Video: Willem Middelkoop over goud en bitcoin

Willem Middelkoop was jarenlang zeer uitgesproken over beleggen in goud en zilver. Maar de laatste jaren ziet hij ook kansen in grondstoffen en in bitcoin. Hij merkt in een interview met RTL-Z op dat grondstoffen momenteel uitzonderlijk laag gewaardeerd zijn ten opzichte van aandelen. Voor een contraire belegger kan dit dus een goed instapmoment zijn.

Volgens de voormalig beurscommentator zijn hard assets in deze onzekere tijden erg interessant. Toch is hij ook enthousiast over Bitcoin, omdat de virtuele munt een vluchthaven kan worden in een valutacrisis. Ook goud zal deze rol vervullen, omdat het edelmetaal geen tegenpartij risico kent. Volgens Middelkoop hebben we de bodem in goud gezien en is het edelmetaal weer begonnen aan een nieuwe opwaartse trend.

In zijn praatje bij RTL-Z zegt Willem Middelkoop dat er de komende jaren drie vluchthavens zullen zijn. Dat zijn in eerste plaats de dollar, maar in tweede en derde plaats goud en Bitcoin. Hij ziet een overwaardering in aandelen en vastgoed en verwacht dat daar vroeg of laat een correctie zal plaatsvinden. Daar zullen de drie veilige havens van profiteren, aldus Middelkoop.

Dit artikel verscheen eerder op Goudstandaard
Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders