Aankondiging: Sustainable Finance Lab over geldschepping

Op dinsdagavond 22 november organiseert het Sustainable Finance Lab een nieuw debat over het thema geldschepping. Tijdens deze avond zullen experts uit Nederland en uit het Verenigd Koninkrijk dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken belichten. Martin Wolf van de Financial Times zal een pleidooi houden voor een systeem op basis van publieke geldschepping. Daarover publiceerde Wolf eind vorig jaar het boek ‘The Shifts and Shocks‘.

Tijdens de avond van het Sustainable Finance Lab zullen ook verschillende Nederlandse experts een bijdrage leveren aan het debat, zoals hoogleraar Klaas van Egmond van de Universiteit Utrecht, hoogleraar Arnoud Boot van de Universiteit van Amsterdam en bankiers Wim Boonstra (Rabobank) en Teunis Brosens (ING).

De avond vindt plaats in de Concertzaal van Felix Meritis in Amsterdam van 20.00 tot 22.00, de voertaal is Engels. Kaarten kunnen worden besteld via de website van Felix Meritis en kosten 15 euro. Vanwege de grote belangstelling wordt aangeraden uw kaarten snel te bestellen.

logo Sustainable Finance Lab

Sustainable Finance Lab over geldschepping in Felix Meritis op 22 november 2016

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo