Documentaire: World Order

In de documentaire ‘World Order’ zie je vanuit een Russisch perspectief hoe de wereld na de Tweede Wereldoorlog veranderde. Er kwam een nieuwe wereldorde, één die steeds meer gedomineerd zou worden door de Verenigde Staten. Aan het woord komen de Russische president Vladimir Poetin, documentairemaker Oliver Stone, Wikileaks oprichter Julian Assange en tal van andere diplomaten en deskundigen.

documentary-world-orderThema’s van deze bijna twee uur durende documentaire zijn de Amerikaanse interventies in het Midden-Oosten (Irak, Afghanistan, Libië, Syrië), de daaruit voortvloeiende opkomst van terreur en extremisme (ISIS) en de vluchtelingencrisis. Ook interessant is dat Poetin het belang inziet van de euro als nieuwe wereldmunt, die als alternatief voor de Amerikaanse dollar kan dienen. “Dat is goed, want als er maar één wereldmunt is, dan beperkt dat de manoeuvreerruimte voor de hele wereldeconomie.”

Deze Russische documentaire is te zien op Liveleak en is Engels ondertiteld. Het is van begin tot eind een absolute aanrader!


Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders