De 4 beste opties voor investeren in crypto in oktober voor een gediversifieerd crypto portfolio

De crypto winter van 2022 is voorbij. Dat geluid dat je hoort, zijn de klokken die de volgende bullmarkt aankondigen. Nu de stormwolken optrekken en de zon weer begint te schijnen op de crypto markten, zal de volgende Bitcoin halving in 2025 plaatsvinden, wat een nieuw tijdperk van welvaart zal inluiden.

De ogen van alle beleggers zijn nu op de markten gericht om de beste opties voor investeren in crypto van oktober in te kunnen kopen tegen lage prijzen, met het potentieel voor enorme rendementen als de juiste beleggingskeuze wordt gemaakt. Maar hoe navigeer je door het overvolle, verzadigde landschap van crypto?

Zoek niet verder. Dit zijn de vier beste crypto’s die je in oktober 2023 kunt kopen.

Hoe we de 4 beste opties voor investeren in crypto hebben gevonden

Er zijn ruim 23.000 crypto coins op de markt. Er bestaat veel verwarring over wat hot is en wat niet. Het belangrijkste motief van mensen om in crypto te investeren is geld verdienen, en hoe verdienen mensen geld? Eenvoudig. Koop in als de prijs laag is en verkoop als de prijs omhoog gaat.

Een crypto presale creëert vaak aantrekkelijke opties om te investeren in crypto met een hoog groeipotentieel tegen lage prijzen. Ondertussen zijn andere coins op de open markt nog steeds uitstekend geprijsd terwijl ze zich herstellen van de verliezen die ze in 2022 hebben geleden. Door crypto projecten grondig te beoordelen, analyseren en onderzoeken, zijn dit de vier opties die naar voren zijn gekomen als beste keuze voor investeren in crypto in oktober.

4 beste crypto projecten in oktober 2023:

  1.       Shiba Memu (SHMU): Magische zelfmarketing op basis van AI
  2.       Chancer (CHANCER): Waag een gokje op deze pionier in online gokken
  3.       AltSignals (ASI): Benut het potentieen van AI
  4.       Metacade (MCADE): Innovator in gaming voor meerdere games

1) Shiba Memu: Magische zelfmarketing op basis van AI

Shiba Memu is een slimme hond die serieuze opschudding veroorzaakt omdat het AI innovatie en serieuze utility op de markt voor meme coins brengt. Weer eens wat anders dan weer een meme coin zonder waarde of aantrekkingskracht en slechts een harige meme.

Deze nieuwe pup heeft een autonoom door AI gestuurd marketingvermogen, aangedreven door natuurlijke taalverwerking (NLP), sentimentanalyse en voorspellende analyses. Het vindt online vermeldingen van zichzelf, begrijpt de gevoelens jegens het project en zet zijn marketingcampagnes autonoom in actie. Het doel? Om het beleggerssentiment ervoor op te bouwen, de community achter de coin te laten groeien en zo de waarde van het token toe te laten nemen.


Tot nu toe dus erg aantrekkelijk allemaal. Maar wacht, de presale van Shiba Memu is het gesprek van de dag binnen de crypto communities. Aanvankelijk, omdat deze 60 dagen zou duren, was het momentum zo groot dat Shiba Memu de presale met nog eens 60 dagen verlengde tot 31 oktober. Na de lancering op $0,011125 is de prijs van het SHMU token dagelijks gestegen met een vast bedrag van $0,000225. Nu er al een bedrag van $3,5m is opgehaald en er een lancering op de BitMart exchange in het verschiet ligt, is Shiba Memu een van de beste opties om in oktober te investeren in crypto.

>>> Vind meer informatie, inclusief over hoe je SHMU kunt kopen hier <<<

2) Chancer: Waag een gokje op deze pionier in online gokken

Het is eerlijk om te zeggen dat de enige winnaars in de online gokindustrie de bookmakers zelf zijn geweest. Gecentraliseerde instanties die markten en kansen in hun voordeel laten kantelen, hebben tot nu toe miljarden dollars aan winst gemaakt. Chancer, het geesteskind van de broers Adam en Paul Kelbie, lanceert het eerste platform voor online gokken in zijn soort dat erop gericht is de gokkers controle in handen te geven.

 

Met het gloednieuwe peer-to-peer (P2P) online marktplatform voor voorspellingen van Chancer kunnen gebruikers markten en odds instellen voor elk evenement dat zij kiezen. Van de Rugby World Cup tot de vraag of Kevin van de accountant afdeling het ooit voor elkaar zal krijgen dat er ook havermelk in de kantine te verkrijgen is.

 

Gebruikers profiteren van het verdienen van passief inkomen en beloningen door markten te creëren. Hoe meer mensen zich aansluiten bij een markt, hoe meer de maker verdient. Niet alleen dat, maar alle winsten gaan rechtstreeks naar de winnaar van elke weddenschap, wat betekent dat alleen de gokkers profiteren en niet een anonieme onderneming in het buitenland.

Het Chancer presale evenement is in volle gang, met CHANCER tokens geprijsd op een bedrag van $0,012. Er is een extra stimulans voor iedereen die ten minste $100 aan CHANCER tokens koopt, want zij doen mee aan een prijstrekking om mogelijk een deel van $100.000 aan CHANCER tokens te winnen.

>>> Vind meer informatie, inclusief over hoe je CHANCER kunt kopen hier <<< 

3) AltSignals (ASI): Benut het potentieel van AI
Na de lancering in 2017 heeft AltSignals een belangrijke niche veroverd in de wereld van trading signals, door zeer nauwkeurige en succesvolle trading signals te leveren aan een community van in totaal meer dan 52.000 gebruikers. AltSignals helpt zowel nieuwelingen als doorgewinterde experts om hun winstgevendheid in een reeks markten te maximaliseren en wendt zich nu tot AI om zijn succesvolle trading signals volledig naar een ander niveau te tillen.

De presale van het ASI token financiert deze nieuwe AI mogelijkheden door de liquiditeit te verschaffen om ActualizeAI te ontwikkelen. Actualize AI is een nieuwe trading stack die machine learning, NLP, voorspellende analyses en versterkend leren omvat. Verwacht wordt dat het indrukwekkende gemiddelde winstpercentage van 64% van AltSignals zal stijgen tot meer dan 85%.

 

Het ASI token, een van de beste opties als je wil investeren in crypto, bevindt zich momenteel in fase 2 van de presale en is verkrijgbaar voor een bedrag van slechts $0,01875. Dit is een opwindend nieuw baanbrekend crypto project waaraan je kunt deelnemen en waarvoor je geld kunt krijgen dankzij de ongeëvenaarde resultaten!

>>> Vind meer informatie, inclusief over hoe je ASI kunt kopen hier <<<

4) Metacade (MCADE): Innovator in gaming voor meerdere games

Gaming is een van de grootste groei industrieën in de technologie, met een huidige waarde van meer dan $26 miljard. Metacade biedt investeerders en gamers de kans om deel uit te maken van een innovatie in de wereld van GameFi met zijn multi-game play-to-earn (P2E) platform dat de blockchain in vuur en vlam zet.

 

Als de eerste virtuele arcade in zijn soort heeft Metacade een reeks opwindende innovaties die zijn ontworpen om ’s werelds grootste gaming community te laten groeien. Naast de uitgebreide P2E mechanismen biedt Metacade gebruikers de kans om via verschillende regelingen een passief inkomen te verdienen. Bovendien promoot ontwikkelingstalent van binnenuit met het Metagrants programma waarmee leden van de community financiering in de vorm van crypto kunnen krijgen ter ondersteuning van het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe gaming titels.

 

Metacade rondde onlangs zijn succesvolle crypto presale af na het ophalen van $16,4 miljoen. Het MCADE token werd vervolgens vrijgegeven op de Uniswap, BitMart en MEXC exchanges en wint gestaag aan populariteit als een waardevol token binnen de snelgroeiende GameFi sector. Het staat nog in de ontwikkelingsfase en er bestaat geen twijfel over dat Metacade een van de beste opties is als je in oktober wil investeren in crypto.

>>> Vind meer informatie, inclusief over hoe je MCADE kunt kopen hier <<<

Conclusie

Nu de markt voor crypto uit zijn slaap blijft ontwaken, is winstgevendheid opnieuw een reële optie voor slimme beleggers die investeren in crypto. Elk van deze vier beste crypto’s om in oktober 2023 in te investeren, behoort tot de meest waarschijnlijke opties om aanzienlijke winsten te genereren voor moedige investeerders.

Dus, de beste opties om te investeren in crypto in oktober zijn:

1)      Shiba Memu (SHMU)

2)      Chancer (CHANCER)

3)      AltSignals (ASI)

4)      Metacade (MCADE)

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo