Goud en zilver daily report

 

Goud noteerde vandaag een kleine min van 0,09% op $1572,58 per troy ounce. Hoogste dagkoers: 1.594,25. Laagste dagkoers: 1.560,52.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zilver noteerde ook een klein verlies van 0,10% op $28,90 per troy ounce. Hoogste dagkoers: 29,29. Laagste dagkoers: 28,12.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na het zeer grote verlies van gisteren deden de goud en zilverprijs vandaag weinig. Vanochtend was er wat van herstel te zien omdat koopjesjagers instapten op het laagste punt in 3 maanden. Van groot herstel was geen sprake omdat het vandaag ontbrak aan positief nieuws en beleggers momenteel zeer afwachtend zijn.
 
Aan het eind van de middag daalde de goud en zilverprijs weer en bereikte zelfs een nieuwe recordprijs in 3 maanden. De daling werd vooamelijk veroorzaakt een stijgende dollar en dalende olieprijs.
 
Voor de korte termijn kunnen goud en zilver door de alsmaar toenemende onzekerheid nog een kleine daling verwachten. Al is er voor goud op de $1550,00 per troy ounce heel veel technisch support en zal daarom niet meer zo snel dalen. Voor zilver ligt het technische support lager en kan het edelmetaal volgens technische analyses naar de $24,00 per troy ounce wegzakken.
 
Desalniettemin blijven de “fundamentals” van goud en zilver onveranderd en zijn de lange termijn vooruitzichten veelbelovend. De grote daling van gisteren kan daarom ook als iets positiefs gezien worden en een mooi moment zijn om in te stappen.
 
 
Bron:
Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo