De prijs van Litecoin stijgt voorafgaand aan halving terwijl AltSignals $833k ophaalt tijdens de presale

Er zijn maar weinig evenementen waar zo naar uitgekeken wordt als proof-of-work halvings. Natuurlijk weten de meeste crypto gebruikers dat een Bitcoin halving een nieuwe bullish markt voor Web3 kan inluiden, maar hoe zit het met een Litecoin halving?

Halving van Litecoin heeft meestal een interessant effect op de prijs van Litecoin. Hoewel het misschien niet direct van invloed is op de rest van de crypto markten, lijken ondergewaardeerde projecten zoals AltSignals klaar om te profiteren van de veranderende marktomstandigheden die de halving van Litecoin met zich meebrengt.

Voor beleggers die in een vroeg stadium willen investeren, is het native token van AltSignals, ASI, momenteel beschikbaar tijdens een populair presale evenement.

AltSignals schittert terwijl de prijs van Litecoin reageert op de aanstaande halving van Litecoin

De halving van Litecoin, vergelijkbaar met Bitcoin, vindt elke vier jaar plaats. In het verleden is de prijs van Litecoin gestegen in de aanloop naar het evenement, maar keerde snel daarna weer terug naar eerdere niveau’s.

Met de volgende halving van Litecoin over slechts twee maanden, hebben investeerders zich voorbereid op wat een belangrijke bullish run zou kunnen zijn voor een van de oudste en meest gevestigde tokens van crypto. De prijs van Litecoin is onlangs gezakt en bereidt zich mogelijk voor op de volgende stijging.

Ondertussen heeft de token presale van AltSignals sinds de eerste livegang de aandacht getrokken van verschillende investeerders. Bovendien zijn investeerders bullish over de toekomst van het platform nadat de aankondiging van een door AI aangedreven trading toolkit, wat zeer zeldzaam is op de crypto markten.

Beleggers kunnen nog steeds ASI-tokens kopen tijdens de vroegste ontwikkelingsfasen. De presale bevindt zich in de eerste fase, waarbij het ASI-token voor iedere slimme belegger op de lange termijn beschikbaar is tegen het prijsniveau $0,015.

Wat is AltSignals?

AltSignals is een online tradingplatform dat winstgevende trading signals afgeeft aan de community. Het platform heeft sinds 2017 meer dan 50.000 gebruikers bediend en breidt nu het blockchain aanbod uit met een zeer gewilde AI trading tool.

De originele trading tool van AltSignals, AltAlgo™, heeft sinds de lancering handelaren geholpen om hun portefeuille in 19 maanden te vertienvoudigen. De tool deelt trading signals voor Binance Futures en heeft een indrukwekkend gemiddeld nauwkeurigheidspercentage van meer dan 64%.

ActualizeAI, de nieuwe door AI aangedreven tradingtool die wordt ontwikkeld door AltSignals, zal naar verwachting de nauwkeurigheid nog verder verhogen. ActualizeAI voegt machine learning-mogelijkheden toe aan de tradingtools, die natuurlijke taalverwerking (NLP) en voorspellende modellering gebruiken om enorme hoeveelheden marktgegevens te analyseren.

Hoe werkt ASI?

Het ASI-token biedt directe toegang tot ActualizeAI. Traders kunnen de kunstmatige intelligentie indicator koppelen aan elk marktpaar, en de indicator zal automatisch koop- en verkoopsignals geven die een winstpotentieel hebben.

AltSignals ontwikkelt ook een reeks DeFi-diensten voor het platform. Diensten omvatten het staken van ASI, waarmee tokenhouders een passief rendement kunnen behalen, en stemrechten in bestuursvoorstellen die door het project zijn uitgebracht.

Daarnaast zal ActualizeAI vergezeld gaan van de AI Members Club, een exclusieve online trading community. Leden kunnen vroegtijdig toegang krijgen tot crypto projecten met een hoog potentieel tijdens de presale en privéverkopen, die vaak een aanzienlijk percentage opleveren voor geldschieters.

AI Members Club organiseert daarnaast online trading toernooien. Deze evenementen belonen de winnaars met enorme crypto prijzenpotten, waarbij ASI-tokens voor het oprapen liggen voor iedereen die de concurrentie verslaat. Bovendien kunnen ASI-tokenhouders ook de nieuwste trading tools van AltSignals uitproberen en een voorsprong krijgen tijdens het navigeren op de crypto markten.

Zal ASI een waarde van $0,25 bereiken in 2023?

ASI stijgt van $0,012 naar $0,02274 tijdens de vijf fasen van de presale. Vroege geldschieters kunnen na de lancering aanzienlijke opbrengsten verwachten, aangezien analisten de deflatoire tokenomics en de uitgebreide utility hebben benadrukt als redenen om bullish te zijn.

Alleen al in 2023 zou ASI de drempel van $0,30 kunnen overschrijden. Dit zou een waardestijging van meer dan 10x zijn vanaf het einde van de presale, wat de unieke op AI gebaseerde oplossing van het project weerspiegelt, die handelaren helpt door de markten te navigeren en op de lange termijn winst te maken.

Wat is Litecoin?

Litecoin is ontworpen als alternatief voor Bitcoin, met een snellere transactie bevestigingstijd en lagere transactiekosten. In tegenstelling tot traditionele valuta bestaat Litecoin op een gedecentraliseerd netwerk en wordt het niet gereguleerd door een centrale autoriteit of financiële instelling.

De blockchain is gebaseerd op een open-sourceprotocol dat wordt beveiligd door complexe wiskundige algoritmen. Litecoin heeft een sterke aanhang gekregen onder liefhebbers van crypto en investeerders, met een marktkapitalisatie van meer dan $6,5 miljard in mei 2023.

Zal LTC een waarde van $150 bereiken in 2023?

De prijs van Litecoin kende een solide start van 2023 en steeg in de eerste paar maanden van het jaar met ongeveer 30%. Analisten verwachten verdere stijgingen in de aanloop naar de Litecoin halving, wat een “sell the news”-evenement kan zijn.

De Litecoin halving veroorzaakt meestal een prijsomkering op de middellange termijn voor de prijs van Litecoin, voordat deze zijn opwaartse trend in de crypto bullish markt voortzet (meestal veroorzaakt door de Bitcoin halving). Experts voorspellen dat de prijs van Litecoin binnenkort $120 zal bereiken, maar of het token dit niveau bereikt voor de halving is onzeker.

AltSignals versus Litecoin: zou ASI beter kunnen presteren ondanks de halving van Litecoin?

De halving van Litecoin is van oudsher een bullish signaal voor de crypto markten. Het geeft aan dat de Bitcoin halving voor de deur staat, wat de neiging heeft om een algehele bullish markt in de cryptosfeer te produceren. Dit zou AltSignals op een belangrijke manier kunnen dienen – een gloednieuwe utility voor Web3-handelaren die op lange termijn winst willen maken.

Experts verwachten dat AltSignals de komende jaren beter zal presteren dan de prijs van Litecoin. Dit is voornamelijk te wijten aan afnemende opbrengsten als gevolg van het verschil in marktkapitalisatie, aangezien AltSignals een gloednieuwe cryptocurrency is die klaar lijkt om aanzienlijke steun aan te trekken. Het ASI-token wordt tijdens de eerste fase van de presale verkocht voor $0,012.

Je kunt hier deelnemen aan de ASI presale.

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *