NVM ziet al zes jaar herstel op de woningmarkt

De NVM probeert ons er al zes jaar van te overtuigen dat de woningmarkt in Nederland weer herstelt of op zijn minst aan het ‘uitbodemen’ is. Zetten we alle persberichten van de Nederlandse Vereniging van Makelaars op een rij, dan blijkt dat ze behoorlijk hard door de mand vallen. Met de kennis van nu zien we dat de huizenprijzen over dezelfde periode met ongeveer 20% zijn gedaald. Een vrijwel onafgebroken prijsdaling die geen enkel aanknopingspunt lijkt te vinden met de vele ‘lichtpuntjes’ die de NVM ons voor ogen heeft gehouden.

De NVM zit er al zes jaar naast

De NVM zit er al zes jaar naast met haar lichtpuntjes (Bron: @michiel_bijlsma)

6 gedachten over “NVM ziet al zes jaar herstel op de woningmarkt

 • 3 februari 2014 om 20:20
  Permalink

  Als ik de NVM hoor en vooral die Ger Hukker dan zakt mijn broek op m´n enkels.

  Ondanks dat de NVM telkens woning verkoop zit te propeganderen met te zeggen dat het beter wordt, dat de “vrije” pers het telkens voor waar aanneemt en publiceert zonder enige vraagtekens erbij te zetten!
  Het ergste van alles is dat 99% van de Nederlanders het allemaal als zoete koek zit te eten.

  Daarom ben ik blij met alternative informatie bronnen als MU die deze items/propaganda/leugens aan de kaak stelt.

  Ga zo door mannen!

  Beantwoorden
 • Pingback:NVM is al sinds 2008 positief over de huizenmarkt | Huizenmarkt

 • 19 februari 2014 om 10:45
  Permalink

  Als onafhankelijk makelaar van vastgoed (niet aangesloten bij leugenfabrieken NVM of VBO) kan ik redelijk goed beoordelen wat zich afspeelt in de markt van onroerend goed. Het wordt hoog tijd dat de varkensstallen van NVM en VBO eens goed uitgemest worden. Daar lopen al jaren lieden rond die er alleen voor hun eigen handeltje zitten en de ene leugen aan de andere vastknopen. Ze worden dun eigen achterban niet op de vingers getikt. Potentiële kopers van onroerend goed worden al jaren achtereen op het verkeerde been gezet. Niet alleen door NVM en VBO maar ook door bankiers die op massale wijze fraude plegen. Het is niet voor niets dat 9 bankiers wereldwijd zich plotseling op ‘mysterieuze wijze van het leven beroven’ (zoals de media ons willen doen geloven). Wanneer dringt het tot de journalisten in Nederland door dat deze bankmanagers op een hitlijst van de maffiose topbankiers staan die de tussenlaag, die hierover goed geïnformeerd is, uit de weg wil ruimen en daarmee willen voorkomen dat deze managers naar buiten treden met verklaringen over hun frauduleuze projecten en mega-manipulatie van de markten. Misschien wordt het eens tijd dat onafhankelijke journalisten het werk van hun zelfcensurerende collega’s aan de orde stellen en deze varkenstal ook eens leegmesten.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.