Interessant voorstel in onzekere tijden

Unieke beperkte aanbieding om fysiek goud te kopen.

Het Corona virus zorgt ervoor dat we met zijn allen een taaie en onzekeretijd doormaken: persoonlijk maar vooral ook economisch.

Wij hebben voor u een interessant voorstel dat, naast een stuk zekerheid,ook een fiks voordeel gaat opleveren.
Zoals u ongetwijfeld weet is fysiek goud de meest logische, veilige en stabiele toevlucht tijdens een wereldwijde crisis.

Het zal u echter ook zijn opgevallen dat “reguliere goudleveranciers” momenteel lange levertijden hebben of zelfs helemaal niet kunnen aangeven wanneer goud beschikbaar is.

We hebben onlangs contact gehad met Nippon Dragon Resources (NDR) Inc, het goudmijnbedrijf uit Canada bekend van het ontwikkelen van de Hybrid Mining techniek.

Door zich enkel te richten op ‘rijke’ aders halen zij efficiënter en met een fractie van de gebruikelijke kosten goud uit de grond.

Nippon Dragon Resources heeft ons afgelopen week 1000 troy-ounces (31.1 kilogram) goud beschikbaar gesteld.

Deze mogen wij u tot 30 april 2020 aanbieden voor een prijs die op dit moment van mailen 30% lager ligt dan de huidige goudkoers!

Dit is de aanbieding concreet:

– Per troy-ounce betaalt u een vastgestelde prijs van 1.600 Canadese dollar (1030 euro) per troy ounce (31,1 gram). De prijs op het moment van schrijven is voor een troy-ounce 2.308 Canadese dollar (1490 euro) per troy-ounce. Dat betekent dus een korting van 708 Canadese dollar (457 euro) per troy-ounce! Dit is een vastgestelde prijs,
ongeacht de dagprijs.

– U gaat de overeenkomst direct aan met Nippon Dragon Resources Inc. U doet direct zaken met de mijn. U hoeft dus geen rekening te houden met tussenpersonen of andere partijen.

– Levering zal snel en gefaseerd plaatsvinden vanaf 20 september 2020. In plaats van een vaste datum waarop u uw volledige bestelling krijgt uitgeleverd krijgt u ruim
voor deze einddatum uw goud in fases geleverd.

– Uw goud wordt geleverd in 10 troy-ounce baren (310.10 gram) van 999,9 puur goud door Kitco.com (grootste goudleverancier wereldwijd). U krijgt een gratis account en u kunt zelf aangeven het goud veilig en verzekerd op te slaan of direct aan huis afgeleverd te krijgen.

– Nippon Dragon Resources Inc is sinds 2003 beursgenoteerd. Het goudmijnbedrijf is hierdoor iedere 3 maanden verplicht een SEC filing te verstrekken. Dit betekend een verplichting om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van de voortgang van hun bedrijf (en uw goudlevering!).

Schrijf nu in en bestel uw goud direct.

Indien u gebruik wilt maken van deze aanbieding of vragen heeft: bel ons direct op +31-20-2615187 of mail met [email protected]. Wij zitten voor u klaar.

Deze aanbieding is beperkt en verloopt 30 april 2020.

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *