DOGE Koers Verwachting: Crypto Analist Verwacht 200% Pump – Kan Dogecoin 1 Euro Worden?

Terwijl meme coins deze week veel aandacht hebben gekregen, lijkt de Dogecoin koers weinig te doen. Zo is DOGE vandaag met 0,3% gedaald en in de afgelopen week met een kleine 2% gestegen.

Toch zou Dogecoin, volgens crypto analist Martinez, op het punt kunnen staan om met 200% de lucht in te schieten. Dit op basis van toenemende activiteit onder DOGE whales en patronen die we eerder dit jaar zagen.

Kan DOGE koers 200% stijgen en Kan Dogecoin 1 Euro Worden Dit Jaar?

De Dogecoin koers ligt aan het begin van donderdagmiddag op $ 0,1629, ongeveer gelijk met het niveau van 24 uur geleden. Terwijl andere meme coins zoals Floki Inu met mer dan 50% zijn gestegen in een maand tijd, ligt DOGE slechts 3% hoger dan een maand geleden.

DOGE is er de afgelopen week nog maar net in geslaagd om een bounce te maken op zijn 30-daagse moving average (geel) van $ 0,1580. Ondertussen ligt de #1 grootste meme coin nog zo’n 30% onder zijn piek van eind maart rond $ 0,23

Maar uit een analyse blijkt dat Dogecoin binnenkort weer in actie zou kunnen komen. Crypto analist Ali Martinez kijkt bijvoorbeeld naar het hoge volume onder DOGE whales in combinatie met een toename van activiteit op social media.

Als je dit dan weer combineert met het feit dat meme coins steeds populairder aan het worden zijn, is het mogelijk slechts een kwestie van tijd voordat Dogecoin een volgende pump meemaakt. Hierin zou het op korte of middellange termijn tot wel 200% kunnen stijgen.

Met meme coins zoals Floki Inu en Brett die de afgelopen dagen zijn geëxplodeerd, Zou Dogecoin de volgende kunnen zijn die gaat stijgen de komende tijd? Na een stijging van 200% zou Dogecoin zoveel waard kunnen worden als $ 0,33, wat nog steeds ruim 50% lager is dan zijn All-Time High van $ 0,74.

Juist omdat Dogecoin momenteel meer dan 75% onder zijn ATH ligt, denken analisten dat het een kwestie van tijd is voordat DOGE weer omhoog zal schieten. Hoe wel dit op korte termijn zou kunnen gebeuren, zal Dogecoin ook afhankelijk zijn van wat de rest van crypto gaat doen.

Welke Crypto’s Gaan Exploderen In Juni?

Het is dus nog niet zeker hoelang het kan duren voordat Dogecoin weer actief wordt en omhoog kan schieten. Momenteel lijkt er meer aandacht te zijn naar meme coins die iets meer te bieden hebben dan een grappige naam met een plaatje.

In dit artikel kijken we naar 3 alternatieve meme coins met een lage market cap en een extra vorm van utility, waardoor ze mogelijk harder kunnen stijgen dan Dogecoin. Deze meme coins zijn tijdelijk voor een lage prijs verkrijgbaar in de presale, zodat je de rest van de markt voor kunt zijn.

PlayDoge (PLAY)

Een van de meest interessante crypto’s om in de gaten te houden deze maand is PlayDoge (PLAY), dit project heeft sinds zijn lancering van vorige week al meer dan $ 2,6 miljoen opgehaald met zijn presale.

PlayDoge is een opkomende Play-to-Earn game, gebaseerd op de nostalgische Tamagotchi, waarmee je voor een virtueel huisdier kunt zorgen. Bij PlayDoge kun je jouw eigen virtuele Doge verzorgen en meenemen in klassieke arcade games om PLAY-tokens te verdienen als beloning.

Tijdens de presale kun je PlayDoge kopen voor $ 0,00504 per token en krijg je vroegtijdig toegang tot het stakingmechanisme. Door PLAY te staken verdien je extra tokens met een huidige APY van 117% voordat de token wordt gelanceerd op exchanges en verder kan stijgen in waarde.

Nu naar PlayDoge

Base Dawgz (DAWGZ)

Een gloednieuwe meme coin die deze week is gelanceerd in de presale, is Base Dawgz (DAWGZ). Deze heeft binnen enkele dagen meer dan $ 300.000 opgehaald en zal binnenkort zijn eerste prijsstijging meemaken.

Base Dawgz is een echte avontuurlijke meme coin die de mogelijkheid heeft om te skydiven en daarmee op andere blockchains te landen. Hierdoor is het mogelijk om DAWGZ te verhandelen en te bewaren in wallets op Base, Ethereum, de Binance Smart Chain, Avalanche en Solana.

https://twitter.com/BaseDawgz/status/1798652754363117675

Je kunt Base Dawgz voor een lage prijs van $ 0,00479 per stuk kopen tijdens de 1e fase van de presale. Binnenkort is het ook mogelijk om DAWGZ te staken voor passieve staking crypto beloningen.

Nu naar Base Dawgz

WienerAI (WAI)

WienerAI (WAI) is een indrukwekkende meme coin die de populariteit van crypto memes combineert met de groeiende vraag naar Artificial Intelligence. Deze meme coin heeft tijdens zijn presale al $ 4,7 miljoen opgehaald en zal binnenkort uitverkocht zijn.

Naast een groeiende community en een interessante verhaallijn, heeft WienerAI zijn eigen unieke trading bot, die investeerders helpt crypto’s met potentie op te sporen en ze beschermt tegen MEV bots, die winst maken door transacties te front-runnen en geld van investeerders af te pakken.

https://twitter.com/WienerDogAI/status/1798500688215085430

De native WAI-token biedt meerdere voordelen, zoals toegang tot premium AI-features en staking beloningen. Je kunt WAI kopen voor $ 0,000715 per stuk, maar deze prijs zal in 2 dagen stijgen. Na de presale zal WAI gelanceerd worden op Ethereum en is de verwachting hoog dat de prijs de opvolgende dagen zal stijgen.

Nu naar WienerAI

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *