Ben jij iemand die veel bezig is met het handelen in aandelen? Dan is het goed dat je dit artikel leest, want tegenwoordig is het mogelijk om gratis te traden. Gratis? Jazeker! Lees dus gerust dit artikel en laat je overhalen om over te gaan naar een nieuwe online broker die gratis handelen aanbiedt. Op deze manier kun je nog meer rendement uit jouw transacties halen en dat is natuurlijk erg prettig!

Het kan nu!

Gratis handelen in aandelen? Dat kan nu! Het is mogelijk om voortaan gratis te kunnen handelen in Europese en Amerikaanse aandelen. Tradealot is een bedrijf dat gespecialiseerd is het gratis handelen van aandelen. Dit is tot stand gekomen door ruim 200 privé investeerders die als doel hadden een gratis online platform te creëren. Toen het bedrijf live ging op de markt nam het gebruik enorm toe. Door het vertrouwen in de maatschappij is het tegenwoordig mogelijk om geen kosten te hanteren bij transacties. Aandelen gratis handelen is dus nu echt mogelijk!

Waar kan je allemaal gratis beleggen?

Als je besluit om gebruik te maken van het netwerk, dan kun je gratis handelen op onder andere AEX, Midcap en andere aandelenbeurzen over de hele wereld. Mocht je dus op zoek zijn naar een gratis beleggingswebsite, dan is het aan te raden om te kijken naar Tradealot, het bedrijf heeft namelijk als enigste de rechten om dit te bewerkstelligen in Nederland. Ook is het bedrijf bezig om EFT’s te introduceren. Mocht je benieuwd zijn hoe de omgeving eruit ziet? Dan kun je eenvoudig via de website toegang krijgen tot een online demo omgeving. Hierbij kun je op je gemak kijken naar de website en de mogelijkheden. Dit is natuurlijk erg prettig, want je wilt natuurlijk eerst kijken hoe de website functioneert voordat je besluit om ermee in zee te gaan.

Conclusie

Het is dus aan te raden om altijd goed onderzoek te doen voordat je besluit om in zee te gaan met een online broker. Echter is het goed om te kijken naar Tradealot. Hierbij hoef je geen transactie fees af te staan waardoor je nog betere rendementen zult behalen. Dit is natuurlijk erg fijn! Mocht je hier meer informatie over willen, dan is het aan te raden om de website te bekijken voor meer informatie. Daarnaast zijn er ook nieuwsartikelen gepubliceerd omtrent het gratis traden. Het is dus echt en zeker aan te raden!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Tradealot