Saudi rijdt met vier gouden auto’s door Londen

De Saoedische prins en miljardiar Turki Bin Abdullah werd onlangs in Londen gespot met een aantal van zijn gouden auto’s. Een Bentley, Lamborghini, een Rolls Royce en een Mercedes G63 AMG met zes wielen behoren tot zijn wagenpark, samen goed voor meer dan een miljoen euro.

De prins Abdullah laat zich graag met zijn dure auto’s op de foto zetten, maar hij houdt ook wel van een avontuurlijke lifestyle. Zo zien we op zijn Instagram account hoe hij met zijn Mercedes een kameel achtervolgt, terwijl op een andere foto een cheetah te zien is die plaatsneemt in de passagiersstoel van de auto. De Mercedes G63 AMG is een geliefd speeltje bij de Saudi’s, omdat dit voertuig met zes wielen erg geschikt is om door de woestijn te crossen.

Voor in de stad zijn de Phantom Coupe met 6,75 liter motor en de vierdeurs Bentley Flying Spur meer geschikt, auto’s met een catalogusprijs van meer dan €350.000 en €220.000. De Bentley heeft een topsnelheid van meer dan 300 km/u, maar voor het echt snelle werk is de goudkleurige Lamborghini Aventador de betere keuze. Deze sportauto met 6,5 liter motor gaat binnen drie seconden naar de honderd en haalt een topsnelheid van tegen de 350 km/u.

gold-cars_3602298b

Goudkleurige sportwagens en limousines van de Saudische prins Abdullah (Meer foto’s bij de Telegraph)

De Mercedes G63 AMG 6×6 in Top Gear

Miljardairs in Londen

De Saudische prins neemt vaker een aantal auto’s uit zijn wagenpark mee als hij naar het buitenland gaat. Het is geen toeval dat hij in Londen gespot wordt, want dat is een echte magneet geworden voor de superrijken van deze wereld. Het meest luxe vastgoed in de Britse hoofdstad is steeds vaker in handen van Chinezen, Russen en Arabieren, die ook graag met hun dure auto’s door de stad racen. Om de overlast aan te pakken heeft de stad een nieuwe verordening in werking gesteld om de overlast te verminderen. Zo mogen automobilisten niet meer snel optrekken, veel gas geven en de auto stationair laten draaien als ze deze langs de kant van de weg parkeren.

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *