Welke gouden munten kun je als belegger kopen? En wat is de geschiedenis achter deze munten? Metals Focus maakte er een klein boekwerk van, die ook online geraadpleegd kan worden. Alle populaire beleggingsmunten zoals de Zuid-Afrikaanse Krugerrand, de Canadese Maple Leaf, de Amerikaanse Eagle, de Oostenrijkse Philharmoniker, de Britse Brittannia, de Chinese Panda en de Australische Kangaroo komen in dit boekje aan bod.

In deze brochure vinden we ook informatie over alle zilveren munten en over de geschiedenis van de verschillende munthuizen. Leuk als u meer te weten wilt komen over de herkomst van uw munten. Hieronder kunt u door het boekwerk heen bladeren (optie voor uitvergroting naar volledig scherm is aanwezig). Vrijwel alle munten uit deze brochure kunt u veilig en discreet kopen bij Goudstandaard.

gs-logo-breed

Dit artikel wordt u aangeboden door Goudstandaard, uw adres voor de aankoop en verzekerde opslag van edelmetalen. Wilt u goud kopen? Neem dan contact op door te mailen naar contact@goudstandaard.com of door te bellen naar +31(0)88-4688488.