Finblox wordt gelanceerd op grote exchanges en de presale van Chancer gaat van start. Wat is de betere investering?

Terwijl de wereld van crypto zijn meedogenloze expansie voortzet, staan twee nieuwe projecten, Finblox en Chancer, in de schijnwerpers. Met de lancering van Finblox op grote exchanges en de start van de langverwachte Chancer presale, is het investeringspotentieel van beide een onderwerp van verhitte discussies.

Ieder project heeft eigen waardeproposities, maar de community van investeerders houdt zich nog steeds bezig met dezelfde vraag: welk project biedt het beste rendement op de investering? Een diepgaande verkenning van deze ondernemingen en een zorgvuldig onderzoek van de voor- en nadelen zou het antwoord op deze prangende vraag kunnen geven – waarbij zowel beginnende als ervaren investeerders begrijpen dat kennis van beide projecten cruciaal is bij het begeleiden van keuze tussen deze twee cryptocurrencies.

Wat is Chancer?

Chancer is naar voren gekomen als een innovatief nieuw project dat de boel wil opschudden met zijn nieuwe gebruik van Web3-technologie, waarbij de langverwachte Chancer presale momenteel het stadium 1 ingaat. Het doel van het project is om de industrie voor online gokken op te schudden; om de gokindustrie opnieuw te definiëren door middel van een onderscheidend peer-to-peer (P2P) platform voor online gokken dat de controle weer in handen van gebruikers legt.

Door gebruik te maken van de kracht en openheid van blockchain technologie, verwijdert Chancer effectief de noodzaak van de conventionele ‘huis’-structuur. Het stelt gebruikers in staat om weddenschappen rechtstreeks tegen elkaar te plaatsen, waardoor een dynamische en opwindende gok omgeving voor alle soorten liefhebbers van gokken wordt bevorderd.

Chancer is gebouwd op een gedecentraliseerde structuur en stelt gebruikers in staat om meteen aan de slag te gaan, en centraal in het Chancer ecosysteem staat het utility token CHANCER, dat cruciaal is voor de werking van het platform. CHANCER wordt gebruikt voor het plaatsen en afhandelen van weddenschappen, waardoor de centrale rol en toepassing ervan wordt versterkt en als gevolg daarvan, naarmate Chancer zijn gebruikersbestand uitbreidt, lijkt de vraag naar CHANCER snel te escaleren.

Hoe werkt CHANCER?

Chancer’s native utility-token, CHANCER, is baanbrekend in de branche en de drijvende kracht achter het innovatieve P2P weddenschapsmodel. Gebruikers gebruiken CHANCER om hun eigen voorspellingsmarkten te creëren, hun kansen te bepalen en winsten uit te betalen.

Om tokenhouders verder te stimuleren, biedt Chancer een Share2Earn regeling aan. Deze aanpak moedigt gebruikers aan om hun markten te promoten, wat leidt tot een toename van het aantal deelnemers. Dat zal op zijn beurt weer de beloningen voor het creëren van de markt verhogen.

De flexibiliteit van het platform houdt daar echter niet op – tokenhouders kunnen zelfs hun CHANCER-tokens staken om voldoende liquiditeit te garanderen voor naadloze handel. Chancer beloont frequente gebruikers ook met gereduceerde tarieven voor marktcreatie en deelname, waardoor het platform kosteneffectiever wordt.

Prijsvoorspelling CHANCER

Met zoveel positieve punten in verband met het ontwerp van het project en Chancer die de enorme gokmarkt opschudt met zijn innovatieve aanpak, is de schijnwerper stevig gericht op het potentiële traject van het native CHANCER-token.

CHANCER-tokens worden in de laatste fase van de presale voor slechts $0,021 verkocht en daardoor praten veel analisten over de mogelijke snelle prijsstijging na de lancering. Zodra gebruikers zich gaan bezighouden met het platform na de uitrol van Mainnet in Q1 2024, zouden we kunnen zien dat het CHANCER-token omhoog beweegt en snel voorbij de grens van $0,50 komt. Uiteindelijk zal het in de richting van de felbegeerde mijlpaal van $1 bewegen.

Wat is Finblox?

Finblox heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in het ecosysteem van digitale activa door een nieuwe crypto-super app te creëren waarmee gebruikers op een veilige, eenvoudige en boeiende manier crypto-rijkdom kunnen opbouwen. Het platform bevat gamified-functies en biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder voorspellingsmarkten, trekkingen van prijzenpotten, het genereren van opbrengsten, handel, een lanceerplatform, een peer-to-peer-marktplaats, een debetkaart en multi-chain layer-1 protocol mogelijkheden.

Aangedreven door het Finblox (FBX) token, kunnen gebruikers beloningen verdienen door actief deel te nemen aan het ecosysteem. Daarbij heeft Finblox een crypto inkomstenprogramma ontwikkeld waarbij gebruikers dagelijks samengestelde beloningen verdienen op in aanmerking komende digitale activa zoals Bitcoin, Ethereum, USD Coin, Polygon, Near, Solana, en vele andere.

Het FBX-token dient als een governance- en utility-token binnen het Finblox ecosysteem en biedt veelzijdige utility, zoals het verdienen van bonusbeloningen, gesubsidieerde handelskosten, speciale toegang tot projecten, crypto creditcard lidmaatschappen, verhoogde kansen binnen specifieke functies en stemrecht.

Prijsvoorspelling FBX

Finblox richt zich op twee belangrijke gebruikersgroepen: degenen die nieuw zijn in crypto die op zoek zijn naar betrouwbare toegang tot crypto-opties voor het opbouwen van rijkdom, en meer geavanceerde crypto gebruikers die een snel, ongecompliceerd platform wensen om toegang te krijgen tot hun crypto-activa. Dit vormt echter een aantal uitdagingen voor het project, omdat beide gebruikersgroepen een breed scala aan bestaande opties hebben om uit te kiezen.

Dit is waarschijnlijk een van de redenen voor de voortdurende prijsdaling van FBX sinds de notering – de prijs is al 60% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit. Dit betekent dat als het token zijn prijs van $0,003 de komende zes maanden kan behouden, de meeste FBX-houders dat als een overwinning zullen zien.

CHANCER vs. FBX: Welk project biedt het beste investeringspotentieel?

Het lijdt geen twijfel dat, hoewel Finblox een interessant gebruik van blockchain technologie is, het Chancer is dat volgens de meeste analisten het meeste voordeel biedt voor investeerders die het grootste rendement uit hun crypto portfolio’s willen halen.

Je kunt hier deelnemen aan de CHANCER presale.

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *