Op zaterdag 20 september vindt er een interessant event plaats op het terrein van de Erasmus Universiteit in Rotterdam genaamd “Geld voor de Toekomst“. Het wordt georganiseerd door Paul Buitink, bekend van zijn interviews met financiële experts en zijn wekelijkse live-show De Week van Bitcoin.

De line-up met sprekers is aansprekend met Nederlandse experts als Willem Middelkoop, Lex Hoogduin, Edin Mujagic en Ad Broere. Maar ook internationale sprekers zullen presenteren zoals de oprichter van de Piratenpartij Rick Falkvinge. Vanuit Canada en de VS zullen via video ook filosoof Stefan Molyneux en econoom Jim Rickards act de presence geven.

Het thema geld zal in de diepte en breedte behandeld worden en er zal worden ingezoomd op wat het geld van en voor de toekomst zal zijn.

Met schulden die blijven oplopen en het financiële systeem dat nog steeds erg kwetsbaar is, is dit een evenement dat je niet kunt missen. Leer de ins en outs van het oude en nieuwe geld. Bitcoin, goud, inflatie, centrale banken, de crisis, het komt allemaal aan bod.

Inmiddels hebben zich al 150 deelnemers aangemeld en ook Frank Knopers van Marketupdate zal aanwezig zijn.

Early-bird tickets kosten 60 euro en zijn nog tot en met 17 augustus beschikbaar.

Het programma van Geld voor de Toekomst

Het programma van Geld voor de Toekomst, wijzigingen voorbehouden