jongeskleding

Een gids om Bitcoin toe te voegen aan uw pensioenrekening

Overweegt u Bitcoin op uw pensioenrekening te zetten? Zo ja, dan is hier een gids voor het toevoegen van crypto aan uw pensioenplan. 

Conventionele pensioenrekeningen hebben wettelijke grenzen. Ze zijn voor sommige mensen moeilijk toegankelijk en vereisen lange verbintenissen. Aan de andere kant hebben Bitcoin-beleggers fenomenale rendementen gerealiseerd, die de interesse van veel mensen hebben gewekt. Deze rendementen hebben vooral mensen aangetrokken die alternatieve manieren zoeken om hun pensioenrekeningen te financieren. meer weten over bitindexai.nl door hier te klikken.

Bijgevolg zijn sommige mensen op zoek naar pensioenrekeningen die cryptovaluta accepteren. Aanbieders van pensioenplannen en brokers hebben gereageerd door alternatieve plannen aan te bieden waarbij rekeninghouders Bitcoin kunnen toevoegen. Maar voordat u zich haast om dergelijke pensioenrekeningen te openen, moet u een paar dingen weten.

Essentiële overwegingen

Beleggers moeten zich niet haasten om crypto-activa of Bitcoin toe te voegen aan hun 401k-plannen. In plaats daarvan moeten zij ervoor zorgen dat als zij cryptovaluta aan hun pensioenrekeningen gaan toevoegen, dit past in hun financiële doelstellingen op lange termijn.

Als u een horizon van tien jaar heeft, kunt u Bitcoin kopen. Platforms zoals Immediate Connect maken het gemakkelijker om deze cryptovaluta te kopen met fiat geld. Veel deskundigen bevelen echter een holistische benadering van crypto-activa aan in plaats van een volatiele markt te timen.

Ook hebben beleggers een duidelijke reden nodig om Bitcoin te kopen, in plaats van dat ze zich laten verleiden door een prijsdaling. Enkele redenen om deze crypto toe te voegen aan een pensioenrekening kunnen zijn waardeopslag en het zien als een niet-gecorreleerd activum met een toenemende adoptiesnelheid.

Stappen om Bitcoin toe te voegen aan uw pensioenrekening

U kunt Bitcoin toevoegen aan een pensioenrekening door deze eenvoudige stappen te volgen.

1. Een Bitcoin-vriendelijke IRA zoeken

De IRS staat niet toe dat mensen eigendommen zoals obligaties of effecten op hun pensioenrekeningen zetten. Maar u kunt het geld op uw pensioenrekening gebruiken om het pand te kopen en daar te houden. Volgens de Internal Revenue Service zijn Bitcoin en andere cryptovaluta eigendom vanwege belastingheffing. U kunt dus Bitcoin toevoegen aan uw IRA als de dienst het koopt en vasthoudt.

De uitdaging is echter een bedrijf te vinden dat u toestaat uw fondsen te gebruiken om de crypto te kopen en op uw rekening te zetten. Het betekent dat u een bedrijf moet vinden dat u cryptovaluta laat toevoegen aan een self-directed IRA, waardoor u totale controle krijgt over wat u op uw rekening heeft staan.

2. De IRA financieren

U hebt opties bij de financiering van uw Bitcoin IRA. U kunt bijvoorbeeld op de gebruikelijke manier bijdragen, zoals via directe stortingen, cheques of contant geld, zodat u de limiet niet overschrijdt. Vanaf 2022 ligt de jaarlijkse limiet tussen $6.000 en $7.000 voor mensen boven de 50.

Met een door de werkgever gesponsord plan kunt u het ook in uw Rollover IRA rollen, waardoor cryptovaluta is toegestaan. Met het rollover kunt u de fiscaal uitgestelde status van de fondsen van uw rekening behouden. Ook kunt u de pensioenrekening overhevelen naar een cryptovriendelijke IRA.

3. Crypto kopen met de IRA

Nadat u uw rekening hebt gefinancierd, kunt u met uw geld in Bitcoin gaan handelen. Houd bij de handel in Bitcoin rekening met de transactiekosten voor ruil en blockchain. Dat komt omdat ze kapitaal van de rekening kunnen aftappen als u een actieve Bitcoin-trader wordt.

Controleer ook de kosten van het IRA-bedrijf bij het handelen in crypto. Controleer ook de transactiekosten, jaarlijkse kosten en opslagkosten.

Slotopmerkingen

Net als elke andere investering heeft ook de Bitcoin-IRA risico’s. Ook de regelgeving over IRA BV’s, cryptotoevoeging aan IRA en Bitcoin-opslag is complex en zal waarschijnlijk veranderen. Daarom is het verstandig een financieel adviseur of deskundige te raadplegen voordat u Bitcoin toevoegt aan uw pensioenrekening. Onthoud altijd dat cryptovaluta unieke en extra risico’s inhouden omdat ze relatief nieuw zijn en verschillen van andere activa. Bovendien moet men de rol van cryptovaluta in de financiële wereld nog bepalen. Crypto bevindt zich dus in de fase van prijsontdekking, wat het algemene marktrisico vergroot.

 

 

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *