Forum voor Democratie: Hella Hueck over TTIP (28 oktober 2015)

hella-hueckOp woensdagavond 28 oktober geeft Hella Hueck, verslaggeefster voor RTL-Z, bij het Forum voor Democratie een inkijkje in het veelbesproken TTIP handelsverdrag. Het Transatlantic Trade & Investment Partnership is een van de meest ingrijpende handelsverdragen uit de wereldgeschiedenis. Het bindt Europa en de Verenigde Staten aan ellenlange lijsten met product-omschrijvingen, bindt regeringen aan supranationale geschillenbeslechting en heeft effect op voedsel-standaarden, milieu-bescherming, octrooien, energie-politiek enzovoort.

Wil je hier meer over weten? Kom dan morgenavond langs op de wekelijkse borrel van het Forum voor Democratie aan de Herengracht 74 in Amsterdam. De bijeenkomst duurt van 18:00 tot 20:00 en de entree is gratis!

Over het Forum voor Democratie

Forum voor Democratie is een onafhankelijke, niet-partijgebonden denktank gevestigd in Amsterdam. We zijn opgericht in 2015 om na te denken over de mogelijkheden voor een democratischer Nederland, lagere belastingen, culturele revival en een ander Europa. We geloven in een actieve civil-society en een kleine, weerbare overheid. We zien dat de Europese Unie en de euro in hun huidige vorm niet werken en willen zoeken naar concrete, structurele verbeteringen of oplossingen. We organiseren cursussen, trainingen, expert-meetings en een wekelijkse borrel-lezing. We leveren bijdragen aan het publieke debat. En we schrijven lijvige onderzoeksrapporten over de grote vragen die schuilgaan onder de actualiteit.

forum-voor-democratie

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo