NS

Een NS abonnement, is het voordelig voor u?

Over het algemeen zullen in Nederland alleen studenten en arbeiders vaak een NS abonnement hebben. We weten allemaal dat de benzineprijzen tegenwoordig flink gestegen zijn en het voor een heel aantal mensen natuurlijk een stuk lastiger is om met hun auto te reizen. Hierdoor zal er toch een groep mensen zijn die geïnteresseerd kunnen zijn in het nemen van een NS abonnement. Mocht uw werk bijvoorbeeld goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer, dan zou dit eventueel een goed alternatief zijn om minder vaak te moeten gaan tanken. Toch zijn er een aantal dingen die u dient te overwegen voordat u besluit om zulk abonnement af te sluiten. Hoewel het afsluiten van een NS abonnement als relatief makkelijk wordt ervaren, is een NS abonnement opzeggen daarentegen een stuk lastiger.

Wat voor soorten abbonementsvormen zijn er bij de NS?

Omdat de NS de grootste Nederlandse spoormaatschappij is, bieden zij natuurlijk abonnementsvormen aan voor zoveel mogelijk budgetten en zoveel mogelijk situaties. Door middel van deze strategie is het dus voor de meeste consumenten aantrekkelijk om eventueel een NS abonnement af te sluiten. Een abonnement is vooral voordelig als u een vergelijking maakt met de kosten van een enkeltje naar bijvoorbeeld Amsterdam. Afhankelijk natuurlijk van uw opstap, kan zo’n kaartje namelijk al gauw rond de 15 tot € 20 kosten. De NS biedt een abonnement aan waarbij u altijd met een kortingspercentage reist. Doormiddel van dit abonnement hoeft u dus nooit de volledige prijs te betalen. Tevens biedt de NS ook een abonnement aan voor reizigers die graag alleen In de weekenden willen reizen. Deze reizigers betalen daarom ook maar een fractie van de ritprijs per maand om zo door het land te kunnen reizen. Let er wel bij op dat als men één van zulke abonnementen graag wilt afsluiten, er een bepaalde tijdsperiode aan vastzit waar men niet hun huidige NS abonnement kan opzeggen. Vaak moet men een aantal maanden het abonnement in hun bezit hebben, voor dat men dit NS abonnement kan opzeggen.

Zijn zulke abonnementen nou voordeliger voor u of niet?

Afhankelijk waar u het abonnement graag voor wilt gebruiken, kunnen zulke NS abonnementen dan ook zeer voordelig zijn voor u. Als u bijvoorbeeld ieder weekend graag naar uw langeafstandspartner wilt reizen, dan is het zeker geen slecht idee om te kijken voor een weekendabonnement. Mocht u dan uiteindelijk later toch besluiten om te gaan samenwonen met deze partner, dan is het wel uiteraard verstandig dat u uw NS abonnement kunt opzeggen. Dit is natuurlijk mogelijk via de website van de NS, maar u kunt ook gebruik maken van websites die abonnementen voor u kunnen opzeggen.

 

 

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders