Boekpresentatie: Door De Bank Genomen

Vandaag zal George van Houts van de theatervoorstelling De Verleiders zijn nieuwste boek ‘Door de Bank Genomen’ aan minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem overhandigen. Dat gebeurt vanmiddag om 16:30 op het Binnenhof in Den Haag. Vanavond om 19:00 volgt de boekpresentatie en de signeersessie bij Paagman aan de Frederik Hendriklaan 217 in Den Haag.

Het boek draagt dezelfde titel als het succesvolle theaterstuk van De Verleiders en beschrijft een aantal misstanden in de financiële wereld, zoals het verstrekken van onverantwoord hoge leningen, het maken van woekerwinsten en het uitkeren van hoge bonussen aan topbestuurders.

George van Houts maakt zich zorgen over wat hij ‘financiële bewusteloosheid’ noemt: de onwetendheid van de meeste mensen ten aanzien van het geldsysteem. Daarover vertelde hij onlangs bij Radio 1.

door-de-bank-genomen-coverBoek: Door de Bank Genomen

Het boek borduurt voort op de thema’s van de theatervoorstelling en brengt deze op ironische wijze, weliswaar met een serieuze en ernstige ondertoon. Wat is er allemaal mis met ons huidige financiële systeem? Waarom mogen alleen banken geld creëren? En waarom is het voor de politiek zo moeilijk om excessen in de bankwereld aan te pakken? Dat soort thema’s behandelt acteur George van Houts in zijn nieuwe boek.

‘Door de Bank Genomen’ ligt voor €18,50 in de boekhandel.Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.