Nieuw: Gouden Queen’s Beast munt

Het Britse munthuis lanceert met de Queen’s Beast een nieuwe gouden beleggingsmunt van 1 troy ounce. Op deze munt staat een leeuw afgebeeld die het wapen van het Britse koningshuis bewaakt, terwijl we op de achterkant van deze gouden munt het portret van Queen Elizabeth II zien. Deze gouden munt heeft een zuiverheid van 99,9% goud en een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram).

queensbeast-1Bijzonder aan de gouden Queen’s Beast is de relatief hoge nominale waarde van £100, dat is veel meer dan de nominale waarde van veel andere gouden beleggingsmunten. Toch zal de munt nooit voor dat doel gebruikt worden, omdat de waarde van een troy ounce goud veel hoger is. De munten worden per stuk apart verpakt in een plastic capsule en blijven daardoor in optimale conditie.

Hollandgold heeft deze prachtige munten uit van de Britse Royal Mint sinds kort in haar assortiment opgenomen. Een mooie toevoeging aan uw verzameling gouden munten. Wist u dat de Royal Mint ook een zilveren Queen’s Beast munt van 2 troy ounce heeft uitgebracht? Deze zilveren munt is ook te bestellen bij Hollandgold.

hollandgold-logo

Klik hier voor meer informatie over de gouden Queen’s Beast

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo