Uitnodiging seminar: Beleggen, Vandaag en Morgen

Het is zover: Wijtvliet Research gaat zelf een seminar organiseren! U ziet al jaren mijn columns van het CorWijtvlietJournaal en de wekelijkse Nieuwsbrief van Wijtvliet Research op Marketupdate verschijnen en daarom willen wij u graag uitnodigen voor dit seminar met als onderwerp:

Beleggen, Vandaag en Morgen

Datum: 27 september 2018

Tijdstip: 19.30

Locatie: Van der Valk Hotel in Houten aan de A27

Dit seminar organiseert Wijtvliet Research in samenwerking met Today’s Vermogensbeheer uit Hilversum. Na het welkomstwoord spreekt de heer Cees Smit, directeur van Today’s Vermogensbeheer. Cees Smit is een bekend spreker op radio en tv en zal u bijpraten over de kansen op de aandelenmarkt. Daarna zal Cor Wijtvliet ingaan op de veranderingen die de wereld van het beleggen de komende jaren te wachten staan.

Na deze voor uw beleggingsbeslissingen relevante presentaties sluiten we de avond af met een borrel. Er is dan tevens gelegenheid om de sprekers vragen te stellen of om weer even bij te praten met oude bekenden of met andere gasten.

Graag tot ziens op 27 september! Meldt u zich s.v.p. voor dinsdag 25 september voor dit bijzondere seminar. U kunt bellen: 0611918878 of 035-303 5690. U kunt ook een mailtje sturen naar wijtvlietresearch@hotmail.com  of naar vermogensbeheer@todaysgroep.nl.

Voor u als trouwe lezen van Marketupdate zijn er geen kosten aan dit seminar verbonden. We zien uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,

Cor Wijtvliet

Wijtvliet Research

Over Cor Wijtvliet: Cor Wijtvliet is zelfstandig gevestigd analist. Hij schrijft over uiteenlopende onderwerpen die de beleggingswereld raken. Daarnaast geeft hij lezingen en presentaties. Informatie: WijtvlietResearch@hotmail.com Tel. 0611918878 Website, http://corwijtvliet.nl Twitter: @CorWijtvliet

Cor Wijtvliet

Cor Wijtvliet is onafhankelijk adviseur en expert voor Crash-Investor en auteur van Wijtvliets Investment Insider. Dr. Cor Wijtvliet is een zeer gerespecteerd, onafhankelijk analist die al 30 jaar succesvol actief is als analist, onderzoeker en adviseur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.