Guestpost: De komende vlucht uit valuta – Deel II – De architectuur van het huidige monetaire systeem

e redactie van goud.com kreeg onlangs een fantastisch rapport op de e-mail met de vraag of wij dit willen publiceren. Dit Nederlandstalige goudrapport met de titel “De komende vlucht uit valuta” biedt veel diepgang en is erg volledig over de rol van goud in het huidige inteationale financiële bestel. Bovendien gaat het rapport in op de kunstmatige prijsonderdrukking van goud en zilver op de termijnmarkten.
De auteur van het rapport schrijft onder het pseudoniem Tacitus en zet uiteen hoe monetaire alchemisten papier in goud veranderen en legt tevens uit wat de redenen zijn waarom zilver en goud hun oude glans terug zullen krijgen.

Vandaag volgt deel II van het fantastische rapport dat de redactie van goud.com onlangs op de e-mail kreeg. De auteur van het rapport schrijft onder het pseudoniem Tacitus en zet uiteen hoe monetaire alchemisten papier in goud veranderen. Hieronder volgt het tweede deel van het rapport met de titel:”Financiële crash”. Wie deel I wil lezen, biedt de volgende link uitkomst: “Wat is geld?”

 

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo