Goudstandaard en Marketupdate gaan samen

Goudstandaard is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de goudmarkt in de Benelux. Met speerpunten als persoonlijk klantcontact, professionele dienstverlening en de mogelijkheid tot opslag van edelmetalen weet Goudstandaard steeds meer klanten aan zich te binden. Om haar relaties nog beter van informatie te voorzien gaat Goudstandaard vanaf heden samenwerken met Marketupdate, een toonaangevende nieuwssite op het gebied van geld, geopolitiek en edelmetalen.

Goudstandaard merkt dat juist in deze onzekere tijden een goede informatievoorziening en duiding van het nieuws erg belangrijk is. Daarom brengt zij haar relaties iedere week op de hoogte middels een uitgebreide nieuwsbrief. Door de expertise van Marketupdate in huis te halen kan Goudstandaard zich nog beter profileren als autoriteit op het gebied van edelmetalen. Marketupdate zal dagelijks over dezelfde onderwerpen blijven schrijven als u gewend bent, alleen de uitstraling van de site zal veranderen.

mu-logo-CMYK-H-resized

Goudstandaard en Marketupdate gaan samen

Over Goudstandaard:

Goudstandaard werd in 2012 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van fysiek edelmetaal in Nederland. Goudstandaard kreeg in 2012 als eerste in deze branche een vergunning van de AFM, waardoor ze ook opslag van edelmetalen mag aanbieden. Sinds 2014 is Goudstandaard onderdeel van Aunexum Precious Metals Group.

Over Marketupdate:

Marketupdate bericht sinds 2011 dagelijks over alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van geld, geopolitiek en edelmetalen en bereikt maandelijks tienduizenden bezoekers. Met nieuwsberichten, columns, analyses en vertalingen brengt Marketupdate u op de hoogte van de ontwikkelingen die echt belangrijk zijn voor uw vermogen. Het doel van Marketupdate is om onafhankelijk de rode draad te vinden in een overdaad aan economisch nieuws.

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *