Ethereum Koers Verwachting: ETH ETF Lancering Verwacht Op 4 Juli – Gaat Ethereum Stijgen?

Met de ETH ETF’s die eraan gaan komen, wachten lange termijn investeerders van ETH nog steeds om hun winsten te verkopen. Ook door de stijgende yield van ETH staking en restaking programma’s, zijn de lange termijn investeerders nog niet van plan om hun winsten te verkopen. Dit zorgt ervoor dat de Ethereum koers blijft stijgen en dat de hele crypto markt in spanning afwacht.

Daarnaast verwacht Galaxy Research dat de ETH ETF’s in de eerste maand na lancering $5 miljard kunnen opleveren. Ze zeggen dat de prijs van Ethereum het beter gaat doen dan die van Bitcoin, omdat het aanbod van ETH zit in staking programma’s, bridges, smart contracts en in de DeFi-sector. Dit zijn systemen die elke dag worden gebruikt onder de crypto kopers en verkopers. 

Ethereum Koers Met Een 60% Rally De Aankomende Weken

Met dit nieuws wordt er verwacht dat er aan het einde van 2025 $15 miljard instroomt in de ETH ETF’s. Experts kijken toe en zijn benieuwd naar wat Ethereum gaat doen. 

QCP uit Singapore zegt dat de toestemming van Bitcoin ETF’s een eerste teken is van de stijging voor de Ethereum koers. QCP verwacht dat de Ethereum koers gaat stijgen naar $5.430 in de maanden na de ETF-lancering en dat er een rally gezien kan worden van 60%. 

Joe Lubin, medeoprichter van Ethereum en oprichter van de crypto infrastructuur firma Consensys, verwacht dat de koers van Ethereum overstroomd wordt door vraag van investeerders en dat het er waarschijnlijk voor gaat zorgen dat het aanbod zo klein wordt dat de prijs omhoog gaat schieten. Ook hebben instellingen hun interesse laten zien in de Bitcoin ETF’s en willen ze waarschijnlijk hun portfolio uitbreiden met een nieuwe ETF van ETH.

Belangrijke Weerstandniveaus Breken – Wat Betekent Dit Voor ETH?

De Ethereum prijs is na het testen van het weerstandslevel van $3.350 flink gaan herstellen en is gestegen en heeft zelfs het weerstandslevel van $3.400 doorbroken, en heeft daarmee een beter resultaat geleverd dan Bitcoin. 

Op de 1-uur grafiek is te zien dat de grafiek van ETH/USD de bearish trendline heeft gebroken en daarna een flinke stijging doormaakte. Ook trade Ethereum op dit moment boven het weerstandslevel van $3.400 en boven de 100-uur simple moving average. Als het boven het weerstandslevel blijft en boven de SMA is er een grote kans dat ETH voor een lange tijd niet lager dan $3.400 zal gaan.

Data laat zien dat de relative strength index al een lange tijd boven de 50 zit. Dit betekent dat de druk van kopers veel sterker is dan de druk van verkopers. Met deze druk heeft de prijs meer kracht om te stijgen.

Met de grote interesse in de ETF’s die binnenkort gaan lanceren, en de data die een bullish markt laten zien, verwachten experts dat de Ethereum koers de aankomende tijd gaat stijgen en bedragen kan halen van $7.000. 

Alternatieve Altcoins Die Gaan Profiteren

Ethereum is een belangrijke speler in de DeFi sector en het netwerk maakt het mogelijk dat crypto fans, gamers en meme fans altijd hun favoriete nieuwe coin kunnen kopen. Met het positieve nieuws over Ethereum zijn er verschillende altcoins in de sector die hiervan gaan profiteren. Op dit moment zijn er drie coins die het meest populair zijn en alle investeerders wachten op de lancering van deze coins. 

Pepe Unchained ($PEPU)

Vaak worden meme coins ontwikkeld op grote blockchains van bijvoorbeeld Solana of andere netwerken. De nieuwe crypto coin Pepe Unchained pakt dit anders aan met een eigen layer 2 blockchain. Door de eigen blockchain kan de coin zelf de techniek achter de crypto coin ontwikkelen en kan het investeerders veel voordelen aanbieden, zoals lage transactiekosten en snelle verwerkingstijden. 

Met deze nieuwe techniek wil Pepe Unchained de meme coin markt veroveren. Pepe Unchained is gebaseerd op de Pepe Meme, een erg bekende meme uit de cryptomarkt met de originele Pepe coin die een marktwaarde heeft van meer dan $4,5 miljard. De coin is op dit moment in de presale waar 1,6 miljard tokens te koop zijn van de totale 8 miljard tokens die beschikbaar zijn. Investeerders die er vroeg bij zijn kunnen de veelbelovende coin kopen tegen de laagste prijs en kunnen genieten van de hoogste staking beloningen.

Koop jouw $PEPU

Base Dawgz ($DAWGZ)

De meme coin van Base Dawgz is geïnspireerd op base jumping, een sport waarbij parachutisten op het laatste moment een parachute openen en hierdoor veel adrenaline krijgen. Met dit thema is Base Dawgz ontwikkeld op de Base blockchain en daarbij beschikbaar op vier andere blockchains. Hierdoor kun je gemakkelijk de tokens overzetten van de ene naar de andere blockchain om ze daar verder te verhandelen. Met deze multi-chain functionaliteiten valt de token meteen op. 

Uit resultaten blijkt dat meme coins op de Base blockchain uitstekend hebben gepresteerd en op dit moment een marktwaarde hebben van meer dan $1,8 miljard. Je kunt nu jouw $DAWGZ tokens kopen in de presale, maar ook kun je ze verkrijgen door opdrachten uit te voeren op social media, door voltooide opdrachten kun je punten verdienen voor de presale. 

Koop jouw $DAWGZ

99Bitcoin ($99BTC)

Nieuwe cryptog ebruikers die net in de markt komen en nog niet veel kennis hebben over crypto, gaan naar de website van 99Bitcoins. Dit is een website waarbij je alles kunt leren over cryptocurrency. De website kent meer dan 700.000 gebruikers en werd gelanceerd in 2010. Op dit moment wil de website de markt veranderen met een nieuw learn-to-earn systeem. Gebruikers van de website kunnen $99BTC tokens ontvangen als ze bepaalde leermodules op de website hebben afgerond. 

Daarnaast biedt de token andere voordelen zoals een eigen staking mechanisme waarbij je passief tokens kunt verdienen als je even vrije tijd neemt van het leren. Op dit moment kun je de tokens kopen in de presale met Ethereum, BNB, USDT en met creditcard. Investeerders hebben een lange tijd gewacht tot deze token in de presale kwam. Dit is eindelijk het moment dat ze kunnen profiteren, voor de lancering op exchanges.

Koop jouw $99BTC

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *