Hier koop je het eenvoudigst de gewenste cryptomunten

kopen van cryptomunten was lange tijd alleen voor de mensen die dagen lang het internet afspeurde. Het was iets wat niet makkelijk was en oplichting kwam veel voor. Je wist niet zeker of de website betrouwbaar waren. Misschien kon je de munten er wel helemaal niet vanaf halen. Het waren toen nog onzekere tijden. Bovenal waren ze zeker niet eenvoudig. Gelukkig is het nu wel anders. Hier koop je het eenvoudigst de gewenste cryptomunten zoals bitcoin, Litecoin en Ethereum.

Kopen van cryptomunten via een broker

De makkelijkste en eenvoudigste manier voor het kopen van de gewenste cryptomunten is via een broker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan binance, kraken of bitvavo. Dit zijn platformen waar je alleen een account voor aan hoeft te maken.

De broker regelt verder de rest. Ze maken een wallet voor je aan. Maken het mogelijk om op een veilige manier geld op je account te zetten. Kijk ook altijd goed hoe je het geld van de broker af kunt halen. Want soms kan het goed zijn dat het wel heel eenvoudig is om het erop te zetten, maar eraf halen is bij sommige minder bekende brokers een lastige. Ze willen natuurlijk niet dat weg gaat.

Welke munten wil je verhandelen

Door de jaren heen zijn er wel honderden cryptomunten op de markt gebracht. Sommige met een goed idee andere juist voor de grap. Maar elk van deze munten kan morgen door het dak gaan. Niet elke broker biedt dezelfde munten aan. Daarom is het goed om te kijken naar welke munten jij het liefste verhandeld.

Soms wil je juist op meerdere platformen zitten zodat je als eerste een bepaalde munt kunt kopen voordat hij op andere grotere exchanges komt. Zo kun je namelijk heel eenvoudig de nieuwe cryptomunten kopen voordat hij bij de grotere massa terecht komt.

Deze strategie is vrij risicovol omdat je niet precies kunt inschatten welke projecten daadwerkelijk naar de grotere brokers gaan. Het kan net zo goed zijn dat het project niet van de grond komt. Maar met een hoog risico komen ook hoog returns als het wel van de grond komt. Het gaat dus om het spreiden van je risico

Eenvoudig met de app kopen.

Kijk ook naar welke mogelijkheden de specifieke broker aanbiedt. Hebben ze een app waar je gemakkelijk direct transacties mee kunt verrichten. Een app is vaak veel simpeler in gebruik. Je hebt in 1 oogopslag alles bij de hand en weet wat er speelt in de markt. Daarnaast kun je vaak meldingen instellen dat als de koers van een bepaalde munt stijgt of daalt dat je direct een seintje krijgt.

Op deze manier mis je geen kansen om te kopen of juist te verkopen als de markt gunstig is. Begin jij vandaag nog met cryptomunten kopen? Lees je dan goed in welke app of broker bij jou past. Want via die weg koop je het gemakkelijkst jou gewenste cryptomunten. Zonder dat je na moet denken over de moeilijke en achterliggende technieken.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders