Kunnen crypto banen de toekomst van finance beïnvloeden? De online gaming community van Metacade wedt van wel

Het creëren van crypto banen zou een belangrijke stimulans kunnen zijn voor vooruitgang in de toekomst van crypto, en het nieuwe GameFi platform Metacade (MCADE) draagt hier aan bij. Het project loopt voorop in de blockchain-gaming beweging en biedt uitgebreide verdienmogelijkheden en meerdere methoden voor online geld verdienen met crypto.

Metacade’s work-to-earn functie, waar vacatures geplaatst zullen worden, en het Metagrants programma, dat game ontwikkelaars zal financieren, zijn speciaal ontworpen om de toekomst van crypto en gedecentraliseerde financiering (DeFi) te ondersteunen. Experts voorspellen dat Metacade in de komende jaren een reële optie biedt voor online geld verdienen, en dit is waarom.

Metacade ontwikkelt de toekomst can crypto met crypto banen 

De toekomst van crypto is afhankelijk van de gebruikers, aangezien de aard van gedecentraliseerde cryptocurrencies inherent door de community wordt aangestuurd. Metacade maakt hiervan gebruik en creëert een groot aantal crypto banen die verbonden zijn met de metaverse arcade van het nieuwe project.

De functies voor online geld verdienen die door het team van Metacade zijn ontworpen, gaan verder dan alleen het gaming gedeelte van de arcade. Gebruikers van heel Web3 kunnen een crypto inkomen verdienen via de unieke functies van het platform, waaronder play-to-earn, compete-to-earn, work-to-earn en create-to-earn.

Naast de grootste verzameling online arcade games die spelers financiële beloningen bieden, zijn er zowel fulltime als parttime crypto banen te vinden in de Metacade communityhub. Metacade tilt GameFi echt naar een hoger niveau, dus hoe ver zou dit project de komende jaren kunnen gaan?

Kan MCADE $5 bereiken in 2025?

Het MCADE-token is onlangs begonnen met de crypto presale. Het evenement heeft in slechts 14 $7,6m opgebracht, met al een aantal uitverkochte presale rondes. Later in 2023 zal MCADE op exchanges worden gelanceerd en zal de metaverse arcade geleidelijk gaming services voor de crypto community onthullen.

Het MCADE-token maakt zich op voor een aantal grote rendementen in de komende maanden en jaren. Later in 2023 voorspellen experts een prijsniveau van $1 voor het nieuwe token, wat zou neerkomen op een winst van 50x vanaf het einde van het presale evenement.

In 2024 en 2025 wordt verwacht dat de bredere crypto markten zich zullen herstellen en mogelijk nieuwe hoogtepunten zullen bereiken. Deze periode zou parabolische winsten kunnen opleveren voor Metacade, aangezien dit de eerste bullmarkt zou zijn die het project meemaakt. De toekomst van crypto ziet er zeker rooskleurig uit voor MCADE. het token zou tegen 2025 een waardering van $5 kunnen overschrijden.

Wat is Metacade?

Metacade werkt aan het bouwen van de grootste on-chain arcade met de meest uitgebreide verzameling blockchain-games binnen Web3. Elke afzonderlijke titel in Metacade biedt spelers cryptocurrency beloningen, en het platform biedt een reeks aanvullende services voor online geld verdienen waarmee het zich onderscheidt binnen de GameFi-sector.

 

Metacade biedt niet alleen een scala aan spannende games, maar de communityhub levert ook lucratieve financiële beloningen op voor bijdragers. Tegen 2024 zal Metacade overgaan naar een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), waar de community zelf kan meebepalen over de toekomst van crypto.

Hoe werkt MCADE?

Het MCADE-token wordt gebruikt om de metaverse arcade van stroom te voorzien. Alle beloningen worden uitbetaald in MCADE-tokens, ongeacht of een speler casual of competitief speelt. Individuele spelers kunnen meerdere levels doorlopen in enkele van de populairste arcade games op de blockchain, terwijl competitieve gamers kunnen deelnemen aan exclusieve toernooien om kans te maken op grote crypto prijzen.

De communityhub beloont makers van content via het create-to-earn mechanisme. Dit kan het plaatsen van game beoordelingen, het delen van alfa of interactie met andere leden van de community omvatten. De hub zal de thuisbasis zijn van enkele van de meest waardevolle informatie in GameFi en kan een plek worden om de nieuwste tips en trucs voor een reeks blockchain-games te ontdekken.

Naast alle andere opties voor online geld verdienen bij Metacade, deelt de work-to-earn functie crypto banen met de community. Het platform zal spelers verbinden met betaalde klussen bij enkele van de meest opwindende nieuwe start-ups van Web3, variërend van parttime tot fulltime werk, afhankelijk van de beschikbare positie.

Verdienmogelijkheden, crypto banen en het financieren van de toekomst van crypto

Metacade zal via het Metagrants programma ook rechtstreeks de toekomst van crypto financieren. Hierdoor kan de community stemmen over welke nieuwe games een Metagrant ontvangen, waardoor de meest gevraagde blockchain-games in een vroeg stadium al door de community worden gefinancierd.

Web3 game ontwikkelaars kunnen hun spelvoorstellen rechtstreeks bij de community indienen, die een stem heeft om te bepalen welke games geld moeten krijgen. Bovendien lanceren alle Metagrants winnaars hun projecten in de metaverse arcade, zodat gamers later de projecten kunnen spelen die ze hebben helpen bouwen.

Is MCADE het waard om te kopen?

De MCADE-token presale zou een van de beste investeringsmogelijkheden van het jaar kunnen zijn. Het project helpt de toekomst van crypto te stimuleren door zowel crypto banen als een ongelooflijk GameFi-platform te creëren. Gebruikers kunnen kennis delen, online geld verdienen in de vorm van MCADE en zelfs hun carrière een vliegende start geven in een snelgroeiende Web3-industrie.

Het project lijkt klaar om te ontploffen, vooral gezien de overweldigende ontvangst die de presale heeft gekregen. Het token werd aanvankelijk gelanceerd voor slechts $0,008 – een waarde die stapsgewijs stijgt tot $0,02 aan het einde van de presale. Zorg dat je snel instapt, want Metacade ziet eruit als een fenomenale toevoeging aan elke investeringsportefeuille en zou beleggers ongelooflijke rendementen kunnen bieden.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met FINST, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders