Negatieve rente? Niet bij Ferax Vastgoed

Investeren in vastgoed geeft een goed rendement

De bankrente is vrijwel nul, aandelen fluctueren sterk in waarde en de belasting over uw vermogen is vaak al meer dan een procent per jaar. Beleggen in verhuurde woonruimte geeft een stabiel en goed rendement van al snel 8% of meer met overzienbare risico’s en is daarmee een goed alternatief voor sparen.

De behoefte aan woonruimte is het grootst bij jongeren. Onder studenten, singles en starters op de woningmarkt is een groot tekort aan woonruimte. De belegger die zich op deze markt richt zal zich weinig zorgen hoeven te maken over leegstand. Ferax Vastgoed belegt in panden waarin kamers, studio’s en/of etages worden verhuurd. Dat doen we voor beleggers die het gedoe niet zelf willen. De gehele, uitstekende, opbrengst per jaar en bij verkoop is voor de obligatiehouders. Dat kan omdat de initiators zelf mee beleggen en in de winst delen voor hun deel.

U het rendement, zij de betaalbare woonruimte

Wettelijke huur geeft een goed rendement. De hoogte van de huur is wettelijk geregeld. Voor kamers geldt een maximale huurprijs, afhankelijk van woonoppervlak en voorzieningen. Ook met deze maximale huur valt een goed rendement te behalen. De kamerbewoners hebben een betaalbare woonruimte en u het rendement.

Rendement is hoog

Verhuurders ontvangen huur, betalen daarvan de kosten, rente en aflossing en wat dan overblijft is het netto cash rendement. Bij dit soort verhuur is 8% of meer goed haalbaar. Bedenk wel dat de opbrengst van pand tot pand verschilt. Dat ligt aan de kostprijs van het huis, de hoogte van de huur en de jaarlijkse kosten. Bij verkoop komt de aflossing er weer uit en incasseert de verkoper ook de waardestijging. Dat verhoogt het rendement aanzienlijk.

Klik hier indien u meer informatie wenst.

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *