Deutsche Bank onderzoekt crypto partnerschappen terwijl de presale van Metacade aan populariteit wint

Deutsche Bank heeft furore gemaakt in crypto kringen omdat de vermogensbeheertak van de bank, DWS, investeringen in twee Duitse crypto bedrijven overweegt. Stefan Hoops, CEO van de DWS-groep, een bekende crypto liefhebber, is in gesprek om een minderheidsbelang te kopen in Deutsche Digital Assets, een leverancier van crypto exchange products, en Tradias, een traditionele financiële marktmaker.

Terwijl Deutsche Bank de nieuwste grote financiële kolos wordt om de crypto markten in de gaten te houden, zorgt de presale van Metacade voor krantenkoppen in nieuwsuitzendingen over cryptocurrency terwijl het aan kracht wint.

Waarom let Deutsche Bank op crypto investeringen?

Het cryptocurrency nieuws stortte zich op het recente rapport van Bloomberg dat het verhaal vertelde over de interesse van Deutsche Bank in de crypto markten. In een recente inkomensoproep verklaarde Hoops dat DWS strategische partners begon te beoordelen en begon met due diligence op potentiële doelen. Hij stelde tevens vast dat de recente daling van de prijzen van digitale activa tot potentieel opwindende kansen heeft geleid.

Duitsland wordt beschouwd als een van de meest gunstige economieën voor cryptocurrencies om te gedijen, met nul vermogenswinstbelasting op de verkoop van crypto die meer dan een jaar wordt vastgehouden. Dit cryptocurrency-nieuws over de mogelijke toetreding van Deutsche Bank tot crypto markten is een echte oppepper voor markten die begin 2023 willen voortbouwen op bemoedigende prestaties.

Metacade krijgt grip tijdens het presale evenement

Metacade is een geheel nieuwe naam in de wereld van GameFi die de verwachtingen blijft overtreffen terwijl het aan kracht wint tijdens het presale evenement. Na de lancering eind 2022 voor $0,008 per token, heeft het native token MCADE in slechts 17 weken $13m opgehaald.

Het succes van de presale van MCADE heeft de aandacht getrokken van crypto investeerders die op zoek zijn naar een opwindend nieuw project in de eerste weken van 2023. Vroege bullish crypto investeerders zagen tijdens het evenement al winst op hun investering en degenen die net hoorden over de vooruitzichten van Metacade hebben nog tijd om in te stappen tijdens de huidige bearish omstandigheden.

Wat is Metacade?

Metacade wil een revolutie teweegbrengen in blockchain-gaming met een virtuele online videogame-arcade die gameliefhebbers en crypto fans onder één dak samenbrengt. Het community platform biedt onderdak aan een zeer uitgebreide reeks klassieke arcade titels met de beste titels op het gebied van geavanceerde Web3-ontworpen, terwijl ongeëvenaarde play-to-earn (P2E)-mechanismen worden geïntegreerd, voor baanbrekende mogelijkheden om een passief inkomen te verdienen.

Naast de primaire P2E-mogelijkheid biedt het ecosysteem van Metacade de community verschillende andere manieren om geld te verdienen tijdens gebruik van het platform. Elk facet, compete-to-earn, create-to-earn en work-to-earn, biedt leden tastbare voordelen en stimuleert de opbouw van de grootste en meest levendige community van de GameFi-industrie.

Gebruikers worden bijvoorbeeld beloond met crypto-tokens telkens wanneer ze sociaal communiceren met de hub. Alle content, zoals game beoordelingen, alfa, bijdragen aan online forums en live chats, levert een beloning op. Hoe meer gebruikers communiceren, hoe meer ze verdienen. Ondertussen kunnen gebruikers hun tokens staken in ruil voor deelname aan online toernooien en prijstrekkingen via het compete-to-earn initiatief. Tegelijkertijd lijkt de lancering van work-to-earn in 2024 een revolutie teweeg te brengen in de hele GameFi-industrie.

Hoe werkt het?

Het MCADE-token vormt de aanzet voor het Metacade platform, waarbij de coin het ruilmiddel is voor alle activiteiten op het platform, van het kopen van merchandise als de valuta waarmee leden toegang krijgen tot toernooien en toegang tot de reeks pay-to-play van het platform spellen. Deze fondsen, gecombineerd met externe bronnen voor het genereren van inkomsten, zoals advertenties, het lanceren van externe games op Metacade en het hosten van vacatures, zullen de ontwikkeling van Metacade stimuleren.

Een van de vele sterke punten van het MCADE-token is de goed doordachte tokenomics. De coin biedt houders uitstekende niveaus van utility, terwijl het beperkte aanbod van 2 miljard tokens de vraag en de prijs van MCADE waarschijnlijk zal opdrijven.

Metacade: GameFi-innovatie stimuleren

Een ander kenmerk dat Metacade onderscheidt van zijn GameFi-concurrenten, is het baanbrekende Metagrants programma dat in het derde kwartaal van 2023 wordt gelanceerd. Gericht op het stimuleren van de creatie van verslavende nieuwe games exclusief voor Metacade, kunnen ontwikkelaars plannen voor nieuwe titels indienen waar de community vervolgens over kan stemmen.

 

Alle houders van MCADE hebben stemrecht om de titels te kiezen die ze gerealiseerd willen zien. Dit houdt in dat de meest populaire ideeën cryptofinanciering krijgen voor de ontwikkeling en het realiseren van de titels. Dit niveau van autonomie van community is slechts een onderdeel van de uiteindelijke overgang van het platform naar een volwaardige DAO, tegen die tijd zal de MCADE-community de volledige controle hebben over de toekomstige ontwikkeling en het bestuur van het platform.

Naast het feit dat Metacade naar de voorgrond van de GameFi-revolutie wordt gedreven, zal de bredere Web3-industrie profiteren van toegang tot het beste nieuwe ontwikkelingstalent dat hun beproefde innovatieve benadering van ontwikkeling naar externe bedrijven zal brengen via het work-to-earn programma.

Is MCADE het waard om te kopen?

Hoewel de potentiële intrede van Deutsche Bank in de crypto wereld uitstekend crypto nieuws is om markten te stimuleren, blijft Metacade investeerders een zeldzame en gouden kans bieden om betrokken te raken bij een gloednieuw project met uitstekende tokenomics, utility en een enorme door de community geleide toekomst.

MCADE wordt momenteel verhandeld tegen $0,020 in laatste stadium van de presale. Naarmate het evenement vordert, zal de prijs stijgen tot $0,02 wanneer MCADE op de exchanges wordt gelanceerd. Verwacht wordt dat de vraag op dit punt zal stijgen naarmate het bredere publiek lucht krijgt van het project, waardoor bullish investeerders dit jaar potentieel enorme winsten kunnen maken.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo