Centrale banken kochten in september weinig goud

Centrale banken hebben in de maand september relatief weinig goud gekocht, zo blijkt uit de laatste cijfers van het IMF. Van alle banken die in 2013 goud kochten heeft Turkije in september het meeste goud aan haar reserves toegevoegd, slechts 3,02 ton. Andere landen die een klein beetje goud kochten waren Kazachstan (2,6 ton) en Azerbeidzjan (1,03 ton).Ook Kirgizië, Servië en Wit-Rusland kochten wat goud, maar dat was minder dan een ton.

Welke centrale banken kochten goud?

We hebben de laatste cijfers van het IMF aan onze grafiek toegevoegd. Ten opzichte van de maand augustus, toen Rusland en Turkije nog grote hoeveelheden goud kochten, is de ranglijst van grootste goudkopers in 2013 niet veranderd. Alleen China ontbreekt nog in dit overzicht, omdat we daar geen data van hebben.

Welke centrale banken kochten in 2013 goud?

Welke centrale banken kochten in 2013 goud?

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

2 gedachten over “Centrale banken kochten in september weinig goud

  • Een bericht als dit heeft totaal geen nieuwswaarde omdat het a niet compleet is …. De Chinese Centrale Bank gaat een nieuw record breken b. Er wordt geen melding gemaakt door het IMF hoeveel goud de Westerse Centrale Banken hebben verkocht. Alles van IMF is propaganda en is niet te vertrouwen.

    Beantwoorden
  • De vordering van China op fysiek goud van de westerse wereld is inmiddels zo groot geworden dat er een tekort aan fysieke levering is ontstaan aan andere landen.
    mvg

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo