Door een lage rente bent u sneller van uw lening af

Veel mensen lenen geld, bewust of onbewust. Door de lage rente vraagt men zich af of het mogelijk is een persoonlijke lening of doorlopend krediet tegen een lagere rente te herfinancieren. In veel gevallen is dat mogelijk.

Wij merken dat mensen goed weten hoeveel rente zij aan hun doorlopend krediet of persoonlijke lening betalen. Wat mensen vaak niet weten is dat de rente die zij betalen voor roodstaan, koop op afbetaling zoals een verzendhuiskrediet en een creditcard hoog is. Deze rente loopt zelfs op tot de maximaal toegestane rente van 14%!

Rood staan is een manier om tijdelijk wat extra bestedingsruimte te creëren. Niets mis mee, alleen staan veel Nederlanders structureel rood. Het bedrag dat u dan aan rente betaalt loopt snel op. Wanneer u regelmatig rood staat is het raadzaam dit bedrag te herfinancieren in een doorlopend krediet of persoonlijke lening.

Hoge rente

Dat geldt ook voor het verzendhuiskrediet. Voorbeelden van verzendhuiskredieten zijn Wehkamp, Neckermann en Otto. In deze webwinkels doen mensen vaak voor duizenden euro’s aan aankopen. Deze aankopen lijken voordelig, maar worden behoorlijk duurder wanneer deze in delen worden terugbetaald. Dit komt door de hoge rente die u verschuldigd bent bij deze kredieten.

geld-pixabay-teaserBij creditcards is een veel gehoord argument dat klanten deze niet in willen lossen, omdat deze zo handig is. Handig om te gebruiken op vakantie. Handig om te gebruiken bij online aankopen. Ook daarvoor heeft Postkrediet een oplossing. Bij Postkrediet sluit je een creditcard af met gemiddeld 2% lagere rente dan andere creditcards.

Bij Postkrediet bekijken wij graag of uw (verborgen) leningen goedkoper overgesloten kunnen worden. Dagelijks doen wij dit succesvol voor vele klanten. Bij postkrediet leent u al vanaf 4,50%. Dit betreft een vaste rente. U heeft dus de garantie dat de rente niet gaat stijgen. Door deze lagere rente houdt u iedere maand geld over om uw lening sneller af te lossen. Omdat Postkrediet het versneld aflossen van leningen wil stimuleren mag u bij alle leningen via Postkrediet kosteloos extra aflossen. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte van Postkrediet? Klik dan hier.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders