The Forecaster op Dutch International Science Film festival

De publieke omroep zond laatst een ingekorte versie uit van ‘The Forecaster’, een documentaire over Martin Armstrong. Wilt u de volledige versie van deze documentaire zien? Dan kunt 7 en 8 november naar het Dutch International Science Film Festival in Nijmegen. Daar krijgt u de volledige documentaire van 98 minuten te zien, aangevuld met een inleiding door sociaal econoom Floris Heukelom van de Radboud Universiteit. Klik hier voor meer informatie.

The Forecaster

Een razend spannende documentaire over ondernemer Martin Armstrong. Met behulp van een zelf ontworpen model is Armstrong naar eigen zeggen in staat de wereldeconomie te voorspellen. Zijn eerdere voorspellingen waren griezelig nauwkeurig. Het leverde Armstrong veel geld op, maar ook veel vijanden. Op een dag staat de FBI op de stoep en belandt hij in de gevangenis.

Film + talk | zaterdag 7 november | 21:15 uur | LUX 3 | 120 min
De recente financiële crisis maakt de invloed van economen groter. De woorden van belangrijke economen zijn leidend en met hun autoriteit beïnvloeden ze beurskoersen. Sociaal econoom Floris Heukelom van de Radboud Universiteit geeft een korte inleiding bij de film. Klik hier om tickets te bestellen.

Film + talk | zondag 8 november | 11:00 uur | LUX 3 | 120 min
Zijn beurskoersen echt met wiskundige modellen te voorspellen? Is economie niet veel meer een kwestie van emoties dan van harde cijfers? Na afloop van de film is er een gesprek met sociaal econoom Floris Heukelom van de Radboud Universiteit over de aard van de economie als wetenschap. Klik hier om tickets te bestellen.

the-forecaster-martin-armstrong

Martin Armstrong

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders