Kim Dotcom waarschuwt voor crash: “Koop goud en bitcoin”

Internetondernemer Kim Dotcom waarschuwt zijn honderdduizenden volgers op twitter voor een grote economische crisis en roept iedereen op goud en bitcoin te kopen. Hij maakt zich zorgen over de Amerikaanse economie en de enorme schuldenlast van de Verenigde Staten en vreest dat schuldeisers van de Verenigde Staten hun geld niet meer terug zullen zien. Hij denkt dat de dollar uiteindelijk waardeloos zal worden.

Kim Dotcom refereert naar de Russische minister van Financiën Anton Siluanov, die afgelopen weekend in een interview met de Russische publieke omroep heeft gezegd dat de dollar onbetrouwbaar en risicovol is geworden als internationaal betaalmiddel. De internetondernemer verwacht dat de dollar samen met alle andere traditionele valuta zal crashen en dat een nieuwe crisis zo goed als onafwendbaar is. Daarom doen mensen er volgens hem verstandig aan virtuele munten en goud te kopen.

Begrotingstekort

De Amerikaanse regering onder leiding van Trump wil het begrotingstekort verder laten oplopen met belastingverlagingen en hogere uitgaven aan defensie en infrastructuur. Daardoor zal het begrotingstekort in de eerste tien maanden van dit jaar met $684 miljard toenemen ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar, een stijging van 21%. De verwachting is dat het tekort in 2019 verder zal oplopen tot meer dan $1.000 miljard.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders