisch productadviseur Andrew Jacobs zal investeerders tijdens het presale evenement door de details leiden tijdens AMA’s.

Het verwijzingsprogramma van Bitbot krijgt ook de lof van deskundigen uit de sector, waarbij gebruikers levenslang 15% van de handelskosten van de transacties van doorverwezen beleggers worden aangeboden, waardoor een lucratieve laag wordt toegevoegd aan de gebruikersvoordelen en de Bitbot community wordt versterkt; een belangrijke pijler als het gaat om het op lange termijn pompen van een token.

Fenomenaal groeipotentieel

De recente maandelijkse candle van $20.000 voor de prijs van Bitcoin heeft voor nog meer opwinding in de markt gezorgd, waardoor een gunstige achtergrond is gecreëerd voor de crypto presale van Bitbot, die al hevige belangstelling heeft gekend. Met meer dan 100.000 volgers op X en 20.000 op Telegram groeit de community van Bitbot snel.

De opmerkelijke prestaties van vergelijkbare platforms, ondanks hun beveiligingsproblemen, bieden een kijkje in het potentieel van Bitbot. Op het moment van schrijven ligt Banana Gun bijvoorbeeld op ongeveer $30, een stijging ten opzichte van de presaleprijs van iets meer dan $9. Dat is meer dan +200% winst.

En dat zijn nog maar recente cijfers. Unibots record ooit van 200x boven de vroege presale prijs en de piek van Banana Gun van bijna 60x ten opzichte van de vroege presale prijs onderstrepen het lucratieve rendement dat mogelijk is met Bitbot. Tel hierbij de beveiligingskenmerken van Bitbot en de waarschijnlijke bullish krachten van 2024 op, en deze cijfers zouden zelfs nog groter kunnen zijn.

Als we verder kijken dan de winst en naar het project als geheel, zijn de plannen voor de lange termijn van Bitbot even overtuigend. De routekaart van het project, gedetailleerd uitgelegd in de whitepaper, samen met een twaalf maanden durend teamverwervingsschema, zorgen voor duurzame groei en stabiliteit. En met regelmatige updates op de Medium blog van Bitbot wil het team duidelijk zo transparant mogelijk zijn als het gaat om het aantonen van de blijvende kracht van hun product.

Bovendien zorgen de eigen AI-tools van Bitbot, waaronder de Coin Sniper, Alpha List en Gem Scanner, ervoor dat Bitbot kan meeliften op de kracht van de AI markt. Dit ondersteunt de waardepropositie van Bitbot verder, wat suggereert dat Bitbot een solide investering voor de lange termijn lijkt.

Een revolutionaire investeringsmogelijkheid

Bitbot lijkt een nieuwe kracht te worden met zijn baanbrekende benadering van beveiliging in de sector voor trading bots. Gecombineerd met de allernieuwste tradingfuncties en een belofte om te beschermen tegen oplichting door ontwikkelaars vast te houden voor een wachtperiode van minimaal 12 maanden, is dit zonder twijfel een van de beste crypto ICO’s in 2024 voor de trading community en voor investeerders die indrukwekkende rendementen willen realiseren.

Deze snel verkopende crypto presale bevindt zich nu in fase 6, met coins die slechts $0,0128 kosten, wat betekent dat de tijd rijp is voor investeerders om vandaag nog hun BITBOT tokens vast te leggen en nu deel te nemen aan de revolutie van trading op Telegram.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *